Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

Kimleri gönderdik kimler geldi geçti
    Cümbombomu yedi bitirdiii
    Üzülme boşuna taraftarın yanında
    Ünal bakşan Dik Dur ayaktaaaa

Bugünki tezahürat

Hocam kalabalık olacak değil mi. Ünal Başkan ne olur bırakma bizi böyle ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacak inşallah

• Hala burdamisiniz büyük basgannnnnnnnnnnnnnn diye yirtinmayi unutmayin takviye yardimci Fb taraftarida getirin zihniyetiniz ayni
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Hala burdamisiniz büyük basgannnnnnnnnnnnnnn diye yirtinmayi unutmayin takviye yardimci Fb taraftarida getirin zihniyetiniz ayni

+1905

• Gidin arkadaşlar gidin, ne yapıp edip Ünal Aysal'ı takımda tutmamız lazım. Ankara'da olmasam en önde gelirdim, yolunuz açık olsun.
  • Zaten sikayet ettim neden zorunuza gitti onuda cok iyi biliyorum.
    Dalga gectigimiz Azizci Fb taraftari diye yapilan isleri yapmaya kalkisiyorsun sana düzgün kac cevap yazdim anlattik kac kisi hala anlamakta zorlanman var.
    O tehdit bilmem ne hikayesine gelince bos isler gariban kisiler korkar basit seylerden dua et sadece interneti gayet iyi biliyorum 98 yilindan beri nete girerim Adsl ile tanismis degiliz sen tarz kisileri cok gördüm bosuna kasinma
    Yukarda yazilanlari oku ögren sonrasinda gel ilk anla Galatasaray nedir taraftar yapisi nedir
  • Ya uza yol
    Dortmund londra iki deplasmana da gelicem
    Yerse oralarda çık karşıma

• 5333454209
    Al sana tel numarası
    istediğin zmn ara
    yerse tabi
    Sana da gider alayınıza gider

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Zaten sikayet ettim neden zorunuza gitti onuda cok iyi biliyorum.
    Dalga gectigimiz Azizci Fb taraftari diye yapilan isleri yapmaya kalkisiyorsun sana düzgün kac cevap yazdim anlattik kac kisi hala anlamakta zorlanman var.
    O tehdit bilmem ne hikayesine gelince bos isler gariban kisiler korkar basit seylerden dua et sadece interneti gayet iyi biliyorum 98 yilindan beri nete girerim Adsl ile tanismis degiliz sen tarz kisileri cok gördüm bosuna kasinma
    Yukarda yazilanlari oku ögren sonrasinda gel ilk anla Galatasaray nedir taraftar yapisi nedir

Bu yakında Volkan gibi bizi evden aldırmaya da kalkar
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bunlara cevap verme niyeti kışkırtmak lazım boşver. Amacı seni sinirlendirmek he de geç bana da saçma sapan bir şey yazmış yaşı da küçük belki. Değmez

• xakah74 X kullanıcısına yanıt
    98den beri internete giriyormus. Helallllll. Hesap ettigi seye bak. Allahim ya.

Allahin ergeni....

• Nereye başarısız ya nereye başarısız 2 sene şampiyon yapmış sampiyonlar liginde basari elde etmemizi sağlamış 40 ayda 27 kupa kazandırmış bi adam nasıl başarısız olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eeee var mı kalabalık bari. uA nın geleceğini pek sanmıyorum dün başkanın açıklamalarından sonra dut yemiş bülbül gibi suskunlar hala sesleri çıkmadı sosyal medya üzerinden.

• Aysal'ın gitmesine işte bu yüzden seviniyorum. Kulübü giderek Fenerbahçelileştirmeye başlamıştı. Taraftarın bu tepkisi de, bu durumun ispatı... Galatasaray'dan bugüne dek kimler geldi, kimler geçti. Kulüp hiç bir zaman bir kişiye engaje olmadı. Bu yüzden Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır.
  • Floryaya varmak üzereyim trafik var
    Yazamıyorum
    Araç
    Kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Aysal'ın gitmesine işte bu yüzden seviniyorum. Kulübü giderek Fenerbahçelileştirmeye başlamıştı. Taraftarın bu tepkisi de, bu durumun ispatı... Galatasaray'dan bugüne dek kimler geldi, kimler geçti. Kulüp hiç bir zaman bir kişiye engaje olmadı. Bu yüzden Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır.

Ya hocam ne diyorsun ya

Başkanimmmmmmmmmmmmmmm bırakma bizi

• Polis var tesisldrin her yerinde

• Sanırım kalabalık beytiye geçmiş , burda 30-40 kişi yürüyor beytiye
    Orda kaç kişi var bilmiyorum
    Muhabir gibiyim 😁

• Çok kalabalık beyti önü
    Helal taraftara

• Başkan selamladı taraftarı
    Prandelli ve futbolcular yenek yiyorlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.