Şimdi Ara

Ünal Aysaldan aziz yıldırıma yanıt !!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tarafta beyefendice olaylara yaklaşan bi adam, bi tarafta içinde battığı bataklığa suçlu suçsuz kimi çeksem kardır mantalitesinde olan bi adam.

fark açık...
  • Yüzü olan için cok agır ifadelr içeriyor...Yanı şu laflar bana dense pencereden dışarı bıle bakacak yüzüm olmazdı...

Ancak Aziz gibi yüzsüz biri için bu laflar önemsiz...

Ayrıca şöylede bı durum var...Sanki Ünal Başkan Azizin ögretmenıymıs gıbı öyle ıfadeler kullanmıskı resmen ögrencısıne yanlıslarını anlatır gibi...Aziz denilen şahsiyet 10 yıldır başkanlık yapıyor ama başkanlıgın B sinden haberi yokken daha 5-6 ay baskanlık yapan bı adam bu kısıye ders veriyor...Türk futbolunun neden bu halde oldugu sanırım dahada açıga kavusuyor...
  • Bu kadar kibar / sert hedefine yönelik ve şık bir cevap olabilir.Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

Orijinalden alıntı: D'Artagnan

quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

Orijinalden alıntı: D'Artagnan

Ben de sade bir vatandaş, bir gariban Fenerli olarak Ünal Bey'e şöyle demek isterdim;
    Siz yaklaşık 10 yıldır bu kulübe üye değil misiniz?
    Hayatınızın büyük bir bölümü Avrupa'da geçmedi mi?
    Bahsi geçen olaylar döneminde, Başkan mıydınız? Sporun içinde bu kadar aktif miydiniz? Bu kadar emin konuştuğunuza göre kesin bilgileriniz olması gerek.
    Dönemin etkili kişilerinin itirafları, futbolcuların sözleri varken herhangi bir araştırılma başlatılmıyor.Bu dile getirilince pislik bulaştırma oluyor. O dönem, bu kadar etkili olmamanıza rağmen bu kadar eminseniz, o zaman açıklamalara karşı hiddetlenmeye gerek yok. Galatasaray'ı ne kadar araştırırlarsa araştırsınlar bir şey bulamazlar. Ama kimse bunu söylemiyor. Herkes bizi bulaştırmayın diyor.
    Her şeyden bu kadar eminseniz, hodri meydan demenizi bekliyorum.
    Saygılarımla Ünal Bey

O araştırmayı da biz mi yapalım? Ellerinde herhangi bir delil, bilgi, tape olanlar gitsin gerekli yerlere suç duyurusu yapsın, ne gerekiyorsa yapsın. Buna hayır diyen mi var? İddianamede adımız geçmiyor diye suçlu mu olduk? Bu nasıl saçma şeydir ya. Nerdeyse bu işin sonunda biz suçlu ilan edileceğiz. Pes artık.

Gerekli yerlere söyleyeceğini söylüyor adam. Ona da karşı çıkıyorsunuz. Strum Graz maçı izletiyor. Vay efendim bize çamur attı. Siz aylardır bizi linç ettiniz. Bildiklerini söylüyor işte. Kaç tane futbolcu itirafı var bu olaylarla ilgili. Bugün Alp Yalman yine konuşmuş tv8'de. Onlar bir hiç ama. Tape olmalı illa ki. Tape olmazsa her şey boş.

Tamam arkadaşım, elinde ne varsa onunla başvursun, illa tape mape olması lazım değil ama sadece başvursun. Bu işi şova dökersen o başvurmak olmuyor. Tv'de gazetede orda burda laf atmak da başvurmak değildir. Bunların adı başka bir şey. Bu kadar tepki neden oldu sanıyorsun ki.

Süleymaniye Camiinin inşası tamamlanmış, ibadete açılacağı gün ilan edilmişti O gün gelince istanbul'un her yanından insanlar bu eşsiz eserin açılışında bulunmak için şehrin bu noktasına akın etmişti Herkes hayranlıkla bu Türk mucizesini seyrediyordu Fakat bunlar arasında bulu nan bir çocuk, "Aaa şu minareye bakın nasıl eğri!" diye bağırıyordu Herkes de bakıyordu ama bir eğrilik görmüyordu Çocuğun minarelerden biri için eğri dediği Mimar Sinan'a kadar ulaştı Koca mimar hemen çocuğun yanına geldi ve ona, "Yavrum hangi minare eğri göster bana" dedi Çocuk da "İşte şu" diye minarelerden birini gösterdi Mimar Sinan hemen adamlarını topladı Uzun halatları biribirine ekletip minareye bağlattı "Çekin yukarı doğru!" diye çektirmeye başladı Çocuğa da, "Oğlum, bak bu minareyi doğrultturuyorum, sen dikkat et, dosdoğru olunca haber ver"

dedi Adamlar gerçekten düzeltiyormuş gibi çekiyorlardı Çocuk bir süre sonra, "Tamam, minare doğruldu" diye bağırdı İşçiler çekme işini bırakıp halatları çözdüler Başından beri olaya tanık olan Sinan'ın ustalarından biri herkesin kafasını kurcalayan soruyu Mimar Sinan'a yöneltti:

- Ulu mimarbaşımız, sen herkesten iyi biliyorsun ki, minarede eğrilik falan yok O halde niçin düzeltmeye kalkıştın?

