Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atgl34

Arkadaşlar birkaç sorum olacak .
    1. Multiplayer ' a çok geç bağlanıyor gibi gözüküyor . O çubuk doldugu zaman bır sorun cıkıyor tam anlamadım ama sonlara dogru " NAT 1,2 OR 3 " yazıyor tam anlamadım.
    2.Single player ' da siyah adamları kolay nasıl öldürebilirim ? son 2-3 chapter da bari rahat edeyim
    3.Oyunda kazandığım o paralar ne işe yarıyor ? Nerede kullanabiliyoruz onları ?
    cevaplarsanız sevinirim .. iyi oyunlar

1. Geç bağlanır en iyisi All Competitive modları seç öyle arat, nat2 ideal ya modemin otomatik alır nat2 yi yada port açarsın
    2. siyah adamlar dediğin biziz Türkler yani arkadan sessizce yanaşıp indireceksin oyun boyunca sessizce gidip çatışmadan da bitirebilirsin
    3. Single da kazandıklarınla single store da skinler silahlar, online da kazandığın paralarlada online store da skinler, perkler ve coop silah upgrade leri yapabilirsin

• Uncharted 2'yi bitirmeme 2-3 bölüm kaldı. Gerçekten müthiş bir oyun yapmışlar. Acaba bunun 1. oyunu nasıl. Tersten gidicem ama bunun 1. oyununu da oynamak istiyorum. Grafikler, oynanış 2. oyunu gibi var mı? Eğer kötüyse boşuna 50 TL vermeyeyim.
  • Forumda fiyatı 30-35 TL. Boşuna 50 lira verme.Bu arada birinci oyunda süperdir, al memnun kalmazsan parasını ben vericem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

Orijinalden alıntı: atgl34

Arkadaşlar birkaç sorum olacak .
    1. Multiplayer ' a çok geç bağlanıyor gibi gözüküyor . O çubuk doldugu zaman bır sorun cıkıyor tam anlamadım ama sonlara dogru " NAT 1,2 OR 3 " yazıyor tam anlamadım.
    2.Single player ' da siyah adamları kolay nasıl öldürebilirim ? son 2-3 chapter da bari rahat edeyim
    3.Oyunda kazandığım o paralar ne işe yarıyor ? Nerede kullanabiliyoruz onları ?
    cevaplarsanız sevinirim .. iyi oyunlar

1. Geç bağlanır en iyisi All Competitive modları seç öyle arat, nat2 ideal ya modemin otomatik alır nat2 yi yada port açarsın
    2. siyah adamlar dediğin biziz Türkler yani arkadan sessizce yanaşıp indireceksin oyun boyunca sessizce gidip çatışmadan da bitirebilirsin
    3. Single da kazandıklarınla single store da skinler silahlar, online da kazandığın paralarlada online store da skinler, perkler ve coop silah upgrade leri yapabilirsin

teşekkür ederim.

• Cevaplar için teşekkür ederim,normal modda oynuyorum fakat ateş ettikçe yeniden çıkıyor,belli bi sıralaması varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Arkadaşlar,istanbul anadolu yakasında oturanlar için;
    pendik pendorya alışveriş merkezinde uncharted 2(platinium değil) 40 liraya satılıyor..
    ben yararlandım,almayanlar veya bilmeyenler için bilgi olsun..

pendoryada hangi mağazada acaba ?
  • UC1 ve UC2'nin Platinum versiyonlarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

İstanbul'da Anadolu yakasında uygun fiyatla temin edebileceğim hangi mağazalar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1299

UC1 ve UC2'nin Platinum versiyonlarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

İstanbul'da Anadolu yakasında uygun fiyatla temin edebileceğim hangi mağazalar var?

Eylül'de,UC2'yi,Sony,Shoplardan,49liraya,alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Hocam Platinum versiyonu Türkiye'ye henüz gelmedi mi? Yani Mediamarkt gibi mağazalarda bulamaz mıyım?
  • Oyunun sonundaki Lazovic'i öldürmenin püf noktası var mı? (Mavi ağaçlar hariç) Çok zorlanıyorum. Herseferinde ölüyorum. Kıracam sinirden CD 'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 30 Ağustos 2010; 14:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

Oyunun sonundaki Lazovic'i öldürmenin püf noktası var mı? (Mavi ağaçlar hariç) Çok zorlanıyorum. Herseferinde ölüyorum. Kıracam sinirden CD 'yi

dostum ben hardda bitirdim rastgele değil de kendine bir taktik geliştir nerden gidiyim diye felan başka bir yolu yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Hocam Platinum versiyonu Türkiye'ye henüz gelmedi mi? Yani Mediamarkt gibi mağazalarda bulamaz mıyım?

Yaklaşık 10-15 gündür Türkiye'de. Ben ElectroWorld'den 60 TL'ye aldım

• Bugün başladım oyuna. İlk oyuna göre grafikleri bayağı geliştirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Bugün başladım oyuna. İlk oyuna göre grafikleri bayağı geliştirilmiş.

Biraz daha ilerle de gör bak oyun nasıl dehşet bir senaryoya sahip. Bitirmeme rağmen yeniden başladım inan oyuncuyu sıkmayan ender oyunlardan.
  • Ben daha bitirmedim, nasıl co-op oynayabilirim?
    Ayrıca şu gizli hazinelerin haritası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Ben daha bitirmedim, nasıl co-op oynayabilirim?

Multiden coop oynayabilirsin.
  • quote:

Multiplayer'a girmen lazım oradan online olarak oyunu ister ranked modunda istersen yabancılar ile veya arkadaşlarınla co-op olarak oynayabilirsin.

Gizli hazineler için tüm videoları aşağıda veriyorum. İyi seyirler. :)

• bugün oyunu Crushing de bitirmiş bulunmaktayım
  • %28'e gelmişim birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Multiplayer'a girmen lazım oradan online olarak oyunu ister ranked modunda istersen yabancılar ile veya arkadaşlarınla co-op olarak oynayabilirsin.

Gizli hazineler için tüm videoları aşağıda veriyorum. İyi seyirler. :)

Saolun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 1 Eylül 2010; 10:42:29 >

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.