Şimdi Ara

Uncharted 2'den Türkiye Manzarası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3'ü PS3 yapmış oyundur bu Uncharted. 2.sini merakla ve heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknf8

sağda solda şahin tipi araba olsaydı anlardık Türkiye olduğunu bak unutmuşlar orasını

Apaçiler de olsa keşke.

Arka fonda İsmail Yk. Bunlar oyunun ana hatlarını oluşturmakta.

Şaka maka oyunda bir kapkaççıyı yakalamaya çalışıyor olsak süper olurdu.

Valla bence kapkaççı bizim adamı kovalar bu kim ki altı üstü hazine avcısısallama satır dalar valla

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnConnor310

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

İlk oyundaki yaratıkları karıştırmasalardı oyun çok güzeldi bana göre .... Umarım 2. oyunda yaratık olayına geçmez

Aynen bende bunu umuyorum olay çok saçma geldi yani zorluktanda değil dedim noluyoruz ? Baktım bişeyler geliyo gollum gibi olmaz gerçekliğini yitirir.

Aynen ben de tam olayın akışına kendimi kaptırmışken bi baktım yaratıklar filan dedim burda da mı buldunuz yaa diğer oyunlardan bıktık zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

burası neresi ya...

Haklı...

Burası neresi Allah aşkına?

Suudi Arabistan'daki bir müze mi burası?

Aynı şeyler, aynı şeyler... Değişne hiçbir şey yok.

Türkiye'yi Arabistan gibi göstermekten vazgeçmediler, vazgeçmezler de. Çünkü adamların yapmak istediği de zaten bu...

Gerisini anlayan anladı...

öle bişey olursa almam bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

quote:

quote:

sağda solda şahin tipi araba olsaydı anlardık Türkiye olduğunu bak unutmuşlar orasını

Apaçiler de olsa keşke.

aga apaçiden kastın anlamadım.kekolar desen belki...ama apaçi neki?.şimdi böyle şeyler diyonuz yarın birgün apaçi açılımı çıkar sonra görürüz.

konu dışı 'na takılmıyorsun sen bellikonu dışında kaç tane apaçi konusu kitlendi ben sayamadım,ne resimler var off hayatında görmediğin tiplemeler
    Neyse konuyu dağıtmayalım,öz...ün de dediği gibi içerdekiler zenci gibi görünüyor,var mı sizin zenci bir akrabanız,eğer zenciyse gerçekten içeridekiler o zaman saçmalığın sınırlarını zorlamışlar derim

• quote:

quote:

Apaçiler de olsa keşke.

• Umarım Türk öldürmek zorunda kalmayız
  • arkadaslar oyunda Turkiye muzesinden birsey calacakmisiz yani Turkleri oldurecekmisiz galiba(veya orayi koruyan ozel amerikan askerlerini)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anar

arkadaslar oyunda Turkiye muzesinden birsey calacakmisiz yani Turkleri oldurecekmisiz galiba(veya orayi koruyan ozel amerikan askerlerini)

Aha yandık şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Niye yandıkki ?

Arkadaşın ailesinden ve arkadaşlarından biri müzede çalışıyordur onları öldürmek istemiyor olablir doğal karşlılıyorum ben.
  • umarım drake yanında kızla falan gelmez apaçiler direk saldırır kız oyunun sonuna çıkamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince*

quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Niye yandıkki ?

Arkadaşın ailesinden ve arkadaşlarından biri müzede çalışıyordur onları öldürmek istemiyor olablir doğal karşlılıyorum ben.

Neden olmasın.

• Böyle muhtesem bir oyunda Türkiye'nin olmasi gurur verici ama umarim o yabancilarin hafizasindaki "Arabistan portresi" olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R
    Böyle muhtesem bir oyunda Türkiye'nin olmasi gurur verici ama umarim o yabancilarin hafizasindaki "Arabistan portresi" olmaz.

bende bunu yazmaya geldiydim

isllh turkiye diye gosterip tozlu dumanli yollari olan peceli kadinlarin cubbeli sakalli adamlarin kol gezdigi herkesin binek olarak motoslklet ve essege bindigi bi tablo olmaz isllh...
  • merak ettim simdi acaba bizi nasıl gosterdiler
  • adamlara nasil gosterirsen oyle gorurler.iran dendiginde bile cubbeli sarikli adamlar gelmiyo akillarina ya binbir gece masallari ya pers imparatorlugu yada bu aralar moda olan uranyum geliyor .biz dis dunyaya kendimizi iran kadar tanitabildik mide simdi cikmis yok sakal yok cubbe diye sizlaniyoruz. 3.dunya ulkeleri eger tarihleri buyukse o tarihin kendinde biraktigi izle taninirlar tipki bizim ulkemiz gibi.cokmu siyasi oldu sayin yonetici.insallah modern Turkiye yi goruruz bu oyunda gormezsemde sasirmam nougty dog uda ayiplamam.
  • @MrStark
    Tesekkür ederim
  • uncharted daha cok ilkel yerlerde gectigi icin sanmiyorum topkapi muzesinde gecsin, bence dogu illerinde bulunan bir kasabadaki bir muzede gececek cunku unchartedla ilgili bir harita vardi ve turkiyenin dogusundan geciyordu bu arada bu resim bazi arkadaslari uzmus olabilir ancak bun ubilmeliyiz ki Turkler Islami sectikten sonra yapilarinda Islami cizgiler kullanmaya baslamislardir, demek istedigim Turkler, Arap degildir ama bir batiliya gore Arap toplumuna ahlak ve gorenek bakimindan daha yakiniz
    Turkiyeden yapilar ornek>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 19 Eylül 2009; 3:59:56 >

• naughty dog a soralım bakalım belki çıtlatırlar.siz ingilizce nasıl sorulacağını yazın ben yollarım.
  • Ben kesinlikle arabistan portresi olmayacağı görüşündeyim.Çünkü oyun baştan sona kadar çok emek harcanmış şekilde geliyor kesinlikle incelemeden Türkiye'yi koymazlar merak etmeyin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.