< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (14. sayfa)
-
-
2 oyun hocam bu içinde 2 oyun var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer oyun kafamda dlc diye kalmış doğru ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangisini önce oynamamız lazım fark ediyor mu
-
Normal oyun önce oynanmalı çünkü diğerinde ana karakterin kızını kontrol ediyoruz
Etail üzerinden ön sipariş geçtim. Komisyon dahil 256,66 TL tuttu. Scorn çıkışında bir hata sonucu keyimi geç göndermişlerdi, umarım bu kez aynı sorun olmaz. Etail tarafında keyi gelenler etiketle sevinirim.
-
O öyle değil hocam yalnız. Uncharted 4 de Nathan Drake'i yani Uncharted serisinin ana karakterinin son macerasını oynuyoruz. Lost Legacy de ise Nathan'ın 2.oyunda karşılaştığı yan karakter Chloe ile oynuyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 126 :) oyun hakkında cok bilgim yok ama dost bile incelemelerde bu grafikler uzun yıllar bir çok oyunda olmaz demiş. Tabi grafiklerin kaliteli olması bu kdr yüksek gb olmasına sebep olur mu onu da bilemedim
Nasıl iki oyun ? ;)
Uncharted 4 ve Uncharted: Lost Legacy'i içeriyor bu paket. Hiç dikkat etmediniz mi hocam? Oyunun adı Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
f710 fiyat artışlarından pek nasibini almaması ilginç. Ben gecen sene alacaktım ondan ama 26 kasım akşamı xbox 9.nesil kolun fiyatı bir kaç günlüğüne 1.200 TL den 699 TL düşünce Xbox kolu aldım. Şimdi olmuş 1.800 TL filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Ekim 2022; 17:40:49 > -
O kız kızı değilmi aa ben öyle sanıyordum hiç bi oyununu oynamadım ki xd
Yok ya ilginç iyi😀
Uncharted: Legacy of Thieves Collection yarın ön yüklemeye açılır mı acaba. Gerçi duyuru görmedik bu konuda. Mesela God Of War çıktığı zaman onda ön yüklemeden 1-2 gün önce şu gün ön yüklemeye açılacak diye duyuru olmuştu.
-
Oyunu gamepadle mi oynayacaksınız yoksa klavye mouse ile mi? Ben çoğu oyunu gamepadle oynamama rağmen aim isteyen oyunlarda zorlandığım için klavye mouse ile oynamayı düşünüyorum. Sizce gamepad ile mi oynamalıyım?
Ps4 de bütün seriyi oynamış biri olarak aim ihtiyacı hiç duymadım. Rahatlıkla oynanıyor.
auto-aim var ben öyle oynamıştım seriyi.
-
Klavye mouse ikilisinin verdiği rahatlık gamepadde yok alışamadım bir türlü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Steam fiyatı zamlanmış, daha fazla beklemeden etailden geçtim siparişi hemen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X