Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Footpad

Bitirdim ama single ı o kadar güzel ki multi 20 lvl da duruyo. full single takılıyorum

Alıntıları Göster
    Oyunu yeni aldım tek oturuşta 18. bölüme kadar gelebildim yarın bitirmeyi planlıyorum.

Düzenleme: Oyunu az önce bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrerano -- 5 Ağustos 2011; 19:14:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

360 olayı bnimde kafama ilk oyunda takılmıştı, mail atmalı aslında, belki farkıda değillerdir, ilk oyunda birde aynı adamları vurmakta çok sıkıcı olmuştu,ikincide adamları az boyamışlar , süslemişler ama aynı adamlar yine, 2 handikapı bu benim oyunun
    ben,m başka bişe dikkatimi çekmedi, birde 1080p ekranda ani hareket edince dalgalanma olayı mevcut idi, 1 de de 2de gördüm

Alıntıları Göster
    arkadaslar oyunda silah upragade satın alıyoruz ya kazandımız paralarla bu silahları neden multide gözükmüyo acaba gozukmesı ıcın belli bir sevıyeye gelmek lazım?

birde ben rakibe mermi yağdırmama rağmen ölmüyor, adam bana birkez ateş ediyor ben ölüyorum bu nasıl iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

arkadaslar oyunda silah upragade satın alıyoruz ya kazandımız paralarla bu silahları neden multide gözükmüyo acaba gozukmesı ıcın belli bir sevıyeye gelmek lazım?

birde ben rakibe mermi yağdırmama rağmen ölmüyor, adam bana birkez ateş ediyor ben ölüyorum bu nasıl iş anlamadım

Alıntıları Göster
    Uc 3 çıkacak,2 halen revaçda.Buda oyunun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.

• quote:

cvp varmi arkadaslar yeni oynadıgım için pek bilgimyok
  • quote:

quote:

cvp varmi arkadaslar yeni oynadıgım için pek bilgimyok

Alıntıları Göster
    silah upgrade i yok,booster satin alabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar onlinea girmek istediğimde nat type havası veriyor. Betada bir sorun yoktu. Ne yapabilirim?

ps3 settingsten
    network settinge gel
    oradan test et
    testte nat typein 2 çıkması gerek
    3 çıkarsa modeminden ayar yapman lazım

google medeminin adını ve modelini ve nat type 2 yaz sonuç çıkar
    oradan ayarları yaparsın

tabi testte typein 2 çıkarsa hiç kurcalama
    bağlantıda sıkıntı vardır

Alıntıları Göster
    Seriyi oynamadım 3'ün cıkacağını düşünerek 2'yi sipariş ettim hepsisony'denhttp://www.hepsisony.com/?urun-1766-Uncharted-2.html

Oyunun platinium çıkma olasılığı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Seriyi oynamadım 3'ün cıkacağını düşünerek 2'yi sipariş ettim hepsisony'denhttp://www.hepsisony.com/?urun-1766-Uncharted-2.html

Platinium geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Platinium geldi.

Alıntıları Göster
    merhabalar arakadaşlar, Uncharted 2 mp da oyuna girerken harita seçiminden sonra bende bazen siyah ekran çıkıyor ve alt köşedeki nesne dönüp duruyor ve oyuna giremiyorum sırf bu yüzden dün akşam 2 kere ceza yedim.. bu sorun neden kaynaklanmakta acaba? ?

• quote:

merhabalar arakadaşlar, Uncharted 2 mp da oyuna girerken harita seçiminden sonra bende bazen siyah ekran çıkıyor ve alt köşedeki nesne dönüp duruyor ve oyuna giremiyorum sırf bu yüzden dün akşam 2 kere ceza yedim.. bu sorun neden kaynaklanmakta acaba? ?

bu sorun hakkında bilgisi olan varmı??
  • quote:

quote:

cd çizik olabilir.Ben üçüncü uc2 cd mi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

cd çizik olabilir.Ben üçüncü uc2 cd mi aldım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uncharted 2 kaç bölüm ? yani kaç chapter sonra oyun bitiyor ? Ayrıca bi bölüm var 4-5 ağır makinalı adamı öldürdükten sonra CLİMB THE OPEN WİNDOW diyor fakat bi türlü tırmanamadım o pencereye... Nasıl tırmanılıyo ? varmı bilen (mutlaka vardır da ) Bi yardımcı olun arkadaşlar yaww, 23. Chapter da çıkan yeri soruyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

arkadaşlar uncharted 2 kaç bölüm ? yani kaç chapter sonra oyun bitiyor ? Ayrıca bi bölüm var 4-5 ağır makinalı adamı öldürdükten sonra CLİMB THE OPEN WİNDOW diyor fakat bi türlü tırmanamadım o pencereye... Nasıl tırmanılıyo ? varmı bilen (mutlaka vardır da ) Bi yardımcı olun arkadaşlar yaww, 23. Chapter da çıkan yeri soruyorum...

