Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

Ankaradan yazıyor , kalkmış burnumun dibindeki flroya dinamiklerini , yaşananları benden iyi bildiğini iddia ediyor
    bizim hayatımız tribünde geçmiş , benim öyle tanıdıklarım var ki , terimin evinin içinde vazonun yeri değişse öğrenebilirim.

kendinizi komik duruma düşürmeyin
    hepimiz Galatasaraylıyız..gerek yok

Cevap yazmayacaktım ama bu nedir Allah aşkına? Terim'in evinin içinde vazonun yeri değişse öğrenecekmiş. Terim'in bile imzaladığından haberinin olmadığı sözleşmeyi yine sen biliyorsun. Ertem Şener yerine sen olmalıydın dün akşam, harcanıyorsun buralarda.

Madem her şeyi biliyorsun git bize Aysal'ın iddia ettiği, Terim'in ayrılmadan önce imzaladığı o uzun süreli milli takım sözleşmesini göster. Ama gösteremezsin değil mi, Terim'in çekmecesinden onu da alırdın da evine hırsız girmiş adamın aksiliğe bak

• TAZE BİLGİDİR ....

BAŞKAN AYSAL SAAT 20:00' DE FLORYA BEYTİ RESTAURANTTA FUTBOLCULARA YEMEK VERECEK.
    BU YEMEK SIRASINDA FLORYA METŞN OKTAY TESİSLERİNDEN , BEYTİYE DOĞRU YOLA ÇIKACAĞIZ.
    İSTEYEN DİREK BEYTİYE GELEBİLİR...
  • sen ankara da otururken
    biz terimin gidiş detaylarını bilmeden gidip terimin evinin önüne hocaya sarıldık..sonradan öğrendik bunları...

en çok neye kızarım biliyo musun

bir şey bildiğini sanıp , daha çok bileni kıskanana kızarım..
    biz yurt dışı deplasmanlarında takımla aynı otelde kalıyoruz
    sen daha tv yi açıp o ertem Şenerleri bayıla bayıla dinlerken , biz ertem şenerin çalıştığı kanalı basmaya gidiyoruz...

seni kaale alanda kabahat
  • terim giderken yanlış yapıyonuz dedik.
    olanlar ortada. 2 yıl kaybettiniz.
    daha da ne kadar kaybedeceksiniz? belli değil.

aysal gidiyor durdurmaya çalışıyosunuz yine yanlış yapıyosunuz durdurmayın gitsin diyoruz.

ezeli rakibinizden size 10 numara akıl veriyoruz.
    siz bizi dinlemeyin.
    yılları kaybetmeye devam edin.

zaman terimi haklı çıkardı
    ve terim giderken sırf galatasaray zarar görmesin diye sustu...
    dişini sıktığını canlı yayında gördüğünüz halde....
    terim e dilenci diyen bazı zavallı galatarasaylılar da var aranızda.

bu yönetim değişmedikçe galatasaray yıllarını kaybetmeye devam edecek.
    bizimkiler size turuva mı yapıyor da bu kadar aysal ı seviyorsunuz anlamadım ki
  • eskişehirmiş
    aynısının laciverti
    sonuçta bildiklerin algı medyası ile sınırlı...
  • quote:

gelirse aynı yönetimle gelmez
    güçlü yönetimle gelmesini istemeyen şike lobisi zaten divan kurulunu ayarttı

direk 11 oyuncusu olmadıklarını biliyoruz devre arası alınanların
    çoğu genç ve geleceğe dönük yatırımlardı
    bunlardan salih dursun ve umut gündoğan ve ontivero haricindekiler hepsi ilk 11 de oynadılar yedek de oturdular . Veyselin alınmasına karşı mıydın soruyorum sana?
    yerli alternatif başka kim var....tarık vardı onu da aldık..

zapata-stancu-culio gibi devre arası transferlerini hatırlamıyorsun heralde...komik olmayın

bu saydıkların bu kadar başarılı dönem geçiren başkanı yollamaya yetmez
    Galatasarayı yanlış tanımışsın

zapata-stancu-culio bunları adnan polat getirdi kardeşim, bunlar gs nin oyuncusu değil zaten polatla birlikte hepsi gitti zaten.

Tarık devre arasında 3 milyona alınacakken 6 ay sonra 5 milyon verildi bumu başarı.

Veysel ancak yedek olarak kadroya girebilir. Veyselin alınması yanlıştı diyemem yinede.

Terimin yanlış transferleri yokmuydu vardı örnek dany-colin kazım gibi ama bunlar 10 transferden 2 si 9 da 8 değil.

Endoğan Adili diye birisi alınıyor türk statüsüne geçemiyor diye transferi tamamlanamıyor.

Galatasaray genç futbolcuların kendini gösterebileceği bir mecra değildir, öyle bir geleneği yok camiamızın malesef gençlere sanç verilmiyor ve tahammül gösterilmiyor dolayısıyla boşu boşuna gençleri doldurmanın manası yok. O çoçuklarada yazık. Örnek Arda Galatasarayda kendini gösteremedi ama kiralık gitti ve orada kendini göstererek geri geldi.

