Şimdi Ara

!!!UNCHARTED 1 i oynayanlar yardim!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun 68%tamamladim ve 13 bölümünde takildim.bir kütüphaneye gidiyoruzorda heykeller var onlari ceviriom ama olmuo youtube dan bile baktim gene olmadi yardim lütfen

http://www.youtube.com/watch?v=c31LXbIicoQ

video yu bilebuldumama nie olmuo anlamadim ben dantes infernoyun aynali bir bulmacisi var onu bile gectimama burda takildim:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meos_grmny -- 1 Nisan 2010; 14:28:34 >

• dostum şimdi kitabını açıyosun oyudna o şeylerin olduğu kısmı buluyosun orda hangi yöne bakması gerektiği yazıyo tamam sende ona göre çeviriyosun ve vadaaa oldu işte
  • video dakinin aynisini yapiomama gene olmuo hatta eve arkadasicagirdim oda denedi gene olmadi :S
  • boşver videoyu falan ; select'e bas orda heykellerin resimleri var onları kuzey güney batı olması gereken yerleri gösteriyo kitaptaki gibi aynen o yönlere çevir.
  • kitaptakine göre bakmaları lazım denemeye devam et
  • Rastgele salladım ben bu bölümde olmuştu. Şans demekki.
  • dogu, batı, kuzey bu 3 ünün yüzü sadece KUZEY e, tam arkanda kalan tek heykelin de yüzü GÜNEY e bakacak olması lazım
  • Heykelerin arkasına geç : )
    sıra karışıkta olabilir

Melek: iki kere döndür (yönü farketmez)
    kartal: (iki kere döndür yönü farketmez)
    Aslan: (sola 1 kez döndür)
    En son heykel keçi sanırım: (sağa 1 kez döndür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 1 Nisan 2010; 16:03:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.