Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

platinum tırofiyi mi aldın, helalin var. Onlayn tırofileri nasıl hallettin peki.

ingilizce kursu verebilirim istiyosan.saati 50 tl
  • 50 tl çokmuş yav veri ekispensiyv. Hadi kapatma dükkanın önünü. Senin bana öğreteceklerinin 10 katını ben unutmuşumdur durduk yere uğraştırma şimdi.
  • tartışmayın
    online trophy ler zaten 2 tane ve ilk aldığımda halletmiştim
    diğerleri DLC trophyleri Platinum a etkisi yok
  • O kadar online oyun var piyasada ama UC2 kadar keyili olan cok cok az. Seviyorum uleeeen
  • Sevilmeyecek gibi değil ki
  • 5 kişi toplansak şu oyunun bütün DLC alsak yokmu almayı düşünen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 5 Eylül 2010; 10:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Arkadşlar şu İstanbul bölümündeki görevlileri seslendirenler Türk'müş(ben yabancı sanıyordum)

Oyunun belkide en iğrenç diyaloglara sahip kısmı malesef orası. Acayip kulak tırmalıyor çünkü konuşma tarzı sanki sokaktan adam bulmuşlar ona söyletmişler gibi diyaloglar paso. Onun haricinde oyun on numara.

Bence diyaloglar süper. Gayet hayatın içinden. Transfer muhabbeti bile yaptılar.
    Ama o bölüm oyunun en kötü bölümü. Yapay zeka bu kadar mı yerlerde sürünür...
    Ya da şerefsiz herifler, siz hayatınızda kaç tane o kadar siyah Türk gördünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Eylül 2010; 11:16:09 >

• Ben en çok bizi bir an görünce müze kapalı demelerine bitiyorum.
  • platin almak için ne yapmak gerekiyor
  • Ya arkadaşlar, bu müze bölümünde takıldım kaldım geçemiyorum 2 saat oldu sıkıldım aynı yeri oynamaktan, hani havuz falan var havuzun kenarında adam var tam orası, en sağ arkadaki adamı hallediyorum, havuzun başındaki adamı hallediyorum, ileride fenerli olan adamı hallediyorum ama sol taraftaki 2 adamla, merdivenin üstündeki 3 adamı bir türlü etkisiz hale getiremedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Ya arkadaşlar, bu müze bölümünde takıldım kaldım geçemiyorum 2 saat oldu sıkıldım aynı yeri oynamaktan, hani havuz falan var havuzun kenarında adam var tam orası, en sağ arkadaki adamı hallediyorum, havuzun başındaki adamı hallediyorum, ileride fenerli olan adamı hallediyorum ama sol taraftaki 2 adamla, merdivenin üstündeki 3 adamı bir türlü etkisiz hale getiremedim....

Tüm adamları alt etmenize gerek yok , zaten fenerli adamdan sonra sağ tarafdan üste çıkılan yada geçit gibi bir yer olacaktı, oraya ulaşmanız gerek. sol tarafta kalan adamları bırakın kalsınlar.
  • Yok arkadaşlar 3 saate yaklaştı ben orayı geçemiyorum şimdilik vazgeçtim sonra devam edicem, bu tür oyunları bu yüzden çok sevmiyorum, bir yerde takılıyorsun aynı yeri devamlı oynamak sıkıyor. Ama genede oynamak istedim, benim kadar becereksizi yoktur heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Yok arkadaşlar 3 saate yaklaştı ben orayı geçemiyorum şimdilik vazgeçtim sonra devam edicem, bu tür oyunları bu yüzden çok sevmiyorum, bir yerde takılıyorsun aynı yeri devamlı oynamak sıkıyor. Ama genede oynamak istedim, benim kadar becereksizi yoktur heralde...

Hocam adamların hepsini indirmen gerekli değil yol üstündekileri ve döndüğünde seni görebilecekleri indirsen yeterli. Beceriksizlikle alakası yok o bölümde ilk baştan ben de takılmıştım [:) Merak etme mantığını anlayınca sorun olmuyor.

Valla dediğiniz gibi deniyorum ama biri mutlaka yakalıyor sonunda beni, çok sıktı şimdilik sonra tekrar uğraşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 9 Eylül 2010; 22:56:51 >

• analog u yavaş hareket ettirip sessizce ilerlemeyi deneyin.
  • Oyunu yeni bitirdim.Çok güzel oyundu.Ps3'te oynadığım en iyi 5 oyunun içine mutlaka Uncharted'ın 2 oyunuda girer.Uncharted 2'de tek hoşuma gitmeyen şey Türkleri Arap gibi göstermeleriydi.Ayrıca bizim Drake biriyle konuşurken(sullivan yada bunun diğer hırsız arkadaşı olabilir)Türk hapisanesinde kalmanın nasıl birşey olduğunu bilirsin tarzı bir laf demişti.Sanırsam Midnight Express filminin etkileri olsa gerek.
  • Merhaba arkadaşlar,

Uncharted 2'yi birkaç gün önce Shopto'dan sipariş ettim. Elime geçtiğinde hayırlısıyla oynamaya başlayacağım. Merak ettiğim birkaç konu var.

Oyunun bildiğim kadarıyla 2 farklı multiplayer çeşidi var. Birisi deathmatch, birisi de co-op stili. Co-op stilinde başka bir arkadaş ile oynamak istediğimde oyuna istediğim zaman dahil olabiliyor mu bu kişi? Ben hikayenin 2'de nasıl başladığını bilmiyorum ancak sonuçta başlangıçta diyelim ki tek başıma başlıyorum oyuna. Bu durumda co-op olarak nasıl oynanıyor?

Oyunda en başından sonuna kadar co-op ile oynama var mı? 2. oynayan kişi kimi kontrol ediyor? Oyun senaryosu gereği diğer arkadaşın kontrol ettiği karakter farklı bir yerde olması gerekiyorsa ne oluyor?
  • Siz öncelikle 1. oyunu oynadınız mı acaba?
  • Birinci oyunu da oynamalısınız.Oynamazsanız çok şey kaçırmış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Siz öncelikle 1. oyunu oynadınız mı acaba?

Evet birinci oyunu oynadım ve bitirdim. Bitirdikten sonra PS3'ümü satmıştım. Şimdi slim olan modeli yeniden aldım. Daha birkaç gün oldu.

Özetle oyunun birinci bölümünün konusunu biliyorum. Herhalde bunu sormak istediniz. Benim sorularıma da cevap alabilirsem sevinirim. Japonya'daki bir arkadaşımla oynamayı düşünüyoruz. Aynı anda başlamak gibi bir niyetimiz var ama co-op şeklindeki oynanış sistemini bilmediğim için bunları sordum.

Tşk.
  • Mesela arkadaşınız ile co-op a başladınız, 1 bölümünün ortalama adam sayısı çift kişi oynandığında 3-4 kat daha falza hale geliyor. Adam öldürdükçe yenileri geliyor, bu biraz adam başına ortalama ile ilgili durum. Nasıl eski arcade oyunlarında geri kalan adam size yetişmeden ilerleyemiyorsunuz, aynı o şekilde buda devam ediyor.
    Kaldığı yerden devam etme varmı oyun elimde olmadığı için cevap veremeceğim.

Önce single mod bitirip tadını almanızda yarar var ama
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.