Şimdi Ara

Ünal Aysaldan aziz yıldırıma yanıt !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuckly

Durusma basladigindan beri aziz yildirim bildigi tum herseyi anlatsin,futbolda kim yaptiysa onu ortaya cikarsin boylece tum pislikler temizlensin diyeni gormedim

Aziz Yildirim elinde kanit varsa! Herseyi aciklamali.Herkes gormeli kimlerin suclu oldugunu

Savunma boyle olmaz diye cevap vermeyin bana.Savunmayi okuyanlar zaten kendini savundugunu anlayabilir

yav he he.
  • Aziz Yıldırım'ın elinde Galatasaray veya başka bir takımın şike yapmasıyla ilgili dosya, döküman vs varsa ek olarak dava açabilir.

Şu an yargılanan Galatasaray değil kendisi. Dolayısıyla kendisini savunması, kendisine yöneltilen iddiaları çürütmesi gerek. Savunma denen şey budur.

Bir insan 8 aydır içerdeyken, savunmasında vatan millet edebiyatı yapıp, iki lafından birini Galatasaray'a getiriyorsa, kendini savunabileceği argümanlara sahip olmadığı mesajını verir.

Biz zaten böyle olacağını biliyorduk, bu boş laflarla anca kendi müridlerini kandırabilir.
  • Off adamlık nasıl olurmuşun karekökünün kotanjantı.
  • Abartacak birsey yok. Olması gerektiği ve yapıştığı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Abartacak birsey yok. Olması gerektiği ve yapıştığı gibi

" Olması gerektiği ve Yakistigi gibi " olacakti
  • Galatarasay başkanına yakışır bir açıklama
  • İnşallah ömrü yeter de uzun yıllar bu kulübün başkanlığını yapar. İnanılmaz zeki ve akıllı bir adam. Kibar bir şekilde gider yapmış. Helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Abartacak birsey yok. Olması gerektiği ve yapıştığı gibi

" Olması gerektiği ve Yakistigi gibi " olacakti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Aziz Yıldırım'ın elinde Galatasaray veya başka bir takımın şike yapmasıyla ilgili dosya, döküman vs varsa ek olarak dava açabilir.

Şu an yargılanan Galatasaray değil kendisi. Dolayısıyla kendisini savunması, kendisine yöneltilen iddiaları çürütmesi gerek. Savunma denen şey budur.

Bir insan 8 aydır içerdeyken, savunmasında vatan millet edebiyatı yapıp, iki lafından birini Galatasaray'a getiriyorsa, kendini savunabileceği argümanlara sahip olmadığı mesajını verir.

Biz zaten böyle olacağını biliyorduk, bu boş laflarla anca kendi müridlerini kandırabilir.

Savunmayi okudun mu?

En son aziz yildirim 'herkes sivas macini merak ediyor,onu anlatacagim' dediginde hakim durusmayi bitirdi

Manisaspor baskanina borc verdigini soyledi,manisa baskaninin kendisine verdigi paranin dekontlarini gosterdi

Bursaspor trabzon maci icin tesvik iddialari vardi.Yalanladi,sozde gorusmenin oldugu gun trabzon bursa maci vardi.Oyuncular trabzonda ve onlarla gorusmusum diyor.Sike yapacak olsaydim puan kaybettigim bursa macinda yapardim diyor

Kendine yöneltilen iddiaları çürütme girişiminde bulunmadı demiyorum zaten, sadece bunları yapması gerekirken savunmasına saçma sapan şeyler karıştırmıştır.

• iyi ki galatasaraylıyım...
  • quote:

Durusma basladigindan beri aziz yildirim bildigi tum herseyi anlatsin,futbolda kim yaptiysa onu ortaya cikarsin boylece tum pislikler temizlensin diyeni gormedim

Aziz Yildirim elinde kanit varsa! Herseyi aciklamali.Herkes gormeli kimlerin suclu oldugunu

Savunma boyle olmaz diye cevap vermeyin bana.Savunmayi okuyanlar zaten kendini savundugunu anlayabilir

Kardeşim olay şu:

Aziz Yıldırım savunmasında sürekli galatasaraya çamur atmaktadır. Neden çamur diyorum biliyormusun? Çünkü aslı olup olmadığını kanıtlayamıyor. İnanki bugün fenerli bir arkadaşım A. Yıldırımın stungraz maçını izlettiğini duyunca ne saçma iş yapıyor ya bu başkan dedi.

