Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chakir

ilk oyun hakikaten kısaydı, uyku, gezme tozma, yeme içme dahil oyunu ilk makineye soktuğumdan itibaren, bitirip çıkartıncaya kadar 48 saat bile geçmedi ( bu süreye dahil yarım günde dışarıda işim vardı ). tomb raider ne idi öyle, tr 3 ü 1,5 aydamı ne bitirebilmiştim hilesiz hurdasız, çok arkadaşım oyunu yarıda bırakmıştı, keza assasins creed de 1 ayda tamamladım, tamam grafik atmosfer oynanış 10 numara ama ciklet çiğner gibi geldi geçti oyun.

Guzel seyler cabuk biter, tadi damakta kalir. 9 saat az bir sure degil diger bir arkadas 2. bitiris suresini yazmis.
  • Oyun birincisinden daha uzun olacakmış...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19793
  • bir sürü yeni ss ler aşağıdaki linkte.

Konu kilitlenmiş buraya linkini koyayım;

http://forum.donanimhaber.com/m_30495841/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Mart 2009; 18:49:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

aslinda ben bu oyunu pek beklemiyom ama eger sitelerde fala cok iyi diye yazarlarsa alirim belki ...

Dostum sen ilk oyunu oynadın mı? valla oynamadıysan oyna zaten o zaman sitelerin ne diyeceğini kale almazsın
  • süper oyunlar geliyor gow 3 ve... bu harika
  • İlk oynanış videosu.

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

İlk oynanış videosu.

bende demin n4g de gördüm hemen izliyorum heyecanlandım çok
  • youtube da HQ tuşuna basın videonun kalitesi yükseliyor.

Bu arada video şahane
  • Gametrailers gibi siteleri beklemek lazım HD için.

• Ne denilebilir ki,yine harika bir oyun geliyor.Kamera açısı ve crosshair değişmiş gibi geldi.Bulmacalar biraz daha zorlaştırılırsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 28 Mart 2009; 3:45:43 >
  • Vide silinmiş..
    Burda var...
  • Oyun harika geliyor..
  • bomba gibi geliyor bomba
  • video ya tek kelime ile oha diyorum. şu saatten sonra next-gen konsol savaşı diye birşey kalmamıştır.

şu oyunu gören herkes, alıp oynamak isteyecektir. naughty dog yaptı yapacağını. video ve oyunla ilgili tek kelimelik yorumum var:

NAUGHTY.
  • Hakikatten diyecek söz yok. Çöp kalitede bir videodan bile mekanların aşmışlığı bariz belli oluyor.
    HD kalitesini düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Mart 2009; 13:13:41 >
  • oynanis cok gercekci, cok sacma gelcek ama bir sonraki metal gear bunun gibi olsun
  • Hakikaten ohalık bir durum söz konusu... Next gen konsolalların KZ2 ile beraber son noktası U2. Helal olsun ND'a... Bu adamlar işini biliyor.
  • arkadaslar,ben jackeri indirmeme ragmen youtube acilmiyor,videoyu goremiyorum.Ne yapmam lazim?Sistem vista ultimate 64bit.
  • Bu arada ayri link bulup izledim,acar acmaz yanimdaki arkadasin tepkisi OHAA!,benimki ise agzim acik bakmak oldu.Sabirsizlaniyorum
  • high definition resimler;

Uncharted 2: Among Thieves™

Bu da HD video;

http://www.megaupload.com/?d=4HKKYSLK

( m.e.g.a.u.p.l.o.a.d )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Mart 2009; 15:23:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.