Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genghis khan ( cengiz kağan) ve marco polo aslında o kadar ahım şahım degil ama şunu fark ettim.normal bir karakter seçsek (drake,chloe,tenzin vs.)
    multide oynarken ses cıkarıyorlar ve bu da senin yerini bi anlamda belli ediyor.şöyle anlatayım atıyorum sen yukarıdasın adamın biride sana dogru tırmanarak geliyor her zıplamada "ah,ıh" diye ses cıkarıyor ve anlıyorsun demek ki biri yukarı cıkmaya calısıyor diye ona göre ben genellikle bomba sallıyorum cıkacakları yere ya da pusuyorum o giderken arkadan cakıyorum.baska ornek vermek gerekirse; elindeki silahı begenmedin ve ya şarjörü bitti baska silah almak istiyorsun silahı alma tusuna yani tusuna bastıgında silahı alırken "that's ı wanted,that's better" gibi sesler cıkarıyor bu da bir yerde yerini belli ediyor ama bu iskelet abilerde hiç öyle bi durum yok.sessiz sedasız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şen Pp -- 17 Ağustos 2010; 0:20:20 >

• AR-SE
    Hiç bu kadar profesyonelce düşünmemiştim valla ne diyeyim.
    saidbaba
    Rahat ol hocam olmadı son bölümlerde yaparız store hilesini olur gider.
  • Oyunun bütün DLC'lerini bugün aldım ve oynadım. Yeni multiplayer haritaları ve yeni eklenen co-op haritalarını oynamadım ama oyuna eklenen skin paketlerine tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. :)

Yeni haritalara bu gece bakıcam aynı şekilde yeni eklenen co-op haritalarını da baya bi merak ediyorum. (:

Örnek vermek gerekirse;

• Oyunun collectors edition'ınını arayan olursa PM atsın elimde PAL versiyon mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

genghis khan ( cengiz kağan) ve marco polo aslında o kadar ahım şahım degil ama şunu fark ettim.normal bir karakter seçsek (drake,chloe,tenzin vs.)
    multide oynarken ses cıkarıyorlar ve bu da senin yerini bi anlamda belli ediyor.şöyle anlatayım atıyorum sen yukarıdasın adamın biride sana dogru tırmanarak geliyor her zıplamanda "ah,ıh" diye ses cıkarıyor ve anlıyorsun demek ki biri yukarı cıkmaya calısıyor diye ona göre ben genellikle bomba sallıyorum cıkacakları yere ya da pusuyorum o giderken arkadan cakıyorum.baska ornek vermek gerekirse; elindeki silahı begenmedin ve ya şarjörü bitti baska silah almak istiyorsun silahı alma tusuna yani tusuna bastıgında silahı alırken "that's ı wanted,that's better" gibi sesler cıkarıyor bu da bir yerde yerini belli ediyor ama bu iskelet abilerde hiç öyle bi durum yok.sessiz sedasız..

Güzel yakalamışsın hocam.Zaten her oyunda 1-2 iskelet görüyorum genelde.Baya seçen var.Bu aralar multisini sürekli oynuyorum bu oyunun,daha önce başlamadığıma pişman oldum valla.Çok güzelmiş.

• Yeni DLC içeriği ;

Dynamic Theme ve yeni Skin'ler gelecekmiş. 17 Ağustoda yani yarın çıkıyormuş fiyatı ise 2.99 $ olacak.

Sidekick Skins pack:

* Heist Chloe
    * Borneo Chloe
    * Borneo Sullivan
    * UDF Sullivan
    * Winter Sullivan
    * Wetsuit Elena
    * Dillon
    * Mac

Uncharted 2 Dynamic Theme. The theme features a scene from Chapter 15 – Train Wrecked.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ağustos 2010; 23:18:28 >

• Arkadaşlar,istanbul anadolu yakasında oturanlar için;
    pendik pendorya alışveriş merkezinde uncharted 2(platinium değil) 40 liraya satılıyor..
    ben yararlandım,almayanlar veya bilmeyenler için bilgi olsun..
  • PS3 un en iyi oyunu ne GOW3 ne de MGS4.Tartismasiz hem grafik olarak hem kurgu olarak.Beni 9-10 saat basinda tutan yegane oyunlardan biri Uncharted 2. 2. sanirim Last Guardian olacak..Final Fantasy Versus ta muhtemel.
  • arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza yani yeni aldım uncharted 2 yi . media markt sağolsun 40 tl ye sıfır uncharted 2 sahıbı yaptı benı sorum olacak . oyun toplam kac chapter dan olusuyor ?
  • 26 bölüm hepsi de uzun soluklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

26 bölüm hepsi de uzun soluklu

teşekkür ederim cevapladıgınız ıcın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Arkadaşlar,istanbul anadolu yakasında oturanlar için;
    pendik pendorya alışveriş merkezinde uncharted 2(platinium değil) 40 liraya satılıyor..
    ben yararlandım,almayanlar veya bilmeyenler için bilgi olsun..

• Bugün yeni çıkan eklentiyide aldım ama daha denemedim. Yeni Skins Pack ile 8 adet karakter skini geliyor.

http://kotaku.com/5611369/new-uncharted-2-dlc-skins-drakes-sidekicks/gallery/

• bugün oyunu bitirmiş bulunuyorum easy modda :P :)
    oynamayan varsa tavsiye ederim
    yarın multi denicem birde nasıl multisi zevklimi acaba? eğer zevkli değilse unc2 yi gta 4 ile değiştiricem
  • GTA IV'ün multisinden daha iyi Uncharted 2'nin multisi merak etme.

Kimisi beğenmiyor ama bence multisi dehşet güzel Uncharted 2'nin.
  • uc2nin multisi kaçmazzz.. :D kesinlikle oyna özellikle coop oyna süper sarıyo :)
  • Bende %96'ya kadar geldim. Bitirip Heavy Rain almayı planlıyorum. Gerçekten çok iyi bir oyun...
  • Arkadaşlar uncharted 2 platinum versiyonu shopto'da 15 pound bu haftaya özel olarak.Alacak olan arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.

http://www.shopto.net/PS3/WEEKLY%20SPECIAL/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html?currency=GBP
  • Almayan kaldı mı yahu ? Onu sor önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar uncharted 2 platinum versiyonu shopto'da 15 pound bu haftaya özel olarak.Alacak olan arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.

http://www.shopto.net/PS3/WEEKLY%20SPECIAL/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html?currency=GBP

hay böyle şansın.geçen çarşamba aldım 19.50 Euroya

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.