Şimdi Ara

Uncharted 4 Multiplayerdaki Call of Duty Havası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Single ile multiplayer birbirinden 180 derece farklı, 60fps yapıcam diye herşeyi çıkarmışlar vasat olmuş, aynı call of duty nin atmosferi olmuş ama o atmosfer sadece cod a yakışıyor bu nedir ya

• Hocam ben ps4 ü bir kaç gün sonra alacağım da uncharted 4 bundle olarak.

Multi de bulanıklık vs. var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

Hocam ben ps4 ü bir kaç gün sonra alacağım da uncharted 4 bundle olarak.

Multi de bulanıklık vs. var mı?

multide bulanıklık yok hocam ama single modda oynadıktan sonra multideki atmosfer feci hayal kırıklığı, gerçi ben oyunun bütün serilerini oynadığım için beklentim çok fazla olabilir başka insanlardanda yorum alsan iyi olur

bu arada single mod, yani hikaye çok çok iyi her türlü gideri var oyunun insan sevdiğine kızarmış :)
  • Hiçbir Uncharted serisini oynamadım, Uncharted the nathan drake collection alacağım 1 2 3 bitireceğim sonra da 4

Ama şunu kesinlikle söylemeliyim, hepsi güzel fakat 1 - 2 ve 3. oyun benim için maç öncesi antrenman ve çerezlik oyun gibi birşey.Onları hızlı bitirmeyi düşünüyorum.

4 üncü oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum ve beklentilerim kesinlikle çok büyük.Gameplay lerinin hepsini izledim ve unutamıyorum, tekrar açıp izleyesim geliyor.

Bulanık değil mi diye sormamın sebebi multiplayer beta sında insanlar bulanıklık var görüntü kötü vs. diyordu ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

Hiçbir Uncharted serisini oynamadım, Uncharted the nathan drake collection alacağım 1 2 3 bitireceğim sonra da 4

Ama şunu kesinlikle söylemeliyim, hepsi güzel fakat 1 - 2 ve 3. oyun benim için maç öncesi antrenman ve çerezlik oyun gibi birşey.Onları hızlı bitirmeyi düşünüyorum.

4 üncü oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum ve beklentilerim kesinlikle çok büyük.Gameplay lerinin hepsini izledim ve unutamıyorum, tekrar açıp izleyesim geliyor.

Bulanık değil mi diye sormamın sebebi multiplayer beta sında insanlar bulanıklık var görüntü kötü vs. diyordu ondan

hocam keşke bende hiç oynamamış olsaydım :) anlatılmaz yaşanır bir seri.Hocam sakin olmaya çalışın ben yine kendimi tutamadım 3 günde bitti uncharted 4 :(

Single modda grafikler çok çok iyi

Multiplayerde ise dediğiniz gibi biraz kötü

• Hocam önemli bir sorum daha olacak da

Ben Uncharted 4 ü kutulu alacağım ve sitelerde uncharted 4 ün singleplayeri ile multiplayer ı nın ayrı olduğu yazıyordu.

Yani oyunun bluray ini ps4 e yerleştirdiğim zaman multiplayer olmuyor mu? ben mi indirmek zorundayım? cevaplarsanız sevinirim, oyunların 300 tl olmasından dolayı oyun bittikten sonra direk multi ye atlayacağım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 29 Haziran 2016; 15:43:14 >
  • Multide önemli olan akıcılıktır,isterse 10k olsun çözünürlük 60 fps nin altında multiplayer rezalet oluyor..

Kaldı ki Uncharted 4'ün multi grafikleri gayet yeterli seviyede,yani multiplayer oynarken durup duvardaki kaplamalara bakacak değiliz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted'dan başka multi oynamıyorum. Yeni DLC geliyor. Ücretsiz olacak.
  • @istanbulun fatihi hocam kutulu aldım bende 5gb güncelleme indiriyor kendi sonra multiye giriyosunuz yani ek bir para yok kutulu alın yeter

@die.Rache hocam atmosfer hissedemiyorum hissiz sanki oyun uncharted 3 oynadınız mı çok eğlenceli geliyodu o, ben mi yaşlandım acaba artık oyun oynamaktan tat mı alamıyorum düşünüyorum bazen :)
  • Bu yeni gelen sözde bedava DLC nedir ya insanları yani bizi resmen oyun için para almamızı teşvik ediyo ya inanmazsınız iki saat 3000 mor şeyden biriktirdim ve bana verdiği saçma sapan iki tane şey alt tarafı istediğin 1 tane aug silah.Ya gerçekten Naughty Dog gözümden o kadar düştü ki lanet oyun birde görevde vermiyor dahada biriktiremiyorum o mor şeyden.Ymein ediyorum gece gece sinir krizi geçirdim böyle oyun yok ya satacağım birde em sevdiğim oyun frimasıydı bu kadar olmaz yazıklar olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARSİL_BERKAY

Bu yeni gelen sözde bedava DLC nedir ya insanları yani bizi resmen oyun için para almamızı teşvik ediyo ya inanmazsınız iki saat 3000 mor şeyden biriktirdim ve bana verdiği saçma sapan iki tane şey alt tarafı istediğin 1 tane aug silah.Ya gerçekten Naughty Dog gözümden o kadar düştü ki lanet oyun birde görevde vermiyor dahada biriktiremiyorum o mor şeyden.Ymein ediyorum gece gece sinir krizi geçirdim böyle oyun yok ya satacağım birde em sevdiğim oyun frimasıydı bu kadar olmaz yazıklar olsun..

maalesef hocam işin cılkı çıktı güzelim uncharted multisinin içine ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

@istanbulun fatihi hocam kutulu aldım bende 5gb güncelleme indiriyor kendi sonra multiye giriyosunuz yani ek bir para yok kutulu alın yeter

@die.Rache hocam atmosfer hissedemiyorum hissiz sanki oyun uncharted 3 oynadınız mı çok eğlenceli geliyodu o, ben mi yaşlandım acaba artık oyun oynamaktan tat mı alamıyorum düşünüyorum bazen :)

Neredeyse her seri için aynı şey geçerli aslında. Uncharted 4 ü henüz oynamadım fakat Cod, BF, Assasin's Creed, NFS, Metal Gear Solid gibi böyle güzel serilerin eski oyunlarına bakıyorum oyunlardan aldığım keyif çok çok daha fazlaydı. Çıkan her oyun eskisinden daha iyi grafikli, daha kötü bir oyun olarak çıkıyor gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

@istanbulun fatihi hocam kutulu aldım bende 5gb güncelleme indiriyor kendi sonra multiye giriyosunuz yani ek bir para yok kutulu alın yeter

Neredeyse her seri için aynı şey geçerli aslında. Uncharted 4 ü henüz oynamadım fakat Cod, BF, Assasin's Creed, NFS, Metal Gear Solid gibi böyle güzel serilerin eski oyunlarına bakıyorum oyunlardan aldığım keyif çok çok daha fazlaydı. Çıkan her oyun eskisinden daha iyi grafikli, daha kötü bir oyun olarak çıkıyor gibi geliyor bana.

hocam playstation 3 adam gibi bir oyun konsoluydu, firmalar gerçekten oyuncuların keyif alması için çabalıyordu .

şimdi playstation 4 e bakıyorum ,para para para .CD nin içine demo koyuyorlar ,DLC den ayrı para bilmem neden ayrı para .Gidişat kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.