İnanılmaz bir grafik göremedim daha iyilerini var çünki; ama parçacık efekti ve ışıklandırma gerçekse çok iyi olacağa benziyor.
neymiş daha iyileri?
uncharted1 ps3de oynadığım en iyi 3oyundan biriydi bence ps3de oynadığım en iyi 3 oyun exc olarak mgs4 uncharted gt5 şimdi yeni ps3 alıyorum haftasonuvde oynıyacağım diye tekrar alıcam.Yeni oyunun resimleride süper bu oyun yine bomba gibi geliyor
Naughty Dog, AA olayını çözmüş görünüyor.
Oyunu merakla bekliyorum. Grafikler zaten süper, zorlu bulmacalar falanda olursa iyi olur.
bugün uncharted1 i bitirdim ve müyhiş bir son yağmurlu falan.süper yapmış adamlar.hard seviyesinde tekrar başladım.ama trophy %0
Oyunun çıkış tarihi ne arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
bugün uncharted1 i bitirdim ve müyhiş bir son yağmurlu falan.süper yapmış adamlar.hard seviyesinde tekrar başladım.ama trophy %0
bişe sorsam size
%74 ünde bi bölüm var..merdivenlerden çıkınca ipi görüyorsunuz karşıda..bu ipe bi türlü atlıyamadım ..üst katta çukuraşr var üzerinden atlıyorsunuz en uca geliyorsunuz ama ordan sonra atlıyacak yer yok ..siz nasıl geçtiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: *Reaper*
Oyunu merakla bekliyorum. Grafikler zaten süper, zorlu bulmacalar falanda olursa iyi olur.
ilkinde bulmacalar çok kolaydı..inşallah zor olur bencede
benim bir an önce ps3 almam lazın
quote:
Orjinalden alıntı: acfviolas
benim bir an önce ps3 almam lazın
Çabuk tut elini .KZ2 demo bugün geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme