Şimdi Ara

Unallocated Space

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir pc topladım, ancak windows 7'yi kurarken bir sorunla karşılaşıyorum.. Ekran görüntüsünden anlaşılacağı üzere diske herhangi bir müdahale yapamıyorum.

Unallocated Space

Hard diskim Seagete 2TB Sata 3 özellikli.. ancak disk şuan 128 gb görünmekte.

Yeni topladığım için hard diske ilk defa işletim sistemi kurulacak. windows 7'yi dvd'den boot ediyorum ayrıca..
    Ne yaptıysam ilerleyemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZakkkAmca -- 12 Nisan 2013; 22:39:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZakkkAmca

Herkese iyi akşamlar,

Yeni bir pc topladım, ancak windows 7'yi kurarken bir sorunla karşılaşıyorum.. Ekran görüntüsünden anlaşılacağı üzere diske herhangi bir müdahale yapamıyorum.

Unallocated Space

Hard diskim Seagete 2TB Sata 3 özellikli.. ancak disk şuan 128 gb görünmekte.

Yeni topladığım için hard diske ilk defa işletim sistemi kurulacak. windows 7'yi dvd'den boot ediyorum ayrıca..
    Ne yaptıysam ilerleyemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim

http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.2.zip

İndirip DVD'ye yazdırın.Açılışta dos programs/partitions tools/gparted programını açın.Diski silip tekrar yeni birim oluşturum NTFS yapın ve apply diyerek devam edin.Sorununuz kalkacaktır

• hemen deniyorum, teşekkürler
  • aynı şey bugün benim de başıma geldi. bu olay tamamen mbr ve gpt ile ilgiliymiş
  • cohannan verdiğin programı kurdum ama hala harddiske ulaşamıyorum. Partition programı içerisinde harddisk çıkmıyor.
  • format ekranında shift + f10 yapıp konsolu aç
    diskpart
    list disk
    select disk "numara"
    clean
    convert mbr
    exit
  • Onuda denedim olmadı son denediğim partition programında bad sectorler oluştuğunu gördüm yarın vatan computer a gidip vereceğim artık yapacak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evde başka bir pc varsa harddiskinizi ona takın ve hd tune programı ile bad sektör taraması yaptırın sonuç temiz çıkarsa yina diskinizi disk yönetimi kısmından formatlayın ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.