"İyi ki Playstation almışım!" dedirten ve bunu bağırttıran bir oyun... Bu oyun başka platformda olsa hasete düşerdim... Helal olsun NAUGHTY DOG! HELAL OLSUN SONY!
Clipping ve grafik bugu olmayan oyun bulun getirin bileğimi keserim. Bu oyunun grafiklerine b.k atmak kıskançlıktır...
10 numara şahaser olmuş. Grafikler ztn uçmuş bunun yanında oyundaki tırmanmalar atlamalar harika herseyi yapabiliyoruz baya özgür olmuş online i çok zevkli silah kullanımı çok kullanışlı vs.... Anlat anlat sayfalar yetmez 10 üzerinden 10
Konsollardaki en iyi grafikli oyun budur,daha ötesi yok.Karakter modellemelerini,kaplama kaltesini vs. ilk oyuna göre çok fazla geliştirmişler.DM deneyemedim ama co-op modu harika olmuş.O kadar çok anlatacak şey ve detay var ki en iyisi kendi gözlerinizle görmeniz.
Ayrıca MP Beta 12 Ekimde bitiyor
Oyunu şimdi indirmeye başladım. Uncharted 2 Among Thieves Beta Trial inmeye başlıyoooooor. Bekleyemeyeceğim......
IGN su lafina bakin yaw No, Uncharted 2 is not perfect, but it's closer than pretty much any other game out there these days.