Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yvonne Strzechowski

Nereye başarısız ya nereye başarısız 2 sene şampiyon yapmış sampiyonlar liginde basari elde etmemizi sağlamış 40 ayda 27 kupa kazandırmış bi adam nasıl başarısız olur

Basari da basarisizlik da tek kisiye mal edilmez.

Unal Aysal'in Galatasaray'in basina gelmesi bir "projedir". Camianin en farkli kesimleri, Galatasaray'in menfaati adina, kisisel cekismeleri ve egolarini bir kenara birakarak bir araya geldiler ve Unal Aysal'a baskanlik teklif ettiler. Unal Aysal'in rolu bir liderden cok birlestirici ve sorun cozucu unsurdu. Zaten bunu zamaninda kendisi de soyledi.

Yonetimdeki demokrasi anlayisiyla, futbol subesiyle, teknik direktor secimiyle, nokta transferlerle, taraftarin tek yumruk olmasiyla, kombine satislariyla, store gelirleriyle bu "proje" bir basari hikayesidir. Milyonlarca insandan olusan bir camianin nasil basarili olacagi konusunda bir ders niteligindedir.

Unal Aysal, bu projedeki rolunu bir kenara birakip Aziz Yildirimcilik oynamaya basladiginda isler 180 derece tersine dondu. Yonetim dagildi, profosyoneller gitti, yerlerine torpilliler geldi, teknik heyet dagildi, taraftar ikiye bolundu, futbolcular ikiye bolundu, camia ikiye bolundu, maddi disiplin elden birakildi, futbol subesi basibos kaldi, sacma teknik direktor secimleri, panik halinde yapilan transferler... Kisaca kulup YONETILEMEDI.

Sonuc olarak basari ve basarisizligi getiren faktorlere baktigimzda Unal Aysal kisisel olarak son derece basarisizdir. Basarisizliga yaptigi katki, basariyla yaptigi katkidan kat kat fazladir.

• Aysal kalsaydı ve Arselan - FB - Dordmunt maçları arka arkaya kaybedilseydi, bugün "bizi bırakma" diye yürüyenler, o gün "istifaaa" diye yürüyeceklerdi. Başkan da bunu bildiği için bıraktı zaten.

@Ainur
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Nereye başarısız ya nereye başarısız 2 sene şampiyon yapmış sampiyonlar liginde basari elde etmemizi sağlamış 40 ayda 27 kupa kazandırmış bi adam nasıl başarısız olur

Unal Aysal'in Galatasaray'in basina gelmesi bir "projedir". Camianin en farkli kesimleri, Galatasaray'in menfaati adina, kisisel cekismeleri ve egolarini bir kenara birakarak bir araya geldiler ve Unal Aysal'a baskanlik teklif ettiler. Unal Aysal'in rolu bir liderden cok birlestirici ve sorun cozucu unsurdu. Zaten bunu zamaninda kendisi de soyledi.

Yonetimdeki demokrasi anlayisiyla, futbol subesiyle, teknik direktor secimiyle, nokta transferlerle, taraftarin tek yumruk olmasiyla, kombine satislariyla, store gelirleriyle bu "proje" bir basari hikayesidir. Milyonlarca insandan olusan bir camianin nasil basarili olacagi konusunda bir ders niteligindedir.

Unal Aysal, bu projedeki rolunu bir kenara birakip Aziz Yildirimcilik oynamaya basladiginda isler 180 derece tersine dondu. Yonetim dagildi, profosyoneller gitti, yerlerine torpilliler geldi, teknik heyet dagildi, taraftar ikiye bolundu, futbolcular ikiye bolundu, camia ikiye bolundu, maddi disiplin elden birakildi, futbol subesi basibos kaldi, sacma teknik direktor secimleri, panik halinde yapilan transferler... Kisaca kulup YONETILEMEDI.

Sonuc olarak basari ve basarisizligi getiren faktorlere baktigimzda Unal Aysal kisisel olarak son derece basarisizdir. Basarisizliga yaptigi katki, basariyla yaptigi katkidan kat kat fazladir.