Mimar Sinan'ın cevabı inceliğin, anlayışın, hoşgörünün simgesi idi:

- Ben bilmez miyim minarede eğrilik olmadığını Ama çocuğun kafasındaki "minare eğri" intibaını da öyle bırakamazdım Bu yönteme başvurdum ki çocuğun kafasındaki "eğri" kanaati silinsin Yoksa her yerde çocuk aklıyla minarenin eğri olduğunu söyler, sonra gerçekten eğri olduğu şeklinde bir inanç yayılırdı

Aynı hesap

• @wardak Aziz Yıldırım'ın bunu yapmasının sebebi öncelikle Türkiye içinden örnek vererek kendini savunmaktır. Yani Strum Graz maçını göstererek şike oyle olmaz böyle olur diyor. Doğru mu yanlış mı beni bağlamaz. Bunun ne alakası var dyenlere diyorum. Savunmasını güçlendirmek için şike olduğuna inandığı maçlarla kendi olayının farklılığını anlatmaya çalışıyor. Ve Galatasaray'ın federasyona yaptığı baskıya da kızmış olduğunu düşünüyorum. Bir an önce karar verilsin hemen karar verilsin diye dikte ettiler. İçerde bir insan suçlanıyor. Savunmasını yeni verebiliyor. Ama bir an önce karar isteniyor. Sanığın kellesi isteniyor.

@Lenz son cümlelerine birebir katılıyorum imzamı da atıyorum. Ben Galatasaray'a çamur attığını düşünmüyorum. Eğer Galatasaray bu süreçte hiç açıklama yapmasa mahkemede Galatasaray'ın adını da kullanmazdı diyorum. Çünkü hatırlarsanız 3 temmuz haftası Galatasaray bu konuyla ilgili açıklama yapmayacağız dediğinde Fenerbahçe de "Büyük kulüp olmanın gereği" demişti. Ama sonra Galatasaray "hadi acele karar verin" demeye başladı. Bu da onu rahatsız etti diye düşünüyorum

• Başkanım ''SEN NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT, KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR ANLATTIĞIN !!! '' yine suçlamadan bir açıklama gelmiş
  • Helal olsun bugüne kadar her suçlamaya, yoruma çok net ve anlaşılır cevap veriyor Ünal başkan.
  • Çok güzel cevap vermiş. Üslup var üslup var dedirtiyor.
  • başka kulüpler hakkında ispatlayamacağı iddaalarda bulunarak savunma yapılmını anlayamadım.benim bildiğim savunma tarafına ya da şahsına yöneltilen ithamları asılsız olduğunu isptalamak için yapılır.önce kendini aklar sonra diğer takımların yanlışı varsa ve bu yanlışların kanıtları varsa gider o kanıtları gerekli yerlere veriri,şikayetçi olursun.
    başkanımız gereken cevabı uygun bir dille vermiş.biz de kendi fikirlerimizi belirtiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Yüzü olan için cok agır ifadelr içeriyor...Yanı şu laflar bana dense pencereden dışarı bıle bakacak yüzüm olmazdı...

Ancak Aziz gibi yüzsüz biri için bu laflar önemsiz...

Ayrıca şöylede bı durum var...Sanki Ünal Başkan Azizin ögretmenıymıs gıbı öyle ıfadeler kullanmıskı resmen ögrencısıne yanlıslarını anlatır gibi...Aziz denilen şahsiyet 10 yıldır başkanlık yapıyor ama başkanlıgın B sinden haberi yokken daha 5-6 ay baskanlık yapan bı adam bu kısıye ders veriyor...Türk futbolunun neden bu halde oldugu sanırım dahada açıga kavusuyor...

Agir olmus. Ama dogru.
  • Bi Gs başkanina bak bide kodesteki fb baskanina... İnce ince kiyiliyoruz basgannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pek cok fenerli de unal aysal gibi dusunuyor ama tepkiden cekinip soylemiyorlar.