• voltran32 V kullanıcısına yanıt
    tek başına 8 milyona amrabat der konuyu kapatırım
  • başıma bir şey gelmeyecekse ben desteklemiyorum
  • Yemişin ultraslanı.Kulübü menfaatsiz seven ve oraya gidebilecek herkes orada olmalı.
  • Dirk Nowitzki kullanıcısına yanıt
    ultraslan organizasyonu değil zaten renktaş..
    tamamen sosyal medyada yayılan ve yürüyedur önderliğinde bir toplanış olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmkra

''F.Suren 5 yil bsk yaptim sampiyonluklar basarilar kazandim beni tenekeye baglayip yolladilar..İsimler degisiyor zihniyet ayni''...
    Faruk Süren'i tanımayanlar için (5.5 yıllık süreçte Galatasaray 14 kupa kazanmıştır. Dört defa üst üste Türkiye Ligi şampiyonluğu, üç defa Türkiye Kupası, üç TSYD Kupası, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu bu döneme sığmıştır.)
    Aynı liseli zihniyet Ünal Aysal'ı da göndermek istiyor. İstanbul'da olsam kesin katılırdım. Saat 20:00 ye alında başlığı değiştir istersen....

Er arkadas yurdum insani mantigi ile bilmedigin konularda ne güzel atip tutuyorsunuz.

2000 krizi sirasinda Sürenin bahce malzemeleri satan sirketi zora girdi isleri bozuldu sonraki sezon icin Galatasaraydan dünya kadar ayrilacak oyuncular vardi ve klupte o kriz icinde zor durumdaydi.
    Sallarken bazi seyleri gidin arastirin sorun ögrenin kendisi birakti Süren cünkü kendi sirketleri iflasin esigindeydi.
    Sayman adalarindaki AIG ve bilmem ne pazarlama sirketleri hikayeleri 20 milyon dolar alinan para Gs camiasina 100 milyon dolar arti faizine patladi en sonunda. Yerine gecen Cansun 8 ay gibi kisa sürede ordan burdan oyuncu kiralayarak devam etmek zorunda kaldi. Bunu Faruk süren söylemis bile olsa yazdiklarimi suratina vuracak kimse olmamasi ilginc.

ikinci kez yaziyorum Fenerbahce taraftar profilinde Galatasaraylilar türemis ben sizin gibileri Galatasarayli olarak kabul etmiyorum. Galatasarayda dün yoktur yarinki alinacak basarilarin hesabi yapilir tutugunuz takimin yapisini, mazisini, amacini dahi bilmiyorsunuz hepinize iyi Aziz yimdirimcilar diliyorum.

• xakah74 X kullanıcısına yanıt
    o faizler şuan hala ödeniyor
    öde öde bitmiyor.

Galatasarayın yarınları için Ünal AYSAL göreve devam etmelidir sağlam bir yönetimle.
  • quote:

ultraslan organizasyonu değil zaten renktaş..
    tamamen sosyal medyada yayılan ve yürüyedur önderliğinde bir toplanış olacak...

Ultraslanın destek vermemesine binaen yazdım.İyi bir kalabalık olur umarım
  • quote:

o faizler şuan hala ödeniyor
    öde öde bitmiyor.

Galatasarayın yarınları için Ünal AYSAL göreve devam etmelidir sağlam bir yönetimle.

o Faizler iste Aysal yüzüne ödeniyor o para Aysaldan alindi o noktaya gelme sebebide Aysal daha baskan olmadanki yaptiklaridir.
  • xakah74 X kullanıcısına yanıt
    o AIG deki hisselerin 13 milyon dolar karı ile birlikte AYSAL tarafından kulübe geri devredilmiştir.

O dönemin başkanı defalarca Aysal a bu para için gitmiş ancak AYsal bu işe girmek istemediğini dikte etmiştir.
    daha sonrasında kulübün zor durumunu görüp , mecburen bu hisseleri 23 milyon dolar nakit para ile almıştır.

bu hisseleri alırken , kulüpten en geç 1 yıl içinde ederi kadar bedelle geri alınacağı taahhüdünü almıştır.
    ancak o hisseler tam 2,5 yıl Aysal da kalmıştır.
    en son bu hisselerin getirisi 13 milyon dolar ile birlikte kulübe geri verilmiştir.

biz daha 139 tl lik formayı , 800 tl lik kombineyi pahalı bulurken , Aysal taaa 2004 te 23 milyon dolar gibi deli bir parayı 2,5 yıl kasasında sırf Galatasaray için bekletmiştir.
    elde edilen karı da kuruşuna kadar kulübe vermiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Terim cok guclu adami resmen postalatti buyuk olasilik donucek iyi olmicak ama oyle

Terim'le alakası yok adamı bitiren İnan Kıraç ve tayfası, yarın başka biri başarılı olsun camia içinde palazlansın gene derin Galatasaray devreye girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Yemişin ultraslanı.Kulübü menfaatsiz seven ve oraya gidebilecek herkes orada olmalı.

Kulübü menfaatsiz seviyorum ve orada olmamak gerektiğine inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    hem katılıyorum hem şaşırıyorum
    çünki Ünal başkan göreve gelirken İnan KIRAÇ desteği ile geldi..

enteresan
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Enteresan falan değil başkan takım içinde camia içinde gün geçtikce güçleniyordu, buda liseli tayfanın zoruna gidiyordu güç elden gidiyordu! yapacak tek şey adamı koltuktan indirmekti.
  • bugün florya organizasyonuna karşı olanlar bu kulübü değil , terimi sevenlerdir.

kısacası terimsaraylılardır...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.