Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Naughty Dog firmasının geçtiğimiz ay PS3 platformu için piyasaya sürdüğü başarılı aksiyon oyunu Uncharted: Drake's Fortune'ın devamı geliyor. Naughty Dog'dan Christophe Balestra yaptığı açıklama ile oyunun devamının yapılacağını duyurdu. Oyunun yapımına ise kısa bir süre içerisinde başlanacak.

[Kunye=89-5]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uncharted 2: Among Thieves™ Hakkında Bilgiler

Uncharted 2: Among Thieves™, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation 3 için yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. 2009 yılında yayınlanan oyun, Uncharted serisinin ikinci bölümüdür.

Oyun, servet avcısı Nathan Drake'in Marco Polo'nun kayıp hazinesini bulma arayışını takip ediyor. Drake, eski sevgilisi Chloe Frazer ve akıl hocası Victor Sullivan ile birlikte, Marco Polo'nun efsanevi kayıp şehri Shambhala'yı bulmak için Himalayalar'a ve Asya'nın diğer bölgelerine seyahat ediyor.

Uncharted 2: Among Thieves Kaç Bölümden Oluşur?

Uncharted 2: Among Thieves, 26 bölümden oluşmaktadır. Her bölüm, oyuncuları farklı yerlere ve çeşitli zorluklarla karşı karşıya getiriyor.

Uncharted 2 Bölümleri:

Oyundaki bazı önemli bölümler şunlardır:

• Nepal'deki Tren Katliamı
    • Borneo'daki Tapınak
    • Shambhala'daki Buzlu Dağlar
    • Shangri-La'daki Kayıp Şehir

Oyun boyunca, oyuncular düşmanlarla savaşacak, bulmacaları çözecek ve çevreyi keşfedecekler. Uncharted 2: Among Thieves, aksiyon dolu oynanışı, sürükleyici hikayesi ve çarpıcı grafikleriyle beğeni topladı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • guzel haber sevindim vallaha gece gece.. demekki Naughty Dog oyunun satislarindan bizim forumdaki x360 severler kadar cok kotu etkilenmemis... alex lafim sana da :PP
  • Süper haber. İnşallah seri haline gelir bu oyunda, doya doya oynarız..
  • Neyse arkadaşım bir dahaki sefere türkçe kaynak verirken sitenin adını yazarsan iyi olur.
    Alex sen de sakinleş

Haber çok güzel.Valla ilkini bir çırpıda bitirdim,2.sini hemen alır oynarım.
  • 2. ve 3. sünün çıkacağını daha öncede bir yerlerde okumuştum

naughty dog bu tür oyunlarda kendisini jak ve crash bandicoot (toplam crash serisi 22 milyon satmıştı) serisiyle zaten kanıtlayan bir firmaydı,uncharted da gerçekten sağlam bir macera oyunu

kesinlikle devamı gelmesi gereken bir oyun

4 gözle bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 3 Ocak 2008; 21:17:12 >
  • Evet oyun üçleme olcak ve ikincisi bu sene sonlarına doğru piyasada...

www.merlininkazani.com
    Hata - Merlininkazani.com
    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=14282
  • Demek ki bizim forumda az sattigini ve az satacagini dusunen arkadaslarin aksine naughty ilk rakamları pek dert etmiyor ve zarara ugradigini dusunmuyor ki yenilerini hazirliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 3: GOTY Secondary
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç şaşırmadım.Oyunun çok iyi olmasını geçiyorum,her ps3 sahibinin olmasada çoğu kişinin oynayacağı bir oyun ki daha alacak olanlarda yok değil, iyi satış elde edebilirler.Ben düşünüyomda oyun tür olarak hikayesi olarak nasıl derler bilmiyom ama sanki bir hazine avcısı misali devamı gelebileceğini düşünüyodum.İyi bir haber sevindim
  • Filmin devamını bekliyorduk zaten bu haber iyi oldu
  • Adamların elinde Güzel bir ada var..
    sen 3 yıl çalış bu adayı görsel bir şölen ile bizlere sun ve kenara çekil olmazdı heralde.

Tomb raider gibi seri bir şekilde ilerler bu oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Adamların elinde Güzel bir ada var..
    sen 3 yıl çalış bu adayı görsel bir şölen ile bizlere sun ve kenara çekil olmazdı heralde.

Tomb raider gibi seri bir şekilde ilerler bu oyun..

Pc' ye çıkmaz mı bu ya?
  • Tomb Raider en azından uzundu bu oyun çok kısa, tabi kaliteli olarak Tomb Raider'ın çok ilerisinde o başka. İnşallah daha uzun soluklu bir oyun yaparlar şöyle 20-25 saatlik.
  • oyun çok kalite gerçekten
    bu güzel haber
  • quote:

Weycell 61 Tarih 6 Ocak 2008; 19:36:22
    Tomb Raider en azından uzundu bu oyun çok kısa, tabi kaliteli olarak Tomb Raider'ın çok ilerisinde o başka. İnşallah daha uzun soluklu bir oyun yaparlar şöyle 20-25 saatlik.

Çok kısada sayılmaz Weycell ya.Sonuçta RPG değil bu 40-50 saat sürsün.İdeali bence 15-16 saat.

Ben oyunu normal zorlukta 8 buçuk saatte bitirdim.Hard'ta sanırım bir 10 saati bulur.Oyun o kadar güzel olmuşki gerçekten insan biraz daha uzun istiyor
  • çok uzun olunca da bayıyor açıkçası
    bir de multiplayer isterük.
  • konu itibari ile multi zor gibi görünüyor sanırım , nasıl albilirki yani ?

ama kesinlikle daha uzun olmalı .
  • uzunluğu fena değil bence.multi biraz zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

quote:

Weycell 61 Tarih 6 Ocak 2008; 19:36:22
    Tomb Raider en azından uzundu bu oyun çok kısa, tabi kaliteli olarak Tomb Raider'ın çok ilerisinde o başka. İnşallah daha uzun soluklu bir oyun yaparlar şöyle 20-25 saatlik.

Çok kısada sayılmaz Weycell ya.Sonuçta RPG değil bu 40-50 saat sürsün.İdeali bence 15-16 saat.

Ben oyunu normal zorlukta 8 buçuk saatte bitirdim.Hard'ta sanırım bir 10 saati bulur.Oyun o kadar güzel olmuşki gerçekten insan biraz daha uzun istiyor

Yani çok da uzun olsa bu sefer ikinci bir kere oynamak istemeyebilirdik orası da var, bir bakıma haklısın ama işte oyun hiç bitmesin istiyor insan oynarken, o kadar güzel bir oyun yani. Kaplamalar süper ötesi, ışıklandırma 1 numara, AA neredeyse kusursuz...Hele su efekti vallahi herkesin görmesi gerek, Lair'daki su efekti mi yoksa bundaki mi daha güzel diye arada kaldım karar veremiyorum yani o kadar güzel. Ben bir kere bitirdim, yarın satacağım için çabucak bu gece ikinci kez başladım yine aynı zevki aldım yani ilerde ucuzlayınca kesinlikle arşive katacağım tekrar.

• bence grafik olarak cok az bir gelişme olur bence görebilceğimiz en iyi grafiklerden biriydi bizi ekrana bağladı ancak oynanabilirlikle oyunun uzun olması geliştirilebilir
  • grafik olarak pek fazla sey olmaz gibime geliyor zaten oldukca iyi grafiklere sahip bir oyundu....eger bu oyunuda seri haline geitrirlerse cok iyi olur tomb raider gibi bir efsane olabilir....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.