Federasyon , digitürk , yalaka anadolu kulüpleri bir araya gelmişler göt korkusuyla fenerbahçenin şikesini örtbas etmeye veya geciktirmeye çalışıyorlar neymiş efendim fenerbahçesiz ligin tadı olmazmış , seyri olmazmış , değeri düşermiş , kuluplerin kazançları düşermiş bunlar olacak diye şikeyi , şaibeyi , kısacası şerefsizliğe göz yummak için ortak karar kulupler birliği bunlar içinde fenerbahçeyi her sezon şike yapmakla suçlayan gençlerbirliği , ankaragücü ve şerefli ikinciliklerle övünen beşiktaş var. Ünal aysal'a yaptığı açıklamadan dolayı sonuna kadar destek verilmesi gerekmektedir.Fenerbahçe yöneticiliği yapmış bir insanın federasyon başkanı olarak fenerbahçenin çıkarlarını gözetmesi sadece böyle haysiyetsiz insanlara yakışacak bir durumdur. Eğer kulupler birliği ve medya bu konuda takımımız ve başkanımızın üzerine gelmeye devam ederse Ünal Başka Takımı ligden çeksin fenerbahçesiz lig olmazsa GALATASARAYSIZ bir lig hiç olmaz. Taraftar gruplarımızdan tepkilerimizi dile getirecek topumsal baskı oluşturacak organizasyon yapmalarını rica ediyorum Ankara'da yaşıyorum ve her türlü organizasyona koşa koşa katılacağımı canı gönülden söylemek istiyorum.
GALATASARAYI KÜÇÜK GÖRMEYE , BASKIYLA , ŞANTAJLA GALATASARAYI ŞİKEYİ AKLAYACAK ORGANİZASYONLARIN İÇİNE ÇEKMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ.
Katılıyorum, yalnız tek basımıza bu operasyonu sonuca ulastırmalarını engellemeye gucumuz yetmez, baska takımların da destek vermesi gerek.