Şimdi Ara

Uncharted 2'den Türkiye Manzarası! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu konuda içiniz rahat olsun.

Bu konu hakkında mutlaka Sony Türkiye ile görüşmüş ve bilgi almışlardır.

• 3.55-4.22 arası türkiye bölümünden görüntüler var.
    ve tahminim bölüm trabzonda geçiyor. 0.51 trebizond

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 19 Eylül 2009; 11:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

sağda solda şahin tipi araba olsaydı anlardık Türkiye olduğunu bak unutmuşlar orasını

Apaçiler de olsa keşke.

aga apaçiden kastın anlamadım.kekolar desen belki...ama apaçi neki?.şimdi böyle şeyler diyonuz yarın birgün apaçi açılımı çıkar sonra görürüz.

oyunda adamın sevgilisini taksimde magandalar çembere almışlar bizde kızı kurtarıyor olsaydık

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritc85

3.55-4.22 arası türkiye bölümünden görüntüler var.
    ve tahminim bölüm trabzonda geçiyor. 0.51 trebizond

beyaz gomlekli adamlar Turk olamaz, hayatimda zenci bir Turk goremedim, , neden yabanci insanlar Turkleri hep esmer olarak gorurler onu anlamadim,

• böyle bir saçmalık olmaz naughty dog a mail çakıp ne kadar cahil olduklarını söyleyeceğim belki oyunu piyasaya sürmeden o siyah adamları klorağa yatırırlar
     Uncharted 2'den Türkiye Manzarası!

şu hale bakın ya bizim ülkemizde böyle adamlar mı var müzelerde?Artık Türkiye'yi arabistan yarımadasında ve araplardan gösteren zihniyete dur diyelim,YUH!

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

böyle bir saçmalık olmaz naughty dog a mail çakıp ne kadar cahil olduklarını söyleyeceğim belki oyunu piyasaya sürmeden o siyah adamları klorağa yatırırlar
     Uncharted 2'den Türkiye Manzarası!

şu hale bakın ya bizim ülkemizde böyle adamlar mı var müzelerde?Artık Türkiye'yi arabistan yarımadasında ve araplardan gösteren zihniyete dur diyelim,YUH!

İsmail abi, gönder bir tane mail.

İmza toplayalım arkadaşlar. Topluca mail gönderelim.

Cevaplarını çok merak ediyorum...

• web@naughtydog.com
    sıtelerınde contact yazan yerede bu mail adresi var ama gmailden 2 kere yolladım natification failure yani iletilmiyor mailler,başka bir mail adresi varsa bulup verirseniz sevinirim arkadaşlar
    bu arada mail metnim bu herkes kopyalayıp gonderebılır
    hi , i am from Turkey and i saw the review of game uncharted 2 on ign,and i 
    must state that i felt awful because of the fact that you still depict
    Turkish people as dark skinned,arabish like people and most other people at
    the forum we visit daily feel the same way,I kindly urge you to
    investigate the looks of Turkish people further once more and fix this mistake of
    yours before the game is released.
    waiting for your response

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Eylül 2009; 13:56:23 >
  • pudinkk çok iyi yazmışsın.
    Gönderememen kötü olmuş.
    Afrika sandılar burayı g.k.
  • arkadaşlar geçerli bir maili bulmak için yardımlarınızı bekliyorum dediğim gibi sitedeki contact bölümündeki mail işe yaramıyor malesef
    quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

pudinkk çok iyi yazmışsın.
    Gönderememen kötü olmuş.
    Afrika sandılar burayı g.k.

birde bu adrese gönderdim bakalım iletim durumu gelir 1 saate kadar
    ndi-dog@naughtydog.com
    EDIT:arkadaşlar buraya iletildi sanırım çünkü iletilmedi uyarısı gelmedi bu sefer,buraya yüklenelim yukarıdaki kalıpla lütfen duyarsız kalmayalım tepkimizi ortaya koyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Eylül 2009; 23:26:12 >
  • bende gönerdim
    daha deminde assasins creed oynuyodum ondanda bi sinirim var her yer Türk bayragı her yer çarşafdı
  • quote:

web@naughtydog.com
    sıtelerınde contact yazan yerede bu mail adresi var ama gmailden 2 kere yolladım natification failure yani iletilmiyor mailler,başka bir mail adresi varsa bulup verirseniz sevinirim arkadaşlar
    investigate the looks of Turkish people further once more and fix this mistake of

bende yolluyorum

• Yolladım..
  • Bende gönderdimAraplara benzetmeleri gerçekten saçma olmuş.Bilerek mi yapıyorlar bilmeden mi anlamak güç.
  • yolladım yazan arkadaşlar mailler gittiğinden eminlermi
  • quote:

web@naughtydog.com

İlginiz için teşekkürler uyarınızı dikkate alıyoruz ve hemen modellemelerimizi değiştiriyoruz. bu arada oyunun 16 ekimdeki çıkışını erteliyoruz bu yüzden. basılan bluray diskleride şu an fabrikada imha ettiriyoruz.

offfff biraz gerçekçi olun yahu!
    iyi güzel düşünüyorsunuzda adamların mantalitesinden bakarsanız ticari olarak hiçbir getiriniz yok. verecekleri her türlü bürokratik cevabın aslında gerçek anlamı onlar için "who cares"

• hmmm.. resime baktığımda türkiyede öyle müze yok diycem ama adamlar Topkapı Sarayını mı yapmaya çalışmışlar acaba.
    neyse
    4-5 sene önce bi indiana jones oyunu vardı ve oda türkyiede geçiyodu. Indiana hatta düşmana saldırınca düşman türkçe olarak
    "seni şişe dizicem" filan diyodu
    gecen senede Assasins Creed de yine türkçe olarak
    "gel buraya kafir" veya "kime boyun eğdiğini zannediyosun" filan deniyodu.

umarım bundada türkçe konuşmalar vardırda eğlenir güleriz
  • ndi-dog@naughtydog.com adresine yolladım ben bu arada email i
    web@naughtydog hata veriyo nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

web@naughtydog.com

İlginiz için teşekkürler uyarınızı dikkate alıyoruz ve hemen modellemelerimizi değiştiriyoruz. bu arada oyunun 16 ekimdeki çıkışını erteliyoruz bu yüzden. basılan bluray diskleride şu an fabrikada imha ettiriyoruz.

offfff biraz gerçekçi olun yahu!
    iyi güzel düşünüyorsunuzda adamların mantalitesinden bakarsanız ticari olarak hiçbir getiriniz yok. verecekleri her türlü bürokratik cevabın aslında gerçek anlamı onlar için "who cares"

iyi hiç sesimizi çıkarmayalım onlarda bizi öyle lanse etmeye devam etsinler,bizde who cares diyelim bu mantık böyle devam etsin,sizde biraz daha duyarlı olun'who cares about you?' o zaman mail göndermeye devam arkadaşlar!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 23 Eylül 2009; 10:52:06 >
  • Forundaki mail örneğininde ufak tefek değişiklikler yapıp gönderdim.
    Ancak Delivery Failure geldi.
    Bu adrese gönderince Delivery Failure gelmedi.
    Herhalde gitmiştir.

ndi-dog@naughtydog.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.