Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Divandaki fosil zihniyet mi? Gs taraftarı bunları söyleyecek adamlarmıydı peki? Artık nasıl bir diktatörlük kurmuşsa... Neyse Allahtan kurtulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

Akşam 7ye alınmış başkanın bulunacağı bir mekana gidilecekmiş

8de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    financal fair play den haberdarsan eğer , kulübün eskisi gibi rahat transfer yapamadığını bilmem lazım
    hiç abartmıyorum
    floryadan da değil direk yönetimden bilgi alabilirim...çok ciddiyim..

hepsini boşver

bu forumu başkana destek için bilgilendirme amaçlı açtım.
    beni başkana destekten vazgeçiremezsin
    o yüzden yormayalım birbirimizi
  • gidin durdurun onu
  • Blue Dragon Ready kullanıcısına yanıt
    fosil olsalar yine iyi daha beterler...
    siyasi iradenin birebir etkisindeler hem de
    zamanında ibra edilmeyen polattan bunu çok iyi anlayabiliriz..polatı resmen genel kurulda bir parti mitingi gibi indirdirler..polat yönetiminden memnun olmasam da gönderiliş biçimi yanlıştı.
    inan kıraç ın bu konularaki kuluslerinin gücünü hatırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenity.

quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

Ben gitmiyorum arkadaş,

Gs nin tarihindeki en çok geliri elde ediyorsun ve çarcur ediyorsun sonrada rivayı satmaya kalkıyorsun, bumu iş adamlığı?

Konuşmanın metnini okudum. Riva'yı satmak yerine sürekli gelir gelmesi açısından değerlendirelim boş durmasın diyor. Nerenizle okuyorsunuz şu konuşmaları?

Hocam anlamazlar altyazı hazırlamak lazım heralde. Adam satacam demedi hala Riva'yı satacak diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    siz Silivri , metris önlerinde toplanırdınız
    uyandırıyım

6 YIL 3 AY HAPİS DEĞİL ‼‼ 40 AY 27 KUPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

Transfer yapar , çok harcadı
    Teanafer yapmaz , başkan transfer yap dersiniz
    Sizi memnun edecek başkan yok

Mali açıdan da hiç bir bilgin yok

Sezon biter transfer yapılır ama nerde görülmüş devre arasında bu kadar futbolcu alınıp para ödendiği.

Bu futbolcuların hangisi oynuyor şu anda.

Hairovici getirdin, beceriksizce elinden kaçırdın verdin bonservis buhar oldu, bunun sorumlusu kimse bunu görevden bile alamadın. Bu paralar çerez parası değil milyon eurolar ve bu paralar kimsenin cebinden çıkmıyor taraftar karşılıyor.

Mesele transfer yapmak değil akıllı tranfer yapmak. 5 futbolcu alarsın 2 si fos çıkar 9 transferden 9 uda bi işe yaramazsa bunun neresinde akıl.
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    tamam farketmez
    gidip durdurun onu
    ve galatasaray ın bu kötü gidişine engel olun.
    aysal olmadan naparsınız?
  • voltran32 V kullanıcısına yanıt
    muslera
    ujfalusi
    melo
    sneijder
    drogba
    telles
    bruma
    terimin ısrarıyla amrabat
    elmander
    Selçuk
    hamit (sakatlanmasa iiş yapardı..onu da aysal sakatladı dersiniz)
    kendini yeni yeni bulan chedjou
    terimin ısrarıyla dany

daha sayayım mı isabetli transferleri...nasıl bakmak isterseniz bakın
    40 ayda bu camiaya 27 kupa kazandıran dönemin başkanına başarısız demek art niyetliliktir...nokta
  • ua'dan hiç ses yok.ellerini ovuşturdular beleş bilet dağıtacak akp'li başkan bekliyorlar büyük ihtimal.yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: Serenity.

quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

Ben gitmiyorum arkadaş,

Gs nin tarihindeki en çok geliri elde ediyorsun ve çarcur ediyorsun sonrada rivayı satmaya kalkıyorsun, bumu iş adamlığı?

Konuşmanın metnini okudum. Riva'yı satmak yerine sürekli gelir gelmesi açısından değerlendirelim boş durmasın diyor. Nerenizle okuyorsunuz şu konuşmaları?

Hocam anlamazlar altyazı hazırlamak lazım heralde. Adam satacam demedi hala Riva'yı satacak diyorlar.

Kafalarına vura vura anlatacaksın.

