Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ok teşekkürler. Zaten sanırım oyun en başından sonuna kadar co-op olarak oynanamıyormuş. Önce bitirmek gerekiyormuş... Neyse benim de oyunum gelsin o zaman göreceğim...
  • Ana senaryo modunu tamamen co-op olarak oynama şansı malesef yok. Ana senaryoda olan ama ana senaryodan bağımsız 2-3 bölümü co-op olarak oynama şansınız var. Maksat sadece eğlenmek ha ana senaryo oynamışsın ha arkadaşlarınla beraber co-op, birşey farketmez bence. Kaldı ki ben co-op modunu oynarkende baya eğleniyorum. :)

Bu arada UK PSN'den oyun için alacağın DLC'lerden bir taneside extra co-op bölümleri ekliyor oyuna. Bende oyunun tüm DLC'leri mevcut ama henüz co-op moduna extra bölüm katan DLC'yi denemedim. (:
  • Oyunu bitirmeden direk co-op modlarıyla oynama şansı var mı peki?

Bir de herkes UK PSN sahibi sanırım. Ben USA'den almıştım. Bir şey farketmeyecektir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Oyunu bitirmeden direk co-op modlarıyla oynama şansı var mı peki?

Bir de herkes UK PSN sahibi sanırım. Ben USA'den almıştım. Bir şey farketmeyecektir değil mi?

Hocam,senaryo,co-op,yok,zaten.Multiplayerdaki,modlardan,birinin,ismi,co-op.Girip,ordan,oynayacaksın.
  • Ok anladım şimdi. Başkası önce oyunu bitirmen lazım demişti başka bir forumda. Ondan bu kadara üstünde durdum ama demek yanlış bir bilgiymiş.

Teşekkürler...
  • Oyunu 3-5 gün önce aldım ve 2 saat önce bitirdim. Çok zekliydi ben böyle oyun görmedim. Şimdi multi oynıcam hadi hayırlısı
  • arkadaşlar cahilliğime verin lütfen hedef nasıl alınıyor ?

müzede jandarmaları vurmaya çalışıyorum fakar yukarıda ki elemanlara hedef alamıyorum,namlu hep yere doğru bakıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

Arkadaşlar ps3 ü yeni aldım uncharted 2 ve cod 6 yı yi multi oynamak istiyorum yalnız sorum oyunu multi oynamak için psn ye yada başka bir yere kayıt gerekiyomu gerekiyorsa nasıl olacaz

http://forum.donanimhaber.com/m_42901522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42901522

yöntemi uygulayarak üye olabilirsiniz, sonra multi kapıları açılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

Arkadaşlar ps3 ü yeni aldım uncharted 2 ve cod 6 yı yi multi oynamak istiyorum yalnız sorum oyunu multi oynamak için psn ye yada başka bir yere kayıt gerekiyomu gerekiyorsa nasıl olacaz

http://forum.donanimhaber.com/m_42901522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42901522

yöntemi uygulayarak üye olabilirsiniz, sonra multi kapıları açılacaktır

• PS3'ü olupta bu oyunu oynamayan ender kişilerden biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

PS3'ü olupta bu oyunu oynamayan ender kişilerden biriyim.

aynı durumdaydım fakat D&R da bu oyun 50 liraydı. İndirimsiz olarak. Büyük ihtimalle şu anda aynı fiyattadır. Hemen koşa koşa gidip aldım. Almadığım hergüne pişman oldum. Müthiş bir oyun. Başta garip gelecek ama sonra bırakamayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

PS3'ü olupta bu oyunu oynamayan ender kişilerden biriyim.

O zaman Acilen Satın Alıp Oynamalısınız
    Şaka bir yana Bence hemen alın ve oynayın.
    Psn de de Demsu var oda 2,5-3 gb gibi birşeydi.
    Harikulade Bir Yapım

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Eklentileri de aldım yeni tırofi lere doğru yelken açtım.

Hocam trafo dan uzak dur çarpılırsın mazallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 24 Ekim 2010; 9:41:49 >
  • Burda da sorayım; Arkadaşlar direk Uncharted 2 yi alsam oyundan bişey anlar mıyım ?? Yani Uncharted 2'nin 1'le çok alakası var mı ?? Yoksa sadece karakterler mi aynı ?? Yani Metal Gear Solid üzerinden örnek vericek olursak,ilk 3 oyunu oynamamış biri 4'ten pek bi zevk alamaz anlamaz da.. Aynı olay Uncharted'ta varmı ?? Ona göre direk 2 yi alcam :)
  • Evet almayın derim zaetn 2 sini toplamda almaya kalksanız en fazla 70 liraya mal olucak size. Senaryo farklı , karakterler aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

Burda da sorayım; Arkadaşlar direk Uncharted 2 yi alsam oyundan bişey anlar mıyım ?? Yani Uncharted 2'nin 1'le çok alakası var mı ?? Yoksa sadece karakterler mi aynı ?? Yani Metal Gear Solid üzerinden örnek vericek olursak,ilk 3 oyunu oynamamış biri 4'ten pek bi zevk alamaz anlamaz da.. Aynı olay Uncharted'ta varmı ?? Ona göre direk 2 yi alcam :)

birbirini takip eden bir konu yok istediğini oyna derim. Ama 2 den şaşma multisi iyidir.
  • çok teşekkür ederim arkadşlar.. Madem birbirini takip eden bi konu yok,o halde direk 2 yi alıyorum :) Bu zamana kadar oynamamış olsam büyük bi eksiklik olsa gerek :)
  • 1 i oynamamak illa senaryonun aynı olmaması ile alakalı olmamalı, bana göre hata edersiniz.
  • unc'yi daha yeni oynama fırsatım oldu. malum yeni aldım ps3 ü.
    şimdi oyunun bonus kısmında kilitli şeyler var. onları nasıl açacağım?
    birde oyunu tek makineden 2 kişilik oynayamıyor muyuz?
  • Bitirdim ama single ı o kadar güzel ki multi 20 lvl da duruyo. full single takılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.