Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Oyunun videoları etkileyiciydi. Oynamak daha nasip olmadı gerçi. İkinci oyun da en az ilki kadar güzel olur herhalde.
    Bu arada Uncharted: Drake's Fortune unu satmak isteyen varsa uygun fiyata, özel mesaj atabilir.
    İyi günler..
  • Oyun resmi olarak duyuruldu ve çıkış tarihi olarak 2009 verildi...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=16985
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Oyun resmi olarak duyuruldu ve çıkış tarihi olarak 2009 verildi...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=16985

çok iyi haber bu işallah sene başında falan çıkarda fazla beklemeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Yine 2009'da sonlara aylara dogru gelir piyasaya

2009 da sonlara aylara
  • 2009 sonunda gelir
  • Gerçekten de güzel bir haber...Bence yeni bölüm dünyanın önemli bölgelerinde geçmeli. Bu sayede Indy konseptine biraz daha yaklaşır. Bu ayrıca satışları da bir hayli forse. İlk oyundaki grafik şölende su efektleri çok önemli bir rol oynuyordu. İkinci oyunda bunu daha da ileri götürüp denize dalma, (ilk oyunu tam olarak oynamadım belki vardır), denizaltı (Indiana Jones and the Fate of Atlantis) gibi heyecan arttırıcı bölümler eklenebilir. Açılış introsunun da biraz daha özenli yapılmasını ( en azından oyundaki grafik kalitesinde) bekliyorum.
  • bence 2010 şubatta gelir
  • bence 2. oyunda patlama efektleri daha iyi yapılmalı,onun dışında 1.oyundan pek fazla farkı olmasa da olur benim için
  • puzzlelar daha zor olsun gerisi zaten kusursuzdu
  • kalitesini hiç bozmasında naıl olursa olsun kabul
  • ilk oyun hakikaten kısaydı, uyku, gezme tozma, yeme içme dahil oyunu ilk makineye soktuğumdan itibaren, bitirip çıkartıncaya kadar 48 saat bile geçmedi ( bu süreye dahil yarım günde dışarıda işim vardı ). tomb raider ne idi öyle, tr 3 ü 1,5 aydamı ne bitirebilmiştim hilesiz hurdasız, çok arkadaşım oyunu yarıda bırakmıştı, keza assasins creed de 1 ayda tamamladım, tamam grafik atmosfer oynanış 10 numara ama ciklet çiğner gibi geldi geçti oyun.
  • merak ettim simdi
  • oyunu daha uzun tutmaları lazım
  • inşallah 1. oyuna göre baya uzun olur.
  • Uzun olmasada olur bence, mesela COD4 çokmu uzun bir oyundu 4.5 saatte bitiyordu Single ama Multisi çok iyiydi.. Uncharted 2'de güzel bir multi olsa, mükemmel grafikleri de biraz daha modifiye edilse yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 29 Temmuz 2008; 18:14:45 >
  • Bencede multisi olsa güzel olsa süper olur.İlkide süper
  • Oyunu tekrar oynadım bugün dün akşam 19 da başladım şimdi bitti. Yaklaşık 9 saatte bitirmişim.
  • bende oyunu alıyorum gelir haftaya artık.demosunu oynadım güzel fakat ekran ortasında bazen dalgalanma oluyor.onun dışında güzel bir oyun.birde bdn f1 demosunu indirdim fakat oyun takılıp kalıyor.ps3 ü aç kapa yapıyorum mecburen sonra da bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bende oyunu alıyorum gelir haftaya artık.demosunu oynadım güzel fakat ekran ortasında bazen dalgalanma oluyor.onun dışında güzel bir oyun.birde bdn f1 demosunu indirdim fakat oyun takılıp kalıyor.ps3 ü aç kapa yapıyorum mecburen sonra da bir sorun yok.

,
    Bırakta dalgalanmalar olsun
  • çıktığı zaman kesin alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanXbox360 -- 10 Ağustos 2008; 20:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.