Şimdi Ara

uncharted 3 PSN indirirken 4 tane şey indiriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSN'den uncharted 3 indiricem fakat indirmeyi başlattığımda 4 adet şey indiriyor. Nedir bunlar? uncharted 3 movie falan yazıyor. Sadece oyunu indirmek istiyorum. Diğerlerini iptal etsem sorun olur mu?

• 3 boyutlu oynamayacaksanız 3D movies gereksiz. Onun disindakileri indirmezseniz oynayamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli

3 boyutlu oynamayacaksanız 3D movies gereksiz. Onun disindakileri indirmezseniz oynayamazsınız.

Bende de aynı sorun var. Uncharted 3: Drake's Deception dışındaki diğerlerini iptal etsem bişey olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 28 Şubat 2014; 19:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli

3 boyutlu oynamayacaksanız 3D movies gereksiz. Onun disindakileri indirmezseniz oynayamazsınız.

Bende de aynı sorun var. Uncharted 3: Drake's Deception dışındaki diğerlerini iptal etsem bişey olur mu?

Dediğim gibi 3 boyutlu oynayacaksanız hiçbirini iptal etmeyin. 2 boyutlu oynayacaksanız yalnızca 3d movies i iptal edin diğerleri kalsın.

• Teşekkürler 3D'yi iptal ettim, birde Flerspelarlaget diye bir dosya var. Bu ne dosyası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Teşekkürler 3D'yi iptal ettim, birde Flerspelarlaget diye bir dosya var. Bu ne dosyası?

Eski bi yazıyı alıntıladım forumdan

" Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Beyler unch3 indirmeye başladım oynamadığım bir tek o kalmış Geç kaldım hatta Şimdi sadece 2d movies ve single indireceğim ve Flerspelarlaget(sanırım türkçe olması için?) diye birşey var bu üçünü indirince oyunun hikaye kısmını oynayabiliyorum değil mi arkidişler?

Beyler? İndirme listemde multiplayer yok ama birkaç kişi yazmış, onu da mı aratıp indirmem lazım bunlar yetmiyor mu?

3D dışındaki 3 dosyayıda indirdim ben bugün.
    Flerspelarlaget dosyası multiplayer için gerekli dosya. Fakat bu dosyanın Türkçe dil paketi içeren versiyonunu indirmek gerekiyormuş.
    Sonrasında oyun Türkçe oluyormuş. Bende şimdi nette araştırınca buldum.
    Ben Türkçe içeren paketi indirmeye başladım. 823MB. Umarım oyun Türkçe olur... "

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen yardım edin, Abiler tek bir şey soracağım, ben sadece single plauer oynamak için flarspal. Şeyini indirmek zorunda mıyım? Türkçe oynamasam da olur çünkü ps3'ümde büyük bir yer sorunu yaşıyorum ve eğer indirmem gerekiyorsa 2.5 gb yer yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.