Bildirim
uncharted 3 PSN indirirken 4 tane şey indiriyor?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
3 boyutlu oynamayacaksanız 3D movies gereksiz. Onun disindakileri indirmezseniz oynayamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli
3 boyutlu oynamayacaksanız 3D movies gereksiz. Onun disindakileri indirmezseniz oynayamazsınız.
Bende de aynı sorun var. Uncharted 3: Drake's Deception dışındaki diğerlerini iptal etsem bişey olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 28 Şubat 2014; 19:02:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
quote:
Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli
Bende de aynı sorun var. Uncharted 3: Drake's Deception dışındaki diğerlerini iptal etsem bişey olur mu?
Dediğim gibi 3 boyutlu oynayacaksanız hiçbirini iptal etmeyin. 2 boyutlu oynayacaksanız yalnızca 3d movies i iptal edin diğerleri kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler 3D'yi iptal ettim, birde Flerspelarlaget diye bir dosya var. Bu ne dosyası? -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
Teşekkürler 3D'yi iptal ettim, birde Flerspelarlaget diye bir dosya var. Bu ne dosyası?
Eski bi yazıyı alıntıladım forumdan
" Orijinalden alıntı: NedenAllahım
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
Beyler unch3 indirmeye başladım oynamadığım bir tek o kalmış Geç kaldım hatta Şimdi sadece 2d movies ve single indireceğim ve Flerspelarlaget(sanırım türkçe olması için?) diye birşey var bu üçünü indirince oyunun hikaye kısmını oynayabiliyorum değil mi arkidişler?
Beyler? İndirme listemde multiplayer yok ama birkaç kişi yazmış, onu da mı aratıp indirmem lazım bunlar yetmiyor mu?
3D dışındaki 3 dosyayıda indirdim ben bugün.
Flerspelarlaget dosyası multiplayer için gerekli dosya. Fakat bu dosyanın Türkçe dil paketi içeren versiyonunu indirmek gerekiyormuş.
Sonrasında oyun Türkçe oluyormuş. Bende şimdi nette araştırınca buldum.
Ben Türkçe içeren paketi indirmeye başladım. 823MB. Umarım oyun Türkçe olur... "
-
Teşekkürler. -
Lütfen yardım edin, Abiler tek bir şey soracağım, ben sadece single plauer oynamak için flarspal. Şeyini indirmek zorunda mıyım? Türkçe oynamasam da olur çünkü ps3'ümde büyük bir yer sorunu yaşıyorum ve eğer indirmem gerekiyorsa 2.5 gb yer yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- playstation ea hesabı değiştirme
- ps4 mü ps5 mi
- playstation network"e giriş sorunu
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- hayatta kalma oyunları pc
- ps5 oyun indirme süresi
- bim ps4
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
- ghost of tsushima 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X