• arkadaşlar saat değişti...daha iyi oldu..işi sebebiyle gelemeyenler de fırsatları varsa gelsinler...
    6 yıl ceza alan dğil 27 kupa kazandıran başkanımıza gideceğiz...
     Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ...
  • ''F.Suren 5 yil bsk yaptim sampiyonluklar basarilar kazandim beni tenekeye baglayip yolladilar..İsimler degisiyor zihniyet ayni''...
    Faruk Süren'i tanımayanlar için (5.5 yıllık süreçte Galatasaray 14 kupa kazanmıştır. Dört defa üst üste Türkiye Ligi şampiyonluğu, üç defa Türkiye Kupası, üç TSYD Kupası, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu bu döneme sığmıştır.)
    Aynı liseli zihniyet Ünal Aysal'ı da göndermek istiyor. İstanbul'da olsam kesin katılırdım. Saat 20:00 ye alında başlığı değiştir istersen....
  • denedim ama yapamadım

dediğin gibi süren başkan da çok başarılıydı...
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    ciddi manada soğudum ben de uA' dan
    uA daki abilerimiz maalesef dediğin gb rte sepatizanı
    ama aralarında olmayanlar da en az onlar kadar güçlüler..rte karşıtları da çok güçlü abilerimiz var..
  • quote:

muslera
    ujfalusi
    melo
    sneijder
    drogba
    telles
    bruma
    terimin ısrarıyla amrabat
    elmander
    Selçuk
    hamit (sakatlanmasa iiş yapardı..onu da aysal sakatladı dersiniz)
    kendini yeni yeni bulan chedjou
    terimin ısrarıyla dany

daha sayayım mı isabetli transferleri...nasıl bakmak isterseniz bakın
    40 ayda bu camiaya 27 kupa kazandıran dönemin başkanına başarısız demek art niyetliliktir...nokta

Ben sana devre arası bu kadar transfer yapılırmı diyorum sen bana bütün transferlerin dökümünü çıkarıyorsun.

Önceki dönem devre arasında transfer olmadımı oldu ama ozamanlar Snejder geldi Drogba geldi bişey dedikmi direk 11 oyuncuları.

Nezaman Ali Dürüstü, Albayrakı Terimi gönderdin işte ondan sonra çuvalladın. Hem transferde hem lig de hemde mali tabloda.

Ünal aysal tekrar gelirse ve aynı yönetimle gelirse daha iyi bir galatasarayın bizi beklediğine inanan kaç kişi var aramızda.

• voltran32 V kullanıcısına yanıt
    gelirse aynı yönetimle gelmez
    güçlü yönetimle gelmesini istemeyen şike lobisi zaten divan kurulunu ayarttı

direk 11 oyuncusu olmadıklarını biliyoruz devre arası alınanların
    çoğu genç ve geleceğe dönük yatırımlardı
    bunlardan salih dursun ve umut gündoğan ve ontivero haricindekiler hepsi ilk 11 de oynadılar yedek de oturdular . Veyselin alınmasına karşı mıydın soruyorum sana?
    yerli alternatif başka kim var....tarık vardı onu da aldık..

zapata-stancu-culio gibi devre arası transferlerini hatırlamıyorsun heralde...komik olmayın

bu saydıkların bu kadar başarılı dönem geçiren başkanı yollamaya yetmez
    Galatasarayı yanlış tanımışsın
  • quote:

gelirse aynı yönetimle gelmez
    güçlü yönetimle gelmesini istemeyen şike lobisi zaten divan kurulunu ayarttı

direk 11 oyuncusu olmadıklarını biliyoruz devre arası alınanların
    çoğu genç ve geleceğe dönük yatırımlardı
    bunlardan salih dursun ve umut gündoğan ve ontivero haricindekiler hepsi ilk 11 de oynadılar yedek de oturdular . Veyselin alınmasına karşı mıydın soruyorum sana?
    yerli alternatif başka kim var....tarık vardı onu da aldık..

zapata-stancu-culio gibi devre arası transferlerini hatırlamıyorsun heralde...komik olmayın

bu saydıkların bu kadar başarılı dönem geçiren başkanı yollamaya yetmez
    Galatasarayı yanlış tanımışsın

Dediklerin kağıt üzerinde doğru gibi gözükse de icraatlarına bakıldığı vakit çok net yanlıştır. Misal; Telles'e, Bruma'ya verilen paralara bir de takıma katkılarına bakıldığında çok net zarar olduğunu görürsünüz. Onti, Burdisso falan oralara hiç değinmiyorum bile. Ünal Aysal mantıklı ve kulübü kurumsal şekilde yöneten bir başkandır ama bilhassa transfer konusunda fazlaca yanlışı olmuştur. Özellikle Terim gittikten sonra yapılan neredeyse hiçbir transfer takıma oturmamıştır. Geçen sezon 6-7 Milyon €'ya gelen Telles şuan kadroya dahi giremeyebiliyor bunun sebebi yalnızca yabancı sınırı değil. Çok çok iyi olan bir adam yabancı sınırından etkilenmez zira görüldüğü üzere Melo, Sneijder, Chedjou hep ilk 11'deki yerlerini koruyorlar. Bunun dışında Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın inanılmaz düşen istatistiklerine rağmen maaşlarına zam yapılıp, sözleşme yenilenmesi de bir başka fiyaskodur Galatasaray için (Sözleşmeleri devam ederken, bitmemişken).

• O sözleşmeleri de ultrAslan kendi cebinden ödesin o zaman. Bundan sonra Gs Store'dan 1 rozet bile almam.
    Tabi ki benim aldığım şeylere ihtiyacı yoktur koskoca klübün. Ama kendi çapımda protesto ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.