Olayin ne kadar cirkin ve cirkef bir hal aldigini gormemek icin kor olmak lazim.
  • Arada ki zihniyet farkı arkadaşlar. Bunca sene nefret tohumları eken birinin farklı davranmasını bekleyemezsiniz! Yazık ki onun arkasından giden fbli taraftarlara. Böyle bir zihniyeti kimse hak etmiyor. İnsan ben masumum herkes görecek diyor beni haksız yere yargılıyorsunuz diyor. Ve tüm fbli taraftarları inandırıyor! Ve hiç bir GS'li yönetici suçlu suçsuz demiyor sadece Avrupaya gidişimize bişey olmasın yeter diyor. Ki kendisinin bi cemal nalga olayında ne kadar çirkefçe davrandığını bilmeyen yok. Sonra kendi ağzı ile jurnalcilik yaptığını bilmeyen kalmadı Neyse ondan sonra kendisinin haksız bir muamele gördüğünü, gizli güçler tarafından altının oyulduğunu söyleyen birisi hiç düşünmeden başka kulüpleri suçlayabiliyor elinde hiç bir kanıt olmadan. Suçsuz olupta böyle bir duruma düşen biri bir kere başkalarını suçlamaktan kaçınır çünkü sen başkalarının suçlayıp orada olduğuna inanmışsın. Aynısını başkalarına yapmazsın. Çünkü bilirsin haksız yere suçlanmak ne demek! Neyse aslında bunları burada tartışmaya bile değmeyecek biri için boşuna sinirlerimizi ve ellerimizi yoruyoruz arkadaşlar. Yazık ki böyle biri koskoca kulüpte yıllarca başkanlık yapmış.

• Adam yine Lordluğunu konuşturmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453
    Birinci hangi maçları çürütmüş iddanamedeki ?

İkincisi Denizli macını agzınıza sakız ettinizde kardeş 16 dakikanın hesabını kim verecek ?? Ulan dünya tarihinde uzatmasız bır maca ilk defa 16 dakika uzatma eklenmiş ve gol atamamışsınız...burada Galatasarayın sucu ne...

Ayrıca A.gücü macı dedınız bı b.k cıkmadı...Bilmem ne macı dedınız bi b.k cıkmadı...Denizli macı dıyosunuz yıne bi b.k cıkmadı...Ve 107 yıla sadece 3-4 maç sıgdırabılıyosunuz...Ama arkadas sizin sadece son yılınıza 13 mac sıgdırıldı...buna ne diceksınız ??

Aha dünyadan bihaber başka GS li daha...

Öncelikle 13 maç degil, 19 maçtı...Nasılsa 13 e düştü...Neyi çürüttüğünüde aç dinle , oku savunmalarından. Bak bakayım neler saçmalamış emniyet..Bilyoneri bile kapattık ha

Maç neden uzatmaya gitti ? Hakem öylesine kafasına göre uzattı değilmi, yoksa denizli tribünlerinden atılanlardan dolayımı uzatıldı...Haliyle bunun hücum eden takım için avantaj degil dezavantaj oldugunu anlaman lazım futboldan anlıyorsan...

Kaç sene geçmiş, ne çıkacak. Milletin bildiğiyle kaldı olay...Kapatıldı gitti. Ergün Gürsoy bile dedi bak "şike yok, olsa biz yapardık TS maçında" diye..Daha ne, yaşın yetmiyor belki bunları hatırlamaya

• bu açıklamadan sonra ünal aysal adamsa fenerbahçe başkanı ne diye sorarlar adama nokta(.)
  • Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar Ünal Aysalın açıklamaları diyorduk...

Başkanın samimi olduğunu düşünerek yorumum :

Bence Ünal başkan tam bir yönetici.Sonra bir Galatasaraylı.Sadece bu yönü ile bu tutumu umarım değişmez.Umarım Adnan Ö. ile iyi polis kötü poliscilk oynamıyorlardır.

Ağzından Aziz Yıldırımı düşürmeyenler için söylemek istiyorum.Aziz Yıldırımın ilk yıllarında da tıpkı bu tarz açıklamalar yapıyordu.İlk başlarda hoşumuza gidiyordu beyfendi adam diyorduk.Sonradan futbol basınını sıkmaya başladı bu tarz demeçler.Ilımanlık tiraj sağlamıyordu ,bu düşünce virüs gibi yayılmaya başladı o zamanların taraftar ve camiamıza.Sonra Aziz Yıldırım değişti içinde de taraftarlık duygusu oluştu.Şimdi malumunuz hem bizim için hem sizin için dillerden düşmeyen Fenerbahçe başkanı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

• adam kendini kurtarmak icin fenerbahcenin arkasina siginmaya calisiyor bunlar da bunu yiyorlar olay bundan ibaret
  • Çok sert Hagi, neden Hagi ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.