25 Bölüm. Bu arada forumda herkes platinum trophy aldı yardımcı olurlar, bende öyle bitirdim ama hatırlayamadım orayı öyle bir pencereye çıkamadığım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

6.40 DA nasıl geçileceğini gösteriyor.Yalnız oraya gelirken eleman zıplamış,yandaki taşlardan daha kolay zıplanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Ben daha bitirmedim, nasıl co-op oynayabilirim?
    Ayrıca şu gizli hazinelerin haritası var mı?

Multiplayer'a girmen lazım oradan online olarak oyunu ister ranked modunda istersen yabancılar ile veya arkadaşlarınla co-op olarak oynayabilirsin.

Gizli hazineler için tüm videoları aşağıda veriyorum. İyi seyirler. :)

Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

arkadaşlar bende unc2 nin multiplayerini oynuyorum psn imzada herkez şöle bi yazarsa psn i oynıyalım beraber

UC2 Multi oynayanlar diye başlık var, ordan ekleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    ßeyler bn uncharted 2 bitrdım easyde single player skinler 28 tane acldı sıngle playerda kullanabılıyorum ama multi playerda kullnamıyorum neden yardımcı olursanız seviniri _?_

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA
    Ya da şerefsiz herifler, siz hayatınızda kaç tane o kadar siyah Türk gördünüz.

Bu olayı ta baştan ben söylemiştim. Hacı millet aa Türkçe konuşuyorlar oleeey, uc2 süper, hikaye mükemmel, grafik muhteşem, multiplayer şahane halinde. Halbuki adamlar Türkleri zenci olarak tasvir ederek resmen bizi 3. dünya insanı yerine koymuş kimsenin bunu gördüğü yok. Artık millet olarak gözlerimizi açıp bu tarz şeylere tepki koymamız gerekirken bu durumdan dert yananlar, uc2-ps3 düşmanı muamelesi görüyor. Oyunun yapımcıları buraları okuyorsa kih kih gülüyorlardır, hem 3. dünya insanı yerine koyduk hem de adamlar oyunumuzu ölesiye savunuyor diye

kesin okuyolardır bence hacı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

quote:

Bu olayı ta baştan ben söylemiştim. Hacı millet aa Türkçe konuşuyorlar oleeey, uc2 süper, hikaye mükemmel, grafik muhteşem, multiplayer şahane halinde. Halbuki adamlar Türkleri zenci olarak tasvir ederek resmen bizi 3. dünya insanı yerine koymuş kimsenin bunu gördüğü yok. Artık millet olarak gözlerimizi açıp bu tarz şeylere tepki koymamız gerekirken bu durumdan dert yananlar, uc2-ps3 düşmanı muamelesi görüyor. Oyunun yapımcıları buraları okuyorsa kih kih gülüyorlardır, hem 3. dünya insanı yerine koyduk hem de adamlar oyunumuzu ölesiye savunuyor diye

Çok mu aradın o mesajı. Sen okuduysan emin ol onlara da ulaşmıştır.

yoo, yorumlara bakıyordum, ilk sayfayı okudum, son sayfayı okudum, bir de sondan bir önceki sayfayı okuyayım dedim. aramam bundan ibaret yani.

ayrıca adamların bu işi art niyetle yaptığına inanmıyorum. Türkleri zenci olarak tasvir edip 3. dünya insanı yerine koymuşlar demek, zencileri 3. dünya insanı olarak gördüğünü açıkça belli etmektir. sözünden bu anlam çıkıyor. bu en basitinden ağır ırkçılıktır.

yurt dışında emin ol türklere develerle mi ulaşım yapıyorsunuz, çok fazla çöl var mı, ülke saraydan mı yönetiliyor, uçak yerine büyük balonlar mı kullanıyorsunuz, fes giymek zorunlu mu gibi sorular yöneltiliyor. ben ve arkadaşlarım değişim öğrencisi olarak erasmus ile yurt dışına gittiğimizde bunları yaşadık. bir süre sonra sorular o kadar çok kişiden geliyor ki öf deyip cevap vermekten sıkılıyorsunuz. Ayrıca mesela oda arkadaşlarımızla haber okuyoruz. Youtube'un yasaklı olduğu ülkeler haberi. İran, Arabistan, Katar, vs.. ardından Türkiye diye gidiyor liste. Türkler hakkında hiç bilgisi olmayan adam bu haberi okuyunca direkt diğer ırklardan da hareket ederek Türklerin Arap olduğunu düşünüyor. Sen istediğin kadar inkar et, yabancıların büyük çoğunluğunun görüşü böyle. Burada suçu sadece onlarda aramamak lazım.

