Minimum sistem gereksinimleri: 720P 30FPS orta ayarlar için İşletim sistemi: Windows 10 v1903 İşlemci: i5 4430 / Ryzen 3 1200 Ekran kartı: GTX 960 / R9 290X Ram: 8 GB Depolama: 126 GB (SSD öneriliyor) DirectX: Version 12 Minimum sistem gereksinimleri: 1080P 30FPS Yüksek ayarlar için İşletim sistemi: Windows 10 v1903 İşlemci: i7 4770 / Ryzen 5 1500X Ekran kartı: GTX 1060 / RX 570 Ram: 16GB Depolama: 126 GB (SSD öneriliyor) DirectX: Versiyon 12 oyun haberleri - merlininkazani.com Uncharted: Legacy of Thieves Collection sistem gereksinimleri belli oldu https://www.merlininkazani.com/uncharted-legacy-of-thieves-collection-sistem-gereksinimleri-belli-oldu-haber-121924 |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (11. sayfa)
-
-
Bide net bi çıkış tarihi görsek hatta ön siparişe açılsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatta açıklansa da alsak biran önce
-
Bana pek gerçekçi gelmedi. Kaynak belirtilmemiş ve internette yabancı kaynaklara baktığımda da bulamadım.
Birde bence 19 Ekim'de çıkacak olsaydı çoktan fiyatı, sistem gereksinimleri ve çıkış tarihiyle birlikte duyururlardı ama bakalım.
Bana da gerçekçi gelmedi ama epic de bir an tarih ve sistem ihtiyaçları göründü diyen arkadaşlar var. Dijital oyun fırsatları başlığında bir kaç arkadaş öyle yazdılar.
-
Haberin kaynağı Epic'in birkaç gün önceki sızıntısı. Epic sayfasında hem çıkış tarihi hemde üstteki sistem gereksinimleri sızdırılmıştı. Tabi sonradan kaldırdılar. Redditte görselleri bulabilirsiniz. Bu arada bana da göre uçuk özellikle 120 GB gibi boyutuyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım ya optimizasyonu beceremediler diye bu kadar gecikti yada ilk 3 oyunu getirmemelerinin saçma olduğunu anladılar. Aslında Last of Us Part I gibi ilk 3 oyuna aynı kafada re-built çekseler hem pc'ye de kolay çıkardı hem de ps5'te de tekrar satabilirlerdi. Sadece 4. oyunun çıkacak olmasını anlamlandıramıyorum hala.
-
Steamde 329 TL ile ön sipariş açılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 15 Eylül 2022; 18:7:23 > -
Geçmişte var olan kampanyalar sayesinde hesapta olan para ile hemen sipariş geçtim.
-
Epic de de aynı fiyattan açıldı. Hatta sayfasında ücretsiz görünüyor sepete atınca fiyatı belli oluyor
Epic sayfasında ücretsiz yazmışlardı ama sepete atınca 329 TL fiyat yazıyordu. Ben görseli aldım 1 dakika sonra hatayı düzelttiler şimdi sayfada da 329 TL yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Eylül 2022; 18:27:42 > -
Takip
Sonunda
Bende steamden asipariş ettim.
-
Ben de fiyatı artabilir endişesiyle önsipariş ettim yoksa çıktığı gün almayı düşünüyordum.
-
329'luk fiyat bir ana oyun + yan oyun ve Türkçe Dublaj/Altyazı için net değer bu arada. Oynanış süresi olarakta yan oyunla beraber 26 saatte oldukça güzel. Bu arada Gamebillet, Etail, Playstore gibi yerlerden daha düşüşe bulabilirsiniz. Ayrıca forumun Key/Gift bölümünden de %15-20 indirimli Steam Gift şeklinde de ucuza alabilirsiniz.
Bu arada önceki Sony oyunları gibi bunun da koruması olmayacak sanırım. İlk günden ilaçlanabilir.
Görür görmez aldım. İlk 3 oyunu PlayStationda oynamıştım fakat son oyunu oynayamadım. İyi oldu.
Sırf oyunun fanı olduğumdan aldım ben de, 4-5 kere bitirdim. Yine bitiricem.
Sırf fiyat artar diye bende ön sipariş geçtim yoksa ekim başını beklicektim
Arkadaşlar bu oyunun full serisi mi? 4. oyun ve onun dlc'si Kayıp Miras ve hangi oyun var içinde.
-
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PC Pre-Purchase Trailer
youtubehttps://www.playstation.com/en-us/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/Play as Nathan Drake and Chloe Frazer in their own standalone adventures as th...https://www.youtube.com/watch?v=eYJMMLg2FpU&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X