Şimdi Ara

Uncharted 2'den Türkiye Manzarası! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar trailerda sanki bir Trabzon yazısı gördüm (Trabizond) . Trabzon'da geçerse şaşırmayın

zenci lazlar muuhhaaa....
  • dikkat ettiyseniz nate'e kötü adam imajı vermemek için zenci türkleri(?) öldürcemiz görevde nate masum zenci türkleri(!?) öldürmüo sadece bayıltıo kendisi asla masum zencileri öldürmez bilakis trabzonlu zenci türkleri..

ben naught dog için minik bi araştırma yaptım ve google'a ''turkish people'' yazdım ve nedense hep beyaz tipler çıktı ne kadar ilginç değilmi?
  •  Uncharted 2'den Türkiye Manzarası!

trabzonda dıyor basında ama hangı dıl bellı degıl lazca heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 24 Eylül 2009; 0:57:41 >
  • Şu bizi arap gibi gösteriyorlar,bizi çekemiyorlar egomuzdan neden vazgeçmiyoruz?
    Abd'ye 1 haftalığına giden kişiler bile amerikalıların Türkiye diye bir yer bilmediklerini bilir;geçen yapılan araştırmalarda adamlar kuran'ı dini kitap değilde,arap bir ülke sandıkları ortaya çıktı.Ve aslında bilmek zorunda da değiller, ben o tarz bir hayat standartında yaşasam banane türkiyeymiş,estonyaymış.

Yapımcıların türkiyeyi oyuna koymalarıda,ülkeyi tanıtalım yada trabzonu koyalım ve bu trabzon gerçek hayattakine benzesin gayesinde değil,buradaki amaç birkaç ülkede birden iz süren asker klişesini oyuna yansıtmak.Trabzon diye biryer yapıp,içine sadece sarışın insanlar koysa,orada yaşayanlardan kimse kalkıpta bu yanlış demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibr-g

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar trailerda sanki bir Trabzon yazısı gördüm (Trabizond) . Trabzon'da geçerse şaşırmayın

zenci lazlar muuhhaaa....

Örnek YATTARA...

@el_turco_06

O yazı dili LATİNCE yani Bizans ve yunanlıların ve İncil' de kullanılan Hristiyan ların kullandıkları ortak dil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 24 Eylül 2009; 11:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodchiefsong

Şu bizi arap gibi gösteriyorlar,bizi çekemiyorlar egomuzdan neden vazgeçmiyoruz?
    Abd'ye 1 haftalığına giden kişiler bile amerikalıların Türkiye diye bir yer bilmediklerini bilir;geçen yapılan araştırmalarda adamlar kuran'ı dini kitap değilde,arap bir ülke sandıkları ortaya çıktı.Ve aslında bilmek zorunda da değiller, ben o tarz bir hayat standartında yaşasam banane türkiyeymiş,estonyaymış.

Yapımcıların türkiyeyi oyuna koymalarıda,ülkeyi tanıtalım yada trabzonu koyalım ve bu trabzon gerçek hayattakine benzesin gayesinde değil,buradaki amaç birkaç ülkede birden iz süren asker klişesini oyuna yansıtmak.Trabzon diye biryer yapıp,içine sadece sarışın insanlar koysa,orada yaşayanlardan kimse kalkıpta bu yanlış demez.

Cahil cühela olduklarını bizde biliyoruz Türkiyeyi arabistan yarımadasında sanmalarından belli,neden vazgeçemiyoruz çünkü bu politika özellikle böyle yansıtılıyor,lafı daha fazla uzatmak istemiyorum ama medyanın insanların zihninde oluşturduklarını yıkmak bir şehri devirmekten daha zordur...İşte o zihniyet de onlarda medya sayesinde oluşmuş bir zihniyet,peki amerikada bir hafta kalmış bir insan da haftada kaç saat tv yada diğer kitle iletişim cihazlarını kullandıklarını da biliyordur değilmi?Burada bahsettiğimiz sadece Amerika değil,olaya çok dar bir cepheden bakmışsın!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.