Şimdi Ara

Ünal Aysaldan aziz yıldırıma yanıt !!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

şuraya gelip, açıklamanın altında bile farklı konulara girmeye çalışan fenerlileri görüyorum da, Allah'a şükrediyorum yemin ederim, mazallah fenerli olsaydım belki de ne hallere düşecekmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Durusma basladigindan beri aziz yildirim bildigi tum herseyi anlatsin,futbolda kim yaptiysa onu ortaya cikarsin boylece tum pislikler temizlensin diyeni gormedim

Aziz Yildirim elinde kanit varsa! Herseyi aciklamali.Herkes gormeli kimlerin suclu oldugunu

Savunma boyle olmaz diye cevap vermeyin bana.Savunmayi okuyanlar zaten kendini savundugunu anlayabilir

Kendisinin şike yaptığı halde başka klüplerin üstüne yıkmaya çalışarak mı, suçsuzluğunu kanıtlayacak. Diyelimki a takımıda yaptı, ama bu fenerbahçenin şike yapmış olduğu gerçeğini değiştirmez.Dolayısıyla savunma değil suçlamadır.
    Eğer böyle birşeyi kanıtlamak istiyorsa elindeki delillerle tekrardan mahkemeye başvurması gerekir kendisinin ve fenerbahçe yönetiminin. Böyle konuşmalar yapması dolaylı olarak biz şike yaptık,ama onlarda yaptı diyerek suçunu hafifletmeye çalışması.

Hani önceden bahanemiz olurdu ya "Chuckly kitabını getirdin mi? _Ama onlarda getirmedi."

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Allah'ım iyi ki galatasaraylıyım

şuraya gelip, açıklamanın altında bile farklı konulara girmeye çalışan fenerlileri görüyorum da, Allah'a şükrediyorum yemin ederim, mazallah fenerli olsaydım belki de ne hallere düşecekmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Abartacak birsey yok. Olması gerektiği ve yapıştığı gibi
    bence tam tersi. son zamanlarda görülen en sağlam ayar. birkez daha gurur duydum.
  • Baskan dedigin boyle olur
  • Çok güzel açıklama yapmış. Olması gerekeni yapmış. Umarım Türk Futbolu bütün pisliklerinden temizlendikten sonra Ünal başkan gibi başkanlar başta olur. Böylece futbolun sadece bir spor aktivitesi olduğunu herkes hatırlar.
  • Konuşma metinlerini kim yazıyor bilmiyorum belki kendisidir. Ama duruşuda konuşmalarda yakışıyor bir başkana. Kendisini tebrik ediyorum.

İlk başta kendin efendi olacaksın. Sonra gidip başkalarına efendilik yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

1-) Hahahahahah

ekonomiden anlamiyan biri daha.

Gecenlerde bir konu vardi herkese cevabi bir yatirimci olarak vermistim ama okumamissin sanirim.

Ama senin gibi malesef belli ki borsadan ve risklerinden anlamiyan insanlar bunu boyle gorur. Cok basit.

2-) Gazete kupuru ile savunulmadi o 1.5 milyon dolar. Basin oyle bir malzeme cikartti ama bu sonra yalanlandi. Su an GS hakkinda herhangi bir yoneticinin cagirildigi bir durum yok. Su an icin yok.

Lutfen su moddan uzaklas " Saat 12 yi gecti hadi GS bolumunu karistirayim"

Hahaha ya, gerçekten çok anlıyorsun, şu mesajından onu anladım..Çok şükür 350 lerde alıp 390 larda satmıştım..Hey gidi hey, nereden nereye
    400 ler nere, 148 ler nere...Satmayanların sebebide bu yalancı Aysal ın vaad ve sözleridir..
    Borsa risktir, dogru, ama yatırım yaptığın şirketin patronu tarafından aldatılmak risk değil manipüle edilmektir..

%10000 bedelli nin ne demek oldugunu istersen anlat engin bilginle insanlara...

He emniyet yalan söyledi yani, belge diye yollamamışlar onları öyle mi ?

quote:

Belge diye sunulan klasörü açan polisler, makbuz yerine o dönem G.Saray’da forma giyen Rigobert Song’la yaşanan ödeme krizini anlatan haberlerin bulunduğu gazete kupürleri ve menajeriyle yapılan ödeme yazışmalarıyla karşılaştı.

Bu arada bu dava ayrı olarak devam ediyor. Halen ortada yok para..

Geberdim gulmekten yalniz.

Satmamalarinin sebebi Aysalin vaad eden sozleriymis. Aysal nereden ve ne zaman yatirimcilara tek tek siz hisseleri alin biz sizi ucurucaz dedi? GS hisseleri satisa cikti herkesde aldi. Silah mi dayadi hisseleri alin diye Aysal?

Hemen sana durumu anlatiyim kaba taslak olarak. cunku diger konuda yazdiklarimi gormiyen ve borsadan hic anlamayan insanlarda anlasin.

