quote:Orijinalden alıntı: colibra34 hepside güzel ama uncharted 2 yi her ps3 sahibi oynamalı yoksa çok şey kaçırırsın benden söylemesi Aynen öyle , grafikler kafayı yedirtiyor adama .
quote:Orijinalden alıntı: mertvontrierUncharted 2 Özel oyunlara öncelik ver.Uncharted 2. Şuan oynuyorum gerçekten inanılmaz bir oyun.
quote:Orijinalden alıntı: FirenzeUncharted 2. Şuan oynuyorum gerçekten inanılmaz bir oyun.Alıntıları Göster tavsiyelerinize uyuyorum ve uncharted 2 almaya karar verdim online var dimi?
quote:Orijinalden alıntı: FirenzeUncharted 2. Şuan oynuyorum gerçekten inanılmaz bir oyun.Alıntıları Göster uc-2, ac-2, batman aa. bu sırayla hepsini oynamalısın.
quote:Orijinalden alıntı: beynini.delerimuc-2, ac-2, batman aa. bu sırayla hepsini oynamalısın.Alıntıları Göster online olmaz mı tabikide var
quote:Orijinalden alıntı: beynini.delerimuc-2, ac-2, batman aa. bu sırayla hepsini oynamalısın.Alıntıları Göster Uncharted 2
quote:Orijinalden alıntı: FirenzeUncharted 2. Şuan oynuyorum gerçekten inanılmaz bir oyun.Alıntıları Göster Uncharted 2.
quote:Orijinalden alıntı: GorksterUncharted 2 Alıntıları Göster Uncharted 2 dışında oyun öneren yok. Bende R&C'yi önereyim bari.
quote:Orijinalden alıntı: DaxteroyUncharted 2 dışında oyun öneren yok. Bende R&C'yi önereyim bari. Alıntıları Göster uncharted 2 RC de çok zevkli oyundur ps2 de winnig eleven harici oynayıp bitirdiğim ender oyunlardandır
quote:Orijinalden alıntı: K U Nuncharted 2 RC de çok zevkli oyundur ps2 de winnig eleven harici oynayıp bitirdiğim ender oyunlardandırAlıntıları Göster Uncharted 2'yi al oyna ve sonra Assassin's Creed 2 ile takasla
quote:Orijinalden alıntı: tarkan_70 tavsiyelerinize uyuyorum ve uncharted 2 almaya karar verdim online var dimi? Mevcuttur , ve baya zevklidir .
quote:Orijinalden alıntı: :Sephiroth: Uncharted 2'yi al oyna ve sonra Assassin's Creed 2 ile takasla +1 Bitir hemen sat oyunu yenisini al.
quote:Orijinalden alıntı: htlrquote:Orijinalden alıntı: :Sephiroth: Uncharted 2'yi al oyna ve sonra Assassin's Creed 2 ile takasla +1 Bitir hemen sat oyunu yenisini al. Alıntıları Göster uncharted 2