Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca Terim ile kurulan düzeni bozan AYSAL değildir. Camianın amansızca büyümesini engellemek isteyen siyasi iradedir.
    bunun kanıtı da terimin adının stada verilmesidir.

terim gittikten sonra takımın düşüşe geçmesi gayet normal.
    ama yabancı kontenjanını hesaba katmadan , yanlış kadro mühendisliği yapan terimin cezasını , mancini ve prandelli fazlasıyla çekmiştir.
    amrabat transferi teknik açıdan çok yanlış ve yüksek maliyetlidir.
  • Dr. John Watson kullanıcısına yanıt
    eksiksiz , müthiş bir yazı kardeşim

eline sağlık.

vefa borcumuzu ödeyip , tribündeki yerimizi yine alıp , deplasmanda bile olsa takıma desteği eksik etmeyeceğiz.

dediğin gibi Haluk ULUSOY oluşumu güçlü olur. Galatasaray Global projesi de başkanın gider ayak kıyağıdır. Helal olsun
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Yahu yayında kendisi demedi mi zaten 4 maçlık izin verdik diye? Sonra 4 maçlık imza atınca buna nasıl ve niye şaşırıyor? Fatih hoca da zaten biz 4 maçlık anlaşmıştık dedi.

Fatih Terim'e ulaşamama sebebi Drogba'yla prim pazarlığı yapmasıdır. Hani Florya'ya burnumu sokmam diyordu ya.

Şikeye karşı mücadele etti? Ne yaptı, açıklama yaptı :) Özhan Canaydın bile yeri geldiğinde o hakem düdüğünü asacak deyip gerçekten astırmış bir başkandı. Aysal'ın bu laflarından hangisinin herhangi bir etkisini gördün? Hiç.

İnsanlara Terimsporlu diye bir laf yakıştırılıyor son günlerde, ama bunu diyenler önce bir aynaya baksın lütfen.
  • şu maçta ne bağırmıştım be : ((( efsane porta arkasından ... ne güzel günlerdi

• canım renktaşım okumuyor musun ?

4 maç izin verilmiş ama başkan demiröreni arıyor , gelişmeleri soruyor...4 maç için izin verdik diyor..

Demirören ise cevap olarak diyor ki ; biz hocayla böyle konuşmadık , sürekli olarak çalışacağız...diyor..
    yani terim , başkandan habersiz 4 maç değilde sürekli çalışmak için görüşüp anlaşıyor Demirören ile..hemen akabinde başkanın mesajlarına cevpa vermiyor
    ceo Arıboğan görüşme talep ediyor...terim istemiyor..koca Galatasaray başkanına dşyor ki terim : asistanımla görüşsün.

elini vicdanına koy değerlendirirlken rica ediyorum...
  • aysal iyi başladı ama ego savaşları uğruna kendini bitirdi

ilk yönetimi dağıtıp candan erçetin le falan yönetim kurması sonun başlangıcıydı.

üzülmeyin iyi oldu bence
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    kardeşim keşke ego savaşlarından ötürü yollar ayrılsaydı da bu kadar başarıdan sonra Terimi de güzel ansaydık.

ama olay ego savaşı değil maalesef.
  • Terim'e güvenmekle hata ettim diyor özetle... Ama taraftarın önüne atmasıda yanlış. Geçen konuşmasında ismini dahi anmıyordu.
    Fatih hoca başlangıçta 4 maç için imza attığını kendisi açıkladı zaten. Sözleşme imzalanırken bile söyledi, ki zaten sözleşme de değildi basına gösterildiği üzere. Boş kağıda çiziktirilmiş bir şeyler, ikisi de imza attı prosedür gereği. Şimdi bu olaya çıkıp Fatih Terim bizi bırakıp gitti demek açık bir iftiradır.

Bu da bahsettiğiniz sözleşme:http://img.gecce.com/2013/09/25/fatih-terim-192937AR.jpg

Atılacak imzalar hayırlı olsundan başka bir şey yazmıyor.

Senin bahsettiğin sözleşme, kovulduktan çok sonra imzaladığı uzun sözleşme.

Başkana asistanımla görüşün demesi de kızgınlığından. Ama yine değinmemişsin. Başkan Drogba'yla prim pazarlığı yaparsa sen ne yapardın? Bırak telefona çıkmamayı, ben olsam o dakika basardım istifayı. Ama 4. yıldızı çok istiyordu, o kadar emeğini bırakıp gitmek istemedi. Keşke bıraksaymış.

• sorulan soruya cevap verdi canlı yayında
    taraftar , fatih terim kovuldu sanıyordu. hoş hala da öyle sananlar var ama terim yönetimden habersiz 4 maç değil sürekli olarak anlaşmış federasyon ile

kırgınım dedi zaten ama nefret etmiyorum dedi

ah be başkanım
  • Ben gitmiyorum arkadaş,

Gs nin tarihindeki en çok geliri elde ediyorsun ve çarcur ediyorsun sonrada rivayı satmaya kalkıyorsun, bumu iş adamlığı?
  • Ünal Aysal kendinden ziyade kurduğu yönetimlerin kurbanı oldu. Sedat Doğan bile yönetiminden çıktıktan sonra direkt Ünal Aysal'a karşı eleştirilerde bulunmaya başladı.