Su an diyelim 100 TL lik hissen var. GS klubu bedelli sermaye arttirimina gitme karari aldi. Oncelikle tabi SPK nin onayi olmasi lazim, zaten onay olur ise diyecek bir sey yok. Klub 1 e 100 sermaye arttiracagi icin, bedelli sermaye artisina katilmiyan yatirimcilarin hisselerinin degeri 100 Tl den 1 Tl ye dusecek. Bedelli ye katilirlar ise boyle bir dususten etkilenmiyecekler. Bedelli sermayeye katilmak icin 100 TL lik hissen var ise ortalama 50 TL civari para odemen gerekiyor. Kucuk yatirimcinin agladigi durum bu. Bununda nedeni insanlar nakitte borsa oynarken para bekletmiyorlar, bu yuzden paralari olmadigi icin sermaye arttirimina katilamiyorlar. E bilader, snein amator bir beyin olman lazim borsa oynarken varini yogunu koyman icin. Halbuki dunyada akilli yatirimci her zaman nakitte parasinida bekletir, varini yogunu hisselerde tutmaz. Bedelli sermaye artisina girecek kisiler, ki her kucuk yatirimci amator degildir buna gireceklerde olacaktir, bu kisiler gercekten uzun vadede cok akilli isler yapmis olacaklar. Ama senin gibi borsayi gunluk zanneden insanlar mutlaka zarar edecek, daha sonra Borsa Tarihinde tek dusus yasayan hisse GS hissesiymis gibi soylenecekler.

100 TL lik hissen var ama bedelli sermayeye katilamiyosun fakat katilmak istiyosun. Ne yapicksin? 100 Tl lik hissenin 30-40 Tl sini satip 60 TL nin bedellisini yatiracaksin. Lot sayin azalsada uzun vadede mutlaka bekledikten sonra GS hisseleri bu fiyattan daha yukari ciktigi icin kar edickesindir.

Al sana Borsa 101.

ogrende gel lutfen

Ama yok sana gore Unal Aysal herkesi dolandirdi, paralari tokatladi simdi yurt disina kacti. Hani dediginin olmasi icin Unal Aysalin boyle hareket etmesi lazim.

• Hayranım Ünal Aysal'ın tavrına tarzına , çok aklı başında açıklamalar yapıyor. Her daim nerde ne söyleneceğini çok iyi bilen biri. Efendiliği ve tarzıyla şimdiden gönlümüzde büyük yere sahip oldu.
  • adamin kiymetini bilin her klube nasip olmaz boyle baskan
  • Beklenen bir açıklama sert olmaması normal dışarıdan böyle konusmak kolay. yanlız o köprünün altından sular akerken sen ne alemdeydin acaba? geçmişte ne olup bittiğini bilemezsin. yada işine gelmez camianın isteğii gibi böyle bir açılama yaparsın yapmalısın. türk futbolunda bunların her daim olduğunu işin içinde olanlar açıklıyor zaten. he ozaman bir soruşturma başlatılmamış ortada tape mape yok olay ..
  • Tek kelimeyle MUKEMMEL bir aciklama olmus.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Aziz Yıldırım'ın elinde Galatasaray veya başka bir takımın şike yapmasıyla ilgili dosya, döküman vs varsa ek olarak dava açabilir.

Şu an yargılanan Galatasaray değil kendisi. Dolayısıyla kendisini savunması, kendisine yöneltilen iddiaları çürütmesi gerek. Savunma denen şey budur.

Bir insan 8 aydır içerdeyken, savunmasında vatan millet edebiyatı yapıp, iki lafından birini Galatasaray'a getiriyorsa, kendini savunabileceği argümanlara sahip olmadığı mesajını verir.

Biz zaten böyle olacağını biliyorduk, bu boş laflarla anca kendi müridlerini kandırabilir.

Savunmayi okudun mu?

En son aziz yildirim 'herkes sivas macini merak ediyor,onu anlatacagim' dediginde hakim durusmayi bitirdi

Manisaspor baskanina borc verdigini soyledi,manisa baskaninin kendisine verdigi paranin dekontlarini gosterdi

Bursaspor trabzon maci icin tesvik iddialari vardi.Yalanladi,sozde gorusmenin oldugu gun trabzon bursa maci vardi.Oyuncular trabzonda ve onlarla gorusmusum diyor.Sike yapacak olsaydim puan kaybettigim bursa macinda yapardim diyor

Kendine yöneltilen iddiaları çürütme girişiminde bulunmadı demiyorum zaten, sadece bunları yapması gerekirken savunmasına saçma sapan şeyler karıştırmıştır.

Bence de ilk basta kendini savunup,sonra ayri bir davada veya ayni davada baskalarinin yaptiklarini gostermesi gerekirdi

8 aydir iceride adam.Baskalarida yapti ama sadece ben icerideyim psikolojisine girmis olabilir.Bu yuzden saldiriyor olabilir

liseli arkadaşım,hadi tamam gs de şike yaptı dedi de,şu stad saçmalığını -devlet 600 milyona gs'ye stad yaptı- geyiğine neden bağladı allanı seversen bunu da söyle.

