Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapımcı firmanın mı yoksa bilgisayara uyarlayanların mı ne bir etkinliği olacak belki orada bu oyunun çıkış tarihi duyurulur deniyor.

• Bu yaz çıkmayacak galiba. Anlaşılan Sonbahar'a itelenmiş olabilir yine de bir şey söylemek icin erken, Sony'nin sağa solu belli olmuyor bunu beklerken, ne aldık. :) Belki bir tane daha State of Play görürüz ilerleyen aylarda. Eylül'de Showcase yapacağı söyleniyor o daha çok PS5 odaklı geçer. 20 Haziran Epic sızıntısı doğru çıkar düşündük, çıkmadı. 15 Temmuz Steam database sızıntısı vardı yine de bir umitle bekliyorum ama zor gibi görünüyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel's Spider-Man'in tarihi açıklandı, bunun ki hâlâ açıklanmadı. İlginç.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Motor ile alakalı büyük ihtimalle. Farklı platforma geliştirmek onlar için büyük bir gelişme olabilir. Sonuçta adamlar oyun motorlarına yıllardır playstation platformuna özel güncellemeler yaptılar. Yada tamamen motorun yapısı ile ilgili de olabilir çünkü spider man beklenenden çok daha erken çıkış yapıyor uncharted a göre. Ne olduğunu kestirmek güç açıkçası. Ama ben hala bu yaz çıkar diyorum :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkış tarihi bu akşam Summer Game Fest'te gelebilir. Kore Oyun Derecelendirmesi ve Yönetim Komitesi tarafından derecelendirdi. Steam DB sayfasında hareketlenmeler var.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

• 72₺ den çıkması yok mu şimdi bunun Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• Bu akşam da çıkış tarihi duyurulmadı. Oyun cidden seneye kalacak gibi.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

Keşke.

• Herkes yelkenleri çabuk koyvermiş. Tamam duyurulduğundan beri çıkış tarihi konusunda net olmadılar ama bence kesinlikle bu yaz çıkaracaklar gibime geliyor. Her ne kadar bu akşam çıkış tarihi gelmemiş olsa da ay bitmiş değil. Şahsen Haziran sonu gibi çıkış tarihi duyurusu gelir ve önsiparişe açılır diyorum. Temmuz sonu da çıkış yapar.

• güney kore için degerlendirme almış oyun yaz diyolar çıkış için

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/v8el0u/uncharted_legacy_of_thieves_collection_pc_version/

• Akşam 20:45 de Epic Games Store Summer Showcase var. 👀

• Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)
    Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)metacritic
    Uncharted: Legacy of Thieves Collection
    https://www.metacritic.com/game/pc/uncharted-legacy-of-thieves-collection

20 haziran denmiş bakalım

• Çıkış tarihini 20sindemi paylaşcaklar

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Hayır oyun 20 sinde çıkacak denmiş. Henüz kesin bir bilgi yok bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ay sonunda State of Play etkinliği dedikodusu söylentisi var. 20 Haziran Epic'in sızdırdığı tarihti bu resmi haber değil o yüzden ümitli olmayın. İlk sızan Steam DB tarihi de 15 Temmuz olarak sızmıştı. Büyük ihtimalle PC Port'u gecikti veya kaydırıldı. Spider-Man ile sıkıştırmak isteyeceklerini sanmıyorum.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

20 haziranda çıkacaksa neden ön siparişe açılmadı bu. RDR2, Horizon, Days Gone vb oyun hep ön siparişe açıldılar. En son örnek God of War. 1 aydan önce ön siparişe açılmıştı.

14 Ocakta çıktı ben 18 gün öncesinde sipariş geçtim ve ben sipariş geçmeden çok önce satışa açılmıştı. Steam cüzdan kodu kampanyaları olunca nihai karar verip Steam den almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Haziran 2022; 15:9:1 >
  • Steam DB'de Ekim gözüküyor.

• Sonradan da 30 Aralığa kaydırdılar hocam...

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.