düşük orta ayarlarda 30-45 fps arasi alırsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (16. sayfa)
-
-
Bunun ardından, Last of Us da çıktı mı tamamdır.
-
-
Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamebilletten ön sipariş verenler kodlar geldimi acaba mail attım gün içinde filan dediler
-
5800X3D
3080 Ti
1440p
Sizce kaç fps alırım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 18 Ekim 2022; 11:11:31 >
Ben de bekliyorum, iş dolayısıyla atamadım mail
Gönderirlerse yazar mısınız buraya?
Tuvalet sigara molasında burayı takip edeyim bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 18 Ekim 2022; 11:49:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi hocam
-
Optinizasyon kötü olmazsa, tepe ayarda 100+ FPS alınır. Oyunda muhtemelen FPS kilidi olacaktır.
-
Ps den pcye gelen oyunlarda ilk başlarda optimizasyon sıkıntısı oluyor mu genelde
Pek tecrübe etmedim ama, GOW denemiştim çıktığında 10850K / 3080 ile.
Bir sorun görmemiştim, sonradan yama gelmişti ona epey. Güncel halini bilmiyorum.
-
farklı perakendecilerden keyi gelen varmı acaba
-
Etail'e Twitter üzerinden özel mesaj olarak ulaştım. Kendileri de beklediklerini, şuan için keylerin ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. 89 gb indirme boyutu var ise zaten evdeki internet ile çıkış saatine yetişme ihtimalim yok. :) Sağlık olsun, tek teselli "uygun" fiyata almış olmak.
-
gamebilet'e tekrar mail attım kendilerinin pc keyleri için sony e başvuru yaptıklarını ve gün içinde göndermelerini beklediklerini söylediler bakalım
-
külliyen yalan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ortada key filan yok erken indirme yapıcam diye mail attım beklıyoruz diyorlar başka bir şey demiyorlar
-
yarın saat kaçta açılır acaba bilgisi olan var mI?
-
Saat 17-18 gibi muhtemelen.
Size yalancı demiyorum yanlış anladınız ben firmaya yalancı diyorum. Sony ye email atmışlar filan. Sony bu şekilde kod mu satıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X