Hayda, net bir tarih vermeseler daha iyi gibi. Bu sene çıkacaksa 2023 deyip geçsinler. |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (10. sayfa)
-
-
Kayamaz hocam,
Uncharted 4 2016 çıkışlı
Uncharted: The Lost Legacy 2017 çıkışlı.
-
Yılbaşı haftası cidden oyunun çıkacağına inanıyor musun.
-
Hocam çok şahsına münhasır bir üyesiniz, her mesajınız ile tebessüm ettiriyorsunuz. Varolun. Önceden bol bol yanlış bilgi veriyordunuz, artık bol bol yanlış yazıp yanlış anlıyorsunuz.
2023 yani gelecek sene yazmak yerine 2013 yani 9 sene öncesini yazmışsınız. Oradan ufak bir şaka yapmıştım.
-
Sory. Fark etmemişim öyle yazdığımı. Şimdi sildim o yorumumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Haziran 2022; 20:23:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 ekimde çıkıyor. (şimdilik)
-
https://steamdb.info/app/1659420/
O tarih değişti. 4 hafta önce 19 Ekim diye güncellediler bir kaç saat sonra ise 30 Aralık olarak değiştirdiler. Yani 4 hafta önce tarih 30 Aralık olarak gösterildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 25 Temmuz 2022; 19:1:56 > -
Şaka gibi valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarihi öne aldırmaya çalışacağım.
-
Optimizasyondan dolayı mı bu kadar uzadı bu oyunun çıkması. Last of Us, Uncharted bir de Miles Morales birbirine yakın tarihlerde gelirse bu yıl sonu çok para gidecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki oyunu da istiyorum ama bütçem biri için uygun. Hangisinin fiyatı önce belli olursa onu alacağım. Last of Us henüz steam'e eklenmedi ama eklenip fiyatı Uncharted dan önce açıklanırsa onu alacağım. Uncharted'ı ise çok sonraya bırakacağım.
-
Şuana kadar PS den Pc gelen oyunları bilgisayarım açtı hep ve oynadım ama Uncharted bu kadar gecikmesi ister istemez 1050 GT 4 GB Ram'li ekran kartımla açamayacağım korkusu yaratıyor.
-
Belki de 1050 gt 4 GB gibi kartlarda da çalışabilmesi için bu kadar uzamıştır hocam çıkması. İyi tarafından düşünmek lazım :)
Uncharted çıkış tarihi sızmış. 19 Ekim olarak görünmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Eylül 2022; 22:42:43 > -
Serinin önceki oyunlarını oynamak elzem mi sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikaye devamlılığı açısından oynansa tabi iyi olur ama konsol olmadığı için YouTube’dan hikaye videosu izleyeceğim ben
Burası tarih bilgisini değiştirmemiş. 30 Aralık görünüyor hala.https://steamdb.info/app/1659420/
Sızdığı söylenen 19 Ekim tarihi çıkış değil de ön siparişe açılma tarihi olabilir mi?
Eğer çıkışsa şuan ön siparişe açılması gerekir çünkü PS den PC gelen oyunların genelde 1.5- 2 ay öncesinde ön siparişe açılmıştı diye hatırlıyorum. God of War'ı ben Pc çıkmadan yaklaşık 40 gün önce sipariş geçmiştim.
Ama umarım sızdığı söylenen 19 Ekim tarihi ön sipariş değil de gerçekten çıkış tarihidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Eylül 2022; 13:40:18 > -
Oyun Epic mağazasında bir süre göründü ve 19 Ekim tarihinde çıkacağı, ön sipariş bonusları ve sistem gereksinimleri dahil yer alıyordu. Açıklamasında ön sipariş yapılabilir olduğuda yazıyordu . Bu nedenle 19 Ekim oyunun çıkış tarihi olabilir. Steam' deki tarih ise daha çok öylesine yazılmış bir tarih yani kesin olarak 30 Aralık' ta çıkacağından değil, daha öncede yine Steamdb de çıkış tarihi 19 Ekim olarak yer almıştı. Bu nedenle 19 Ekim tarihi daha olası duruyor.
-
Yıllar önce ps4 de bitirdik konsola göre grafikleri bayağı iyiydi. Pc de nasıl gözükecek bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X