Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duramadım etail'den aldım ben de. lost legacy'e başlamış bitirmemiştim onu bitiririm bari :hihi:

• Dex1907 kullanıcısına yanıt
    Hay şansıma… bildirim gelince çok heyecanlanmıştım yedek talihli çıkmışım bi ihtimal ana talihli belki almaz dedim ama adam saniyesinde teşekkürünü etmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)
  • Kaldı 1 hafta…

Arkadaşlar EA’nin oyunları ne kadardan çıkardığını görüyoruz. Yerel fiyatlandırma denen birşey kalmadı üstelik oyunlarda dublajı geçtim altyazı bile yok. Bu oyun 330 lirayı sonuna kadar hakediyor profesyoneller tarafından seslendirilen müthiş bir dublajı var. İmkanı olan orijinal alsın lütfen.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    2018 de aldığım bilgisayarımın ekran kartı 1050 GT ve önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunları desteklemeyeceği için üzülüyordum ama EA baş da olmak üzere yeni nesil oyunların fiyatlarını gördükten sonra üzüntüm geçiyor çünkü bu o fiyatlara oyun alamayacağım için bilgisayar yenilememe gerek yok.

Neyse ki Uncharted ekran kartımı destekliyor ön siparişe açıldığı gün hemen aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Ekim 2022; 14:29:13 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

yok anasını 1998de 1050GT . 2018dir o

• designr kullanıcısına yanıt
    2018 yazacaktım 1 yerine 0 basmışım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection'ı Etail saolsun 257₺'ye geldi. Ps4 sahibiylen hem Uncharted Collection'ı hem de 4. oyunu defalarca oynamıştım. Kayıp Miras'ı ise PSNow üzerinden oynamak istedim , xbox series s kontrolcüsünün harita açma olayı (touchpad) olmadığı için bitirememiştim. Paketi almak iyi oldu.

• Gamebilletten ön sipariş verince parayı hesapta mı bekletiyor ?

• 3 gün kaldı oyunun çıkışına

• Son 2! Bu konunun daha hareketli olmasını beklerdim. Zamanında lansmanı yapılmıştı 4. oyunun, her yerde afişleri vardı. güzeldi yani çıkışı. Şuan o etkiyi yaratmaması üzücü. Neyse indirmeye açılsa bari de uğraşmasak son dakika.

• Oyun sanki ilk kez piyasaya çıkacakmış gibi heyecan yaptım. Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) Halbuki daha önce bitirmiştim ama keşke ilk 3 seri de olsaydı.

• zamanında kayıp miras hariç bütün seriyi ps4 de oynamıştım türkçe dublaj çok iyiydi bence. Bilgisayarı salona götüreceğim büyük ihtimal tvde uzanıp oynayacağım. joystik ile oynacaktım dualsense fiyatlarının 1700 tl olduğunu görünce 550 tlye logitech f710 aldım.

• bu hafta itibaren oyunların peş peşe çıktığı döneme giriyoruz. Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• Gamebilletten ön sipariş verdik gerekli kodları beklıyoruz

• Araştırdıkça cok merak ediyorum bu oyunu. Tam benlik gibi görünüyor

• Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

resim bana ait değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 17 Ekim 2022; 12:14:21 >
  • İndirmeye açılacak mı acaba. Boyut büyük önceden indirme başlasa iyi olur.

• Bende yeni dikkat ettim 126 gb gösteriyor. O kadar beklemiyordum :)

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    126 GB mı :o

Oyunun indirmeye açıldığı günün sabahı indirmeyi başlatırım işe gider gelir oynarım diyordum ama bir günde inmez bu mecbur ertesi günü bekleyeceğim. 126 GB nedir ya RDR2 hemen hemen bu boyutlardaydı hadi o açık dünya normal dedik de bu oyuna fazla bence bu boyut.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.