Ben şahsen tekrar adaylığını koyacağını düşünüyorum. Hem camiadan hemde taraftardan aday olması yönünde baskı görecektir.
  • keşke haklı olsan

süreç öyle işlememiş. adam dün canlı yayında özellikle dikte etti. üstüne basa basa söyledi.

hoca bizden habersiz 4 maç değil , sürekli olarak anlaşmış dedi. bunu bizzat Demirören söylemiş telefonda başkana.

resmini koyduğun sözleşme çocuk oyuncağı değil , eğer ki 4 maçlık sözleşme ise , oraya da yazmalıydı 4 maç diye.

Kızgınlığından koca başkana asistanımla görüşün demesi zaten egonun tavan yaptığının göstergesidir. başkan drogbayla prim pazarlığı yapıyorsa , kulüp ceosunu terimin ayağına kadar da göndermiş.
    ne onla görüşmüş ne de başkanın sms lerine cevap vermiş.

4.yıldızı çok isteseydi çıkar derdiki Demirören ve yönetimine '' kusura bakmayın kardeşim , ben kalmak istiyorum kulübümde'' diyememiş çünkü emir büyük yerden(rte)..

keşke o an istifa etseymiş terim , bu kadar yıpranmaz malzeme olmazdık elaleme

• Ünal Aysal'ın başkanımız olarak kalmasını isterim. Ama şu aralar yorgun biraz. Bir değişiklik gerekli. Ben ileride tekrar Ünal Aysal'ı başkan olarak görmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

Ben gitmiyorum arkadaş,

Gs nin tarihindeki en çok geliri elde ediyorsun ve çarcur ediyorsun sonrada rivayı satmaya kalkıyorsun, bumu iş adamlığı?

Riva'yı satmak mı Riva'yı istese şimdi satar, sormasına gerek yok tüm yetki onda çünkü
  • voltran32 V kullanıcısına yanıt
    var mı çarçura dair argümanın.?

transferler teknik heyetin raporu doğrultusunda yapılıyor. AYSAL kafasına göre yapmıyor eğer transferler dersen.

ARAZİLERİ SATACAĞIM DEMEDİ , GAYRİMENKUL ORTAKLIĞI İLE DEĞERLENDİRECEĞİZ DEDİ , AKABİNDE DE KULÜBÜN DİĞER GELİRLERİNİ BAŞKA GAYRİMENKULLERE AKTARIYORUM DEDİ.

BOMBOŞ DURAN , HİÇ BİR MADDİ GETİRİSİOLMAYAN GAYRİMENUKULÜN KULÜBE NE FAYDASI OLABİLİR BANA AÇIKLAYABİLİR MİSİN?

kimse gelmek zorunda değil ama bilinçsizce eleştirmeyin..eksik bilgi ile yaratılan algı operasyonlarına alet olmayın
  • mali anlamda kafanıza takılan tüm sorularınıza bu resimlerden cevap bulabilirsiniz...

çarçur etti diyen arkadaşlar var ise okusunlar bi zahmet...
     Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ...

Hocam burada biraz Aysal sempatizanlığı yapıyorsun açıkçası. Terim ben 4 maç için anlaştım diyor. Sen uzun vadeli anlaştı diyorsun, ama sözleşmede öyle bir şey yok. 4 maçlık imzanın basın toplantısında da öyle bir şey yok. O toplantıda Terim açıkça söyledi bunları. Bunların üstüne uzun süreli anlaştı demenin kanıtı nerede? Aysal, Demirören söyledi diyor. Fatih hoca kabul etse o basın toplantısında niye 4 maç için geldim diyor?

Fatih hoca, bu camianın alelade bir teknik direktörü değil Mancini ya da Prandelli gibi. Yaşayan en büyük efsanesi. Sen onun teknik direktör olduğu yerde futbolcuyla prim pazarlığı yapıp, sonra da Fatih hocanın hiçbir şey olmamış gibi davranmasını bekleyemezsin.

Fatih Terim'in milli takıma hayır demesinin çok kolay bir yolu vardı siyasi iradeye rağmen. Başkanın en başta vermiyoruz demesi. Dedi mi? Demedi. Fatih Terim'in siyasi iradeye boyun eğmesi benim de eleştirdiğim ve hoşuma gitmeyen bir yönü. Ama bu konuda Aysal da farklı değil. Yiyorsa kendisi hayır deseydi ya. Emrin nereden geldiğini bildiği için diyemedi tabii. Bu konuda Aysal'ı suçlamıyorum yanlış anlama, ben olsam ben de diyemem. Ama Fatih Terim'e de kızmak yersiz. Bu ülkede kim hayır diyebiliyor, hayır diyenin başına ne geliyor?

• Terimi gönderdi o da gidecek...
    Çünkü tarih er ya da geç intikamını alır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.