Çok doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evren gözle konuştum
    Dönenilir dedi

• xakah74 X kullanıcısına yanıt
    Açıkcası beni Galatasaraylı görüp görmemen umrumda değil. Ben 94 lüyüm o zaman 6 yaşındaydım. O yaşımda doğal olarak kulübü çok iyi takip edemeyeceğime göre o dönemin GALATASARAY BAŞKANININ sözlerine doğrudur derim. Faruk Süren herhalde durduk yere yalan atacak değildir. Kendisi bıraktıysa böyle bir şey demezdi herhalde. Beni tenekeye bağlayıp yolladılar diye. Ya da biri çıkar yalanlardı kendi kaçtı diye. Git araştır gerçekleri öğren dersen ben başkanın sözüne güvenmeyi tercih ederim. Liseli zihniyeti az çok kendimce biliyorum. Ayrıca Aziz Yıldırım la Ünal Aysal bir tutmuşsun da ne benzerlikleri var. Ben Ünal Aysalı destekliyorsam kulübün haklarını savunduğu için, kulüpten açıklanan rakamlara göre divan toplantısında başkanın açıklamasına göre (orada yalan söylediyse bilemem) ekonomimiz öyle birilerinin dediği gibi batık halde değilde iyi olduğu için destekliyorum. Sportif olarak da genel olarak başarılıyız. Geçen sene ya da bu seneki 3 maç kötü olsa da genel olarak iyi. Amatör branşlarda durum orta da. Ayrıca seni bilmem ama ben riva arazisini yıllardır kendime sorarım. O kadar arazi var diye övünürüz üzerinden tek kuruş kazanamayız ama. Bugüne kadar tek bir çivi dahi çakılmadı ya da üzerinden tek kuruş dahi kazanılmadı. Eğer kazandıysak da ben hatırlamıyorsam lütfen söyle. Ünal Aysal bunun üzerinden para kazanmak istedi suç oldu. Yalnız satmak istemedi bunun altını çizeyim. Bu kulübün amacı geçmiş değil gelecek diyorsan haklısın da, taraftarlar ya da o divan kurulundaki çok bilmişler bu amacı biliyor mu? Ünal Aysal riva üzerinden para kazanalım dedi suç oldu. Basketbolda sürekli kulüpten 30 milyon tl çıkıyor şirket kuralım kendi içinde gelirleri giderlerini karşılayabilecek düzene çekelim dedi suç oldu. Bu kulübün borcunun kısa vadelilerin yarısında fazlasını uzun vadeye dönüştürüp kulübün sıkıntıya girmesini engelledi. Borcun çoğunluğunu dolar/euro üzerinden tl ye çevirdi. Bunlar geleceğe yönelik yatırımlar değil mi? Son sorum ise bir beraberlik ya da mağlubiyet alır almaz hemen küfür edip istifa et demek mi gerçek Galatasaraylılık oluyor. Yanlış anlama senin için demiyorum ama facebook dan, twitter dan 2 yıl boyunca her puan kaybettiğimizde terimin anasına kızına eşine küfür ediyordu taraftarlar. Sene sonu ise imparator olmuştu. Aynı zihniyette ki taraftar şimdi de aynısını Ünal Aysal'a yapıyor. Bu yüzden ben bugün Ünal Aysal'ı savunuyorum. Kusura bakma ama aşağılayacaksan yada hakaret edeceksen boşa uğraşma blokla beni geç ben Ünal Aysalı seviyorum ve de destekliyorum.

• #ÜnalBaşkanBiziBırakma

TT olmuş abanın
  • İnşallah bırakmaz bizi Ünal başgan.Bizim taraftarın ne kadar nankör olduğuda konudaki mesajlardan anlaşılıyor.
  • Sonunda kurtulduk bu adamdan. Giderken sözleşmeleri de çaktı gitti. Gelen yönetimin işi zor olacak.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Çok temiz açıklamışsın.
  • Başkanla da konuştum
    Göz kırptı

• Görevi yaptı ve gidiyor. Yeni başkan yeni düşünceler yeni projeler demek. Yaptıkları için teşekkürler.

• Benim anlamadığım her dakika açıklama yapan uA 2 gündür suskunluğu devam ediyor. Nerede bunlar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

5333454209
    Al sana tel numarası
    istediğin zmn ara
    yerse tabi
    Sana da gider alayınıza gider

Hocam helal olsun valla numara fake değilse büyük cesaret
  • Ayrıca No SS No Güven
  • Reef1905 çok değerli bi abim bu siteden
    Bana burdaki ortamdan bahsetti
    Ben burayı fazla ciddiye almışım

• yeminle takımdan sogudum bırak gıtsın ya baskanmı yok sankı
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Vaovv

• Başkanın kalma ihtimali de var

• Türk futbolu ve bu ülkeye fazlaydı Ünal başkan. Yazık oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

Başkanın kalma ihtimali de var

hocam tebrikler size gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.