Ancak şunu söylerim. Sen bu denli harika bir oyun yapmışsın, Nevşehir Turizm'in dahi gerçek telefonunu araştırıp oraya koymuşsun(harika detay), Türklerin ten rengine, kolluk kuvvetlerine, elbiselerine biraz daha dikkat edemedin mi? keşke etselerdi, ama bundan hareket ederek "Bunlar türkleri zenci yapmış, hakaret ediyo, kimse farkında değil, adamlar kih kih gülüyo(ben de şu cümleyi okudukça aynı şekilde gülüyorum her seferinde) ben farkındayım yeaa" dersen komik ve kafatasçı duruma düşersin. Liverpool ülkü ocaklarından sevgiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok mu aradın o mesajı. Sen okuduysan emin ol onlara da ulaşmıştır.

yoo, yorumlara bakıyordum, ilk sayfayı okudum, son sayfayı okudum, bir de sondan bir önceki sayfayı okuyayım dedim. aramam bundan ibaret yani.

ayrıca adamların bu işi art niyetle yaptığına inanmıyorum. Türkleri zenci olarak tasvir edip 3. dünya insanı yerine koymuşlar demek, zencileri 3. dünya insanı olarak gördüğünü açıkça belli etmektir. sözünden bu anlam çıkıyor. bu en basitinden ağır ırkçılıktır.

yurt dışında emin ol türklere develerle mi ulaşım yapıyorsunuz, çok fazla çöl var mı, ülke saraydan mı yönetiliyor, uçak yerine büyük balonlar mı kullanıyorsunuz, fes giymek zorunlu mu gibi sorular yöneltiliyor. ben ve arkadaşlarım değişim öğrencisi olarak erasmus ile yurt dışına gittiğimizde bunları yaşadık. bir süre sonra sorular o kadar çok kişiden geliyor ki öf deyip cevap vermekten sıkılıyorsunuz. Ayrıca mesela oda arkadaşlarımızla haber okuyoruz. Youtube'un yasaklı olduğu ülkeler haberi. İran, Arabistan, Katar, vs.. ardından Türkiye diye gidiyor liste. Türkler hakkında hiç bilgisi olmayan adam bu haberi okuyunca direkt diğer ırklardan da hareket ederek Türklerin Arap olduğunu düşünüyor. Sen istediğin kadar inkar et, yabancıların büyük çoğunluğunun görüşü böyle. Burada suçu sadece onlarda aramamak lazım.

Ancak şunu söylerim. Sen bu denli harika bir oyun yapmışsın, Nevşehir Turizm'in dahi gerçek telefonunu araştırıp oraya koymuşsun(harika detay), Türklerin ten rengine, kolluk kuvvetlerine, elbiselerine biraz daha dikkat edemedin mi? keşke etselerdi, ama bundan hareket ederek "Bunlar türkleri zenci yapmış, hakaret ediyo, kimse farkında değil, adamlar kih kih gülüyo(ben de şu cümleyi okudukça aynı şekilde gülüyorum her seferinde) ben farkındayım yeaa" dersen komik ve kafatasçı duruma düşersin. Liverpool ülkü ocaklarından sevgiler.

Alıntıları Göster
    En iyi oyunlar listesinde en üst sıralara oturan bir oyun. Aksiyon filmlerinden daha iyi sahneler, harika grafikler ve harika hikaye. Oyunu bir solukta bitirdim ve hemen 3. oyuna başladım. Daha ne kadar ileri gidebilirler derken 3.oyun resmen oyun değil film olmuş. Oynamayanlar bir anca önce başlamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

En iyi oyunlar listesinde en üst sıralara oturan bir oyun. Aksiyon filmlerinden daha iyi sahneler, harika grafikler ve harika hikaye. Oyunu bir solukta bitirdim ve hemen 3. oyuna başladım. Daha ne kadar ileri gidebilirler derken 3.oyun resmen oyun değil film olmuş. Oynamayanlar bir anca önce başlamalı.

Alıntıları Göster
    1'i bitirdim, Uncharted 2'de de 10 küsürüncu oyundayım. Fakat şu topladığımız paracıkların ne işe yaradığını bir türlü anlamadım. Online değil single oynuyorum oyunu. Acaba online'de filanmi işe yarıyor bu toplanan paralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonder

1'i bitirdim, Uncharted 2'de de 10 küsürüncu oyundayım. Fakat şu topladığımız paracıkların ne işe yaradığını bir türlü anlamadım. Online değil single oynuyorum oyunu. Acaba online'de filanmi işe yarıyor bu toplanan paralar.

paracık dediğin hazinemi?
    hazineler ile trophy açıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.