Epic ve Steam dışı satıcılar kutulu oyun mantığı ile aynı mantıkla yaklaşıyor olabilirler. Elimiz de key yok bekliyoruz diye oyalayıp çıkış günü veya saatinde key gönderebilirler. Vakti zamanında kutulu oyun satıcı olan Aral bir oyunda bu tarz üç kağıt yapmıştı. Bunlarda aynı mantığı dijital olarak sattıkları bir oyunda yapıyor olabilirler. Bence ellerinde key vardır ama çıkış anında vermeyi planlamışlardır. Blizzard'ın oyunu olan Diablo 3 kutulu sürümünün satış haklarına sahip olan Aral oyunu kargoya çıkışından 1 hafta önce vermiş ama kargo firmalarını çıkış günü teslim edin diye tembihlemişti. 1 hafta önce kargoya verip firmalara çıkış günü teslim edin dediğini nereden biliyorsun dersen 1 hafa öncesinde kargo bilgilerine oyunu alan çoğu insan bir şekilde ulaşmıştı ve oyun kargoya verilmiş halde kargo şubelerinde bekletiliyor görünüyordu. Hatta bunu ilk fark edenlerden biri olmuştum ve önemli kısımlarını sansürleyip kendi kargoma ait görseli forumda paylaşmıştım. Oyun gece erken erişime açıldığı halde kutulu sürüm elimizde olmadığı için biz kutulu sürüm alanlar beklemek zorunda kalmıştık. Dijital oyun kodu satan satıcılarda şuan buna benzer bir mantıkla davranıyor olabilirler. |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (18. sayfa)
-
-
Bu arada etail kod gönderdi.
-
Aynen hocam banada geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana henüz gelmemiş
-
hayda bizim gamebbilet kodları nerede kaldı ya
-
etail üzeriden arkadaş almıştı gerekli kişilerle discord üzeriden görüşme yaptı aldığı cevap bu Halen dağıtılıyor. PlayStation'dan kodlar geç geliyor maalesef. Kodlar geldiği an gönderiyoruz. Karışık dağıtılıyor kodlar maalesef.
-
Bana da hala gelmedi gamebilletten.
-
tekrar'dan mail attım bana farklı satıcılara keyler ulaşmadı diye mail atmışlardı bakalım şimdi ne diyecekler
-
ön yükleleme açılmış
-
Şimdi ben de mail attım dönüş olursa yazarım.
-
Şöyle bir cevap geldi Sadece Türkiye'de satılmak üzere oluşturulan TK kodları henüz bize ulaşmadı. Az önce diğer bölge kodlarını aldık ve TK kodlarının yarın sabah veya bu gece geç saatlerde geleceğini umuyoruz. türkiye için kodlar gelmemiş dıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bro4ke053 -- 18 Ekim 2022; 21:57:42 > -
Etail kodları gönderiyor. Benim kod 5dk önce geldi ve etkinleştirdim sorunsuzca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da aynısını yazmışlar. İsterseniz iptal edin demişler. Mecbur bekleyeceğiz.
-
Sinirlendim acayip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
epic store indirmeye açmamış
-
Arkadaşların yazdıklarını görünce eTail sitesinden siparişlerimden baktım kod yazıyordu fakat bir email gelmedi, kontrol etmekte yarar var.
-
şuan steamde 499 TL olmuş epicte hala 329 Tl
-
Akşam 17:00 de oyun oynanır olacak galiba. Şuan saat gece 1 ve sitede 16 saat sonra erişime açılacak diyor.
-
Epic fiyatına da zam gelmiş.
-
Bana da gelmiş, başlattım şimdi indirmeyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X