Şimdi Ara

Uncharted 3 Drakes Deception Türkçe E3 Trailer TR PSN'de Yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun yine muhteşem görünüyor alt yazı ve düblaj destegiyle süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Oyunu içi video varmı?...

oyun içi var zaten içinde

Onun derdi başka.

Ben duyamadım biri pastel falan dedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sesine alıştığımız karakterlerin oyunlarını dublajlamak yerine sadece alt yazı koysalar daha iyi olur.

Aynen.

ama öyle istemeyenlerde var? dublaj koymaları turkiyedeki oyun sektörü açısından da önemli. sen istediğin zaman zaten ingilizce ses, tr alt yazı izleyebilirsin. dublaj koymaları neden kötü olmuş anlamadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

dublaj olmayacak mı?

Dublaj da olacak fakat psn den altyazılı video ekliyorlar
  • Normalde altyazılı severim,fakat bu oyunuda,İnfamous 2'de yaptığım gibi ailemle beraber Türkçe oynayacağım.Sizde deneyin önyargıları acayip şekilde kırıyor:)
  • Bu oyunu almazsam bi tarafım şişer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Normalde altyazılı severim,fakat bu oyunuda,İnfamous 2'de yaptığım gibi ailemle beraber Türkçe oynayacağım.Sizde deneyin önyargıları acayip şekilde kırıyor:)

Kesinlikle katılıyorum.
  • Dört gözle beklemedeyim.
  • Ne diyebilirim ki . GAME OF THE YEAR ' işte burada Bu arada birşey soracağım , Bu kötü karı Nathan'ın neyi oluyordu ? Bir bağ var sanırım.Bu arada oyunda derin bir Mevzu var, yüzüğe bağlanmış gibi...Değişik olacak.Çünkü 2 bölümde de vardı yüzük fakat hiç ne içinden ne dışından bahsedilmemişti ilk iki oyunda ama bunda yüzük konusu işleniyor NATHAN NE OLURSA OLSUN YÜZÜĞÜN EFENDİSİ OLACAK

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ; NATHAN DRAKE

• Harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ne diyebilirim ki . GAME OF THE YEAR ' işte burada Bu arada birşey soracağım , Bu kötü karı Nathan'ın neyi oluyordu ? Bir bağ var sanırım.Bu arada oyunda derin bir Mevzu var, yüzüğe bağlanmış gibi...Değişik olacak.Çünkü 2 bölümde de vardı yüzük fakat hiç ne içinden ne dışından bahsedilmemişti ilk iki oyunda ama bunda yüzük konusu işleniyor NATHAN NE OLURSA OLSUN YÜZÜĞÜN EFENDİSİ OLACAK

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ; NATHAN DRAKE

O kadın değil . O kadının , yanındaki kötü adam Drake'e çok benziyor kardeş olabilirler diye konuşulmuştu forumda ben öle hatırlıyorum. Trailer ın sonunda ön sipariş verin diyor Türkiye satışlarına girmesi için nerden alıcaktık ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 13 Ağustos 2011; 17:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Oyunu içi video varmı?...

tesse ?

GOTY geliyor

bu arada infamous 2 ve killzone 3 ün dublajı harika bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 13 Ağustos 2011; 17:32:32 >
  • @RaiTrQ ; Türkiyeden en iyi ve en ucuza almak veya sipariş vermek için '' www.hepsisony.com '' u kullanmanı öneririrm.Hızlı kargo - Kaliteli Ürün - Sorunsuz alışverişler
  • bence uc2 den tek farkı hikaye biraz değişmiş giydikleri kıyafetler bile aynı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.