• Ne güzel gayet yerinde ve aklıselim bir açıklama.
  • Galatasaray şike süreci boyunca hiçbir açıklamasında Fenerbahçe'nin adını kullanmamış bir tane varsa gösterin. "FB'yi asın, kesin şikeci bunlar bitirin bunları" demiş gibi davranıyor FB'liler. Yaptığı bütün açıklamalar ligin bir an önce düzene girmesini ve önce GS'nin sonra da Türkiye liglerinin bundan zarar görmemesi sağlamak adınaydı. Ama sürekli siz bizim aleyhimizde açıklamalar yaptınız, bizim aleyhimize çalışmalar yaptınız diyip duruyor FB'li yöneticiler. Tabi siz çok dürüstsünüz...

Şimdi de mahkeme aralarında, savunma sırasında hala Galatasaray'ın adını kullanıyor FB Başkanı. Galatasaray'a hiç değinmeden savunmasını yaptığı bölümler ne kadar güzel, suçsuzluğunu ispat etmek adına o kadar delil sundu, açıklama yaptı. Galatasaray ne alaka? Varsa hakikaten delilleri GS hakkında gitsin savcıya, koysun ortaya, suç duyurusunda bulunsun. Kendi savunmasında malzeme yapmanın ne anlamı var? GS maçlarını örnek veriyormuş güya şike böyle yapılır diye. Şikenin nasıl yapıldığını bilmiyor mahkeme heyeti GS'nin sözde şikelerini inceleyip FB hakkında ona göre bir karar verecek değil mi? Tabi siz çok akıllısınız...

Eski dönemleri bilmez Aysal diyenler var bir de. Sen oturduğun yerden maç izleyerek 2-3 tane kıytırık spor programını izleyerek, bir iki telefon kaydını dinleyerek eski dönemler hakkında çok bilgi sahibi olabiliyorsun. GS'nin başındaki başkan takımı hakkında o kadar iddia yazılıyor "GS de zamanında şu maçlarda şike yapmıştı" diye, açıp o iddiaların aslı var mı diye hiç araştırmıyor değil mi? Tabi siz çok biliyorsunuz...

Biraz PC'nin başından kalkın da zihninizi geliştirin, başkalarının sizin yerinize düşünmesini beklemeyin, kendi fikirlerinizi yaratın, düşünmeyi öğrenin, gazetelerden, TV'den okuduklarınızı, duyduklarınızı gelip burada millete satmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Galatasaray şike süreci boyunca hiçbir açıklamasında Fenerbahçe'nin adını kullanmamış bir tane varsa gösterin. "FB'yi asın, kesin şikeci bunlar bitirin bunları" demiş gibi davranıyor FB'liler. Yaptığı bütün açıklamalar ligin bir an önce düzene girmesini ve önce GS'nin sonra da Türkiye liglerinin bundan zarar görmemesi sağlamak adınaydı. Ama sürekli siz bizim aleyhimizde açıklamalar yaptınız, bizim aleyhimize çalışmalar yaptınız diyip duruyor FB'li yöneticiler. Tabi siz çok dürüstsünüz...

Şimdi de mahkeme aralarında, savunma sırasında hala Galatasaray'ın adını kullanıyor FB Başkanı. Galatasaray'a hiç değinmeden savunmasını yaptığı bölümler ne kadar güzel, suçsuzluğunu ispat etmek adına o kadar delil sundu, açıklama yaptı. Galatasaray ne alaka? Varsa hakikaten delilleri GS hakkında gitsin savcıya, koysun ortaya, suç duyurusunda bulunsun. Kendi savunmasında malzeme yapmanın ne anlamı var? GS maçlarını örnek veriyormuş güya şike böyle yapılır diye. Şikenin nasıl yapıldığını bilmiyor mahkeme heyeti GS'nin sözde şikelerini inceleyip FB hakkında ona göre bir karar verecek değil mi? Tabi siz çok akıllısınız...

Eski dönemleri bilmez Aysal diyenler var bir de. Sen oturduğun yerden maç izleyerek 2-3 tane kıytırık spor programını izleyerek, bir iki telefon kaydını dinleyerek eski dönemler hakkında çok bilgi sahibi olabiliyorsun. GS'nin başındaki başkan takımı hakkında o kadar iddia yazılıyor "GS de zamanında şu maçlarda şike yapmıştı" diye, açıp o iddiaların aslı var mı diye hiç araştırmıyor değil mi? Tabi siz çok biliyorsunuz...

Biraz PC'nin başından kalkın da zihninizi geliştirin, başkalarının sizin yerinize düşünmesini beklemeyin, kendi fikirlerinizi yaratın, düşünmeyi öğrenin, gazetelerden, TV'den okuduklarınızı, duyduklarınızı gelip burada millete satmayın...

bu ülke de kitap okuma oranı kişi başına sadece 6 sayfa..ordan hesaplayın artık

• Akıllıca ve haklı bir açıklama açıkçası. Tabi yine de bu GS'nin daha önce bu işlere bulaşmamış olduğunu göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Akıllıca ve haklı bir açıklama açıkçası. Tabi yine de bu GS'nin daha önce bu işlere bulaşmamış olduğunu göstermez.

Yakalanan suçluya hırsız denirmiş Yakalanmayana da zengin.
  • ılık ılık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.