Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: bonder

1'i bitirdim, Uncharted 2'de de 10 küsürüncu oyundayım. Fakat şu topladığımız paracıkların ne işe yaradığını bir türlü anlamadım. Online değil single oynuyorum oyunu. Acaba online'de filanmi işe yarıyor bu toplanan paralar.

paracık dediğin hazinemi?
    hazineler ile trophy açıyorsun

Mesela birini vurduktan sonka "trink" diye bir ses çıkıyor ve atıyorum 10.000 $ vs gibi bir yazı çıkıyor. Bunu kastetmiştim. Ama sizin söylediğiniz hazine olaylarını da bilmiyorum :)
  • Oyunun son bölümünü (Lazarevici öldürme) yaklaşık 2 ayrı oturuşta en az 20 kez oynadım, ikisinde de sinir krizleri geçirerek oyunu kapattım. Yav arkadaş tamam boss a sıkıyoruz kolay olmasın ama saçmalık ötesi yaa, bu kadar da zor olmamalı. 2 saat harcıyorum başa dönüyorum. Not:Zor levelde oynuyorum.
  • mecelik90 kullanıcısına yanıt
    Crushing modunda taktiği vardı kanser olmadan önce bir baksaydın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecelik90

Oyunun son bölümünü (Lazarevici öldürme) yaklaşık 2 ayrı oturuşta en az 20 kez oynadım, ikisinde de sinir krizleri geçirerek oyunu kapattım. Yav arkadaş tamam boss a sıkıyoruz kolay olmasın ama saçmalık ötesi yaa, bu kadar da zor olmamalı. 2 saat harcıyorum başa dönüyorum. Not:Zor levelde oynuyorum.

Baya uğraş gerektiriyor. Zamanında bende baya uğraşmıştım. Taktiği vardı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Spoiler içine alın hocam

hacı o bölüm kanser sebebi gerçekten ben de 4.zorlukta oynamama rağmen o bölümde zorluğu kolaya ya da normale alarak geçmiştim
  • İlk 2 oyundada aynı şey ordan buraya zıpla ve adam öldür boyuna aşırı sıkıcı bir oyun mekanikleride sorunlu özellikle tırmanmalı bölümlerde karakter zıplayabileceği yerlere atlamıyor bazen yüksek olmayan yerlerden düşüncede hemen ölüveriyor.Bulmacaları çok rahat çözüyorum fakat gideceğim yeri bulurken boş yere darlık geçiriyorum hiç bi oyunda olmadığı kadar.Sadece hikayesi ortalamanı üzerinde.Nathan drake collection alacak olan varsa tekrardan düşünsün.

• Multiplayeri hala açık olan efsane oyun.

• bu oynadığım en iyi 5 pyun arasına çoook rahat girer. Mükemmel ötesiydi.
  • çok güzeldi ya , grafikler vs . muazzamdı.

sıra geldi 3 'e
  • 2. oyunu da dün bitirdim. Böylece oynamadığım uncharted oyunu kalmadı. İlk oyuna göre 2. oyun kendini aşırı geliştirmiş. Bölüm tasarımları gidilen yerler sinematik sekanslar bölüm sayısı hepsi geliştirilmiş. Bir ara 3. oyunu ve diğerlerini de tekrar oynayacağım. 4 ve the lost legacy henüz taze aklımda ama 3. oyunu ps3 döneminde oynamıştım ve epey unuttum. Tekrar oynamak iyi olacak.
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    2. oyun uncharted serisinin en güzel oyunudur. diğerlerinin sadece grafikleri çok gelişmiş.

• Yine hortlatıyorum ama ne müthiş oyundu be

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    2 ve 4 serinin en iyileri bence bende ps3 zamanı platinlemiştim zaman bulursam 4 sürümüne de bakayım canım istedi şimdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Ben 4'ü o kadar da beğenmiyorum hocam. Tırmanma olayının suyu çıkmıştı. 3'e başladım şimdi. Platinlenmeyen bi o kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin en iyisi, hala o keyfi aldığım oyun neredeyse yok

• 15 yıl  

x (formerly twitter)
    Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) on X
    https://x.com/Neil_Druckmann/status/1845547136735432781

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyundu be. Tomb Raider serisini bile yeniden canlandirmisti basarisiyla. Lineer, sinematik maceralara donusu acti. Gorsel kalitesiyle PS3'un onurunu kurtardi.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.