Ben diyorum ki eğerki gerçekten bildiği bişey varsa. Bunları savunmasında söylemesin. Alsın eline kanıtlarını bu davadan sonra gitsin savcılığa versin suç durusunu.

Yani allah aşkına gs aleyhine söylediği şeylere baksana. Yok denizli maçı yok stungraz maçı yok ttarenanın yapılışı. Bunlarla mı yapılır savunma veya bunlarlamı suç atılır. Gerçek olduğunu düşünüyorsan kanıtlarını alda gel. Öyle ispat edemeyeceğin şeyleri söyleme.

• quote:

quote:

quote:

Aziz Yıldırım'ın elinde Galatasaray veya başka bir takımın şike yapmasıyla ilgili dosya, döküman vs varsa ek olarak dava açabilir.

Savunmayi okudun mu?

En son aziz yildirim 'herkes sivas macini merak ediyor,onu anlatacagim' dediginde hakim durusmayi bitirdi

Manisaspor baskanina borc verdigini soyledi,manisa baskaninin kendisine verdigi paranin dekontlarini gosterdi

Bursaspor trabzon maci icin tesvik iddialari vardi.Yalanladi,sozde gorusmenin oldugu gun trabzon bursa maci vardi.Oyuncular trabzonda ve onlarla gorusmusum diyor.Sike yapacak olsaydim puan kaybettigim bursa macinda yapardim diyor

Kendine yöneltilen iddiaları çürütme girişiminde bulunmadı demiyorum zaten, sadece bunları yapması gerekirken savunmasına saçma sapan şeyler karıştırmıştır.

Bence de ilk basta kendini savunup,sonra ayri bir davada veya ayni davada baskalarinin yaptiklarini gostermesi gerekirdi

8 aydir iceride adam.Baskalarida yapti ama sadece ben icerideyim psikolojisine girmis olabilir.Bu yuzden saldiriyor olabilir

• Helal olsun yaaaaaaaaaaaaaa HELALLL OLSUN !!!!

İşte başkan dediğin böyle olur Galatasaraylılık duruşu dediğin budur işte 3 Temmuzdan bugüne tavrımız hep aynı hep aynı kalacak !!

Çırpınacaksınız ama fayda etmeyecek, pisliğinizi bize bulaştıramayacaksınız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Kardeşim olay şu:

Aziz Yıldırım savunmasında sürekli galatasaraya çamur atmaktadır. Neden çamur diyorum biliyormusun? Çünkü aslı olup olmadığını kanıtlayamıyor. İnanki bugün fenerli bir arkadaşım A. Yıldırımın stungraz maçını izlettiğini duyunca ne saçma iş yapıyor ya bu başkan dedi.

Ben diyorum ki eğerki gerçekten bildiği bişey varsa. Bunları savunmasında söylemesin. Alsın eline kanıtlarını bu davadan sonra gitsin savcılığa versin suç durusunu.

Yani allah aşkına gs aleyhine söylediği şeylere baksana. Yok denizli maçı yok stungraz maçı yok ttarenanın yapılışı. Bunlarla mı yapılır savunma veya bunlarlamı suç atılır. Gerçek olduğunu düşünüyorsan kanıtlarını alda gel. Öyle ispat edemeyeceğin şeyleri söyleme.

Haklisin.Bende ayni seyleri soyluyorum zaten

• quote:

quote:

Savunmayi okudun mu?

Manisa başkanı şu fenerin kongre üyesi ve Orduspor başkanına küfür edip yumruklar savuran şahısmıydı acaba ?

• Adamin dibi
  • keşke bu adam devlet başkanı falan olsaydı, helal olsun be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Kardeşim olay şu:

Haklisin.Bende ayni seyleri soyluyorum zaten

Pardon senin yazını tam okuyamamışım. "Elinde kanıt varsa!" yazmışsın görmemişim bunu.

• Çok güzel bir açıklama tamda Galatasaray başkanına yakışan şekilde. Ama bu dilden anlamaz hitap ettiği kesim, onlar hakaretten, bağırmadan, çağırmadan ve mesnetsiz suçlamalardan anlar. Görün bakın günlerdir medya yoluda kullanılarak yapılmış asılsız saldırılara bu kadar yumuşak bir dil seçilerek kimseyi kırmamaya özen göstererek hazırlanmış bir cevap verilmiş. Bakın bu güzel cevaba malum klüp tarafından ne hakaretler gelecek önümüzdeki saatlerde..
  • Manisa başkanıyla şike yaptıysak manisa başkanı neden hapis cezasıyle yargılanmıyor bende bunu merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.