Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar uncharted 2 platinum versiyonu shopto'da 15 pound bu haftaya özel olarak.Alacak olan arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.

http://www.shopto.net/PS3/WEEKLY%20SPECIAL/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html?currency=GBP

hay böyle şansın.geçen çarşamba aldım 19.50 Euroya

4 lira bile fark yok takma kafana.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Arkadaşlar,istanbul anadolu yakasında oturanlar için;
    pendik pendorya alışveriş merkezinde uncharted 2(platinium değil) 40 liraya satılıyor..
    ben yararlandım,almayanlar veya bilmeyenler için bilgi olsun..

Başka uygun fiyatlı oyunlar var mı? Bakabildiniz mi?
  • belirli oyunların fiyatları gerçekten çok uçuk..,40 lira altında oyun yoktu..,40 liralık oyunlarda pek önemsencek oyunlar değil.
  • Platin ile düz arasında ne fark var acaba
  • Platinum iğrenç bir kutuya ve bluraye sahip. İnsanın arşive koyası bile gelmeyen birşey. Böyle bir oyunu alırken basacaksın 10 lira fazla düzgününü alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Platinum iğrenç bir kutuya ve bluraye sahip. İnsanın arşive koyası bile gelmeyen birşey. Böyle bir oyunu alırken basacaksın 10 lira fazla düzgününü alacaksın.

Bende öyle yapmıştım ve arşivime kattığım oyunlarda öyle yapıyorum.İnanılmaz itici geliyor banada platinum kutusu.
  • quote:

quote:

Platinum iğrenç bir kutuya ve bluraye sahip. İnsanın arşive koyası bile gelmeyen birşey. Böyle bir oyunu alırken basacaksın 10 lira fazla düzgününü alacaksın.

Bende öyle yapmıştım ve arşivime kattığım oyunlarda öyle yapıyorum.İnanılmaz itici geliyor banada platinum kutusu.

Ben de gittim normalini aldım valla çok da memnunum.
    Sony sanırım özellikle bu kadar kötü yapıyor platinum kutusunu ne dersin?

Çünkü Xbox'ın hits kutuları da gayet güzel.
  • O gri kutuda oyunun kapak resmini küçültüp etrafına sarı çizgiler içerisinde Platinium yazmak nedir peki, bu ne kro bir kutu dizaynıdır. Platinium almayın, aldırmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de gittim normalini aldım valla çok da memnunum.
    Sony sanırım özellikle bu kadar kötü yapıyor platinum kutusunu ne dersin?

Çünkü Xbox'ın hits kutuları da gayet güzel.

Olabilir.Neden daha göze güzel gözüken bir kutu yapmazlar anlamam.Şu ana kadar gördüğüm en kötü ps3 kapağı demon's souls'un best versiyonu sanırım.

• E oha bu ne iğrenç birşey bu ne rezillik ya. Nerdeyse bu forumda bile avatara daha büyük resim yükleyebiliyoruz.
  • Bunlar gene Platinum un iyi halleri. PS1 ve PS2 zamanında Pilatinum abimiz oyun disklerinin üstüne baskı bile yapmazdı.

Misal şu şekil yivrenç bir Tekken 3,

Şu şekil de yivirenç bir Tekken 5 ini almıştım zamanında.

Şimdi hiç olmazsa biraz toparladılar durumu. Ama o gri ve dandik PS3 kutusu çok çirkin bence de.

• Malzemeden kısmışlardır.
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak .
    1. Multiplayer ' a çok geç bağlanıyor gibi gözüküyor . O çubuk doldugu zaman bır sorun cıkıyor tam anlamadım ama sonlara dogru " NAT 1,2 OR 3 " yazıyor tam anlamadım.
    2.Single player ' da siyah adamları kolay nasıl öldürebilirim ? son 2-3 chapter da bari rahat edeyim
    3.Oyunda kazandığım o paralar ne işe yarıyor ? Nerede kullanabiliyoruz onları ?
    cevaplarsanız sevinirim .. iyi oyunlar
  • Pilatinum yine eski haline göre daha iyi artık. Eskiden PS1 ve PS2 oyunlarında bırak kapağı oyun diskinin üzerine baskı bile yapmazdı. Bilen bilir ne kadar çirkin olurdu pilatinumun oyun diskleri. Şimdi PS3 te en azından oyun disklerine baskı yapıyolar zahmet edip. Ama tabii arşivcinin alacağı versiyon ilk çıkan orjinal kapaklı versiyondur, pilatinum versiyonu pusuda bekleyip ucuza oynanaması gereken oyunlar için güzel oluyor kanısındayım.
  • Merhaba arkadaşlar,
    26.bölüme gelmiş bulunmaktayım fakat geçemiyorum,normal modda oynuyorum.Ne yapmam gerekiyor,püf noktası nedir?Ağaçlardaki kalpler tekrar cıkıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurtuna

Merhaba arkadaşlar,
    26.bölüme gelmiş bulunmaktayım fakat geçemiyorum,normal modda oynuyorum.Ne yapmam gerekiyor,püf noktası nedir?Ağaçlardaki kalpler tekrar cıkıyor :(

Lazarevic ile kapıştığımız yer mi? Ağaçlardaki mavi bölgelere ateş edip patlatman lazım Lazarevic yanından geçerken, bu şekilde hasar vere vere ilerle, en sonu da sen görürsün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 24 Ağustos 2010; 11:38:26 >

• spoiler butonu icad oldu arkadaşım.onu kullansana.oyunu bitirmeyenler olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

spoiler butonu icad oldu arkadaşım.onu kullansana.oyunu bitirmeyenler olabilir..

Oyunun sonunu ya da ne olduğu olacağı ile ilgili değil bir oynanış tüyosu olduğu için koymamıştım ama düşünememişim hakkaten, kusura bakmayın.Düzelttim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

quote:

Açılmıyormuş maalesef, new game diyeceksin.
    Taktik nedir peki koşa koşa
    reçinelere
    ateş etmek mi?

spoiler da dediğin gibi yapmıştım ben.en kolayı öyle, başka yol üretemedim ben valla :)

Çok zor olacak bu iş hocam Hardda ya da crushingde oraya kadar gelip bitiremezsem çok üzülürüm valla...

valla ben very easy de çok zorlanmıştım o bölümde şimdi harddayım son bölümü ne yapıcam bilemiyorum

• Normal zorluk modunda bile 1-2 yerde zorlandım. (buzlu bölümde saldıran yaratıkta ve son boss Lazarevic'de)

Hard modunda veya Crushing modunda kesin adamın anasını ağlatır bu dediğim bölümler.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.