Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an very easy()de son bölümdeyim ancak takıldım. Şu Lazerevic denen adamı sadece reçinelere vurarak mı öldürebiliyoruz.Başka yol keşfeden var mı?Çok zor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Arkadaşlar şu an very easy()de son bölümdeyim ancak takıldım. Şu Lazerevic denen adamı sadece reçinelere vurarak mı öldürebiliyoruz.Başka yol keşfeden var mı?Çok zor yahu

Bomba atmak da çok işe yarıyo bomban bitse de bazı yerlerden bomba bulabiliyosun.Çok canını götürdüğünde adam baya sinirleniyo ve o da sana dörderli beşerli bomba atmaya başlıyo.Attığı bombalardan yuvarlana yuvarlana kaç bi tane ağacın yanında bekle adamın geldiğini gördüğün anda ağaçta rezine ateş et böyle de rahat geçebilirsin ayrıca sakın heyecan yapma sakin sakin sabırlı oyna

• Adam öyle hızlı yer değiştiyor ki bomba atacak vaktim bile kalmıyor.Haklısın sabırlı oynamalıyım.
  • o bolumde senin asili kalip saklanabildigin bir tas duvar var ortada , lazarevic sana ates edemiyor. orda sallan sonra rezinelere ates et. cok kolay o bolumu gecmesi
  • Bugün 1. oldum onlineda.
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar oyun bitti.
  • quote:

Herkese teşekkürler arkadaşlar oyun bitti.

Tebrikler psn'im:memo_can_9 ekleyebilirsin multiplayer oynarız.
  • arkadaşlar bende unc2 nin multiplayerini oynuyorum psn imzada herkez şöle bi yazarsa psn i oynıyalım beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

arkadaşlar bende unc2 nin multiplayerini oynuyorum psn imzada herkez şöle bi yazarsa psn i oynıyalım beraber

UC2 Multi oynayanlar diye başlık var, ordan ekleyebilirsin.
  • @Affliction

Hazine videoları icin saol.20 Tane hazine bulmustum şimdi tek tek chapter ları oyanyım hazineleri alayım.Birde hazineyi aldıktan sonra oyundan çıksam bişey oluyormu baska chapter seçmek icin zaman kaybı olmasın diye ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

@Affliction

Hazine videoları icin saol.20 Tane hazine bulmustum şimdi tek tek chapter ları oyanyım hazineleri alayım.Birde hazineyi aldıktan sonra oyundan çıksam bişey oluyormu baska chapter seçmek icin zaman kaybı olmasın diye ??

Hazineleri alıp oyundan çıksan birşey olmaz çünkü sistem hazineleri profiline otomatik olarak save yapıyor.
  • psn: fisherzalim ekleyin online kapışalım
  • Ooooo PS3'mü aldın len ? Live'a girmezsin artık.
  • Arkadşlar şu İstanbul bölümündeki görevlileri seslendirenler Türk'müş(ben yabancı sanıyordum)
  • quote:

Arkadşlar şu İstanbul bölümündeki görevlileri seslendirenler Türk'müş(ben yabancı sanıyordum)

Oyunun belkide en iğrenç diyaloglara sahip kısmı malesef orası. Acayip kulak tırmalıyor çünkü konuşma tarzı sanki sokaktan adam bulmuşlar ona söyletmişler gibi diyaloglar paso. Onun haricinde oyun on numara.
  • Seslendirenler:
    -Osman Soykut(Kurtlar Vadisi'ndeki Aron Feller)
    -Serdar Kalsın(Türk denmez aslında.Adamın hayatı Amerika'da geçmiş )
    -Alex Demir(Bu da öyle)
    -Murat Uludağ
  • oyunu tekrardan alıcağım.sattığıma pişmanım :(
  • Eklentileri de aldım yeni tırofi lere doğru yelken açtım. Eskiden Solit Sineyk vardı şimdi devir Direyk devri. Onlaynı felaket sarıyor. Salivın dayı da süper bir yan karakter hastasıyım.
  • oyunu ilk çıktığında aldım ama platini az önce aldım
    çok kolaymış bu arada
    nedeni uncharted 1 de crushing mod çıldırtmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRODAKAN KAI -- 4 Eylül 2010; 23:12:49 >
  • platinum tırofiyi mi aldın, helalin var. Onlayn tırofileri nasıl hallettin peki.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.