< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar keyleri iptal etmediklerine şükredin. Bırakın erken oynamayı iptal etseler ortada kalıcaz. Ne olursa olsun ulaşır inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende etail'den almıştım bana da key bekliyoruz dediler ancak o fiyatları henüz güncellememişte, gamebillet gibi.
-
IGNyoutubeUncharted: Legacy of Thieves Collection PC vs. PS5 Performance Reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=-E91-VeXA_k&feature=youtu.be
Ign den Performans incelemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 18 Ekim 2022; 18:17:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
WccftechPlaysyoutubePort impressions: https://wccftech.com/uncharted-legacy-of-thieves-collection-pc-impressions-drake-lands-gracefully-on-pc/ Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC launches on October 19th via Steam and Epic Games Store. Visit us daily at www.wccftech.com for the absolute latest in PC Hardware, Gaming, and Mobile News and Reviews! ►www.facebook.com/wccftech ►www.twitter.com/wccftechdotcom ►www.youtube.com/WccftechTVhttps://www.youtube.com/watch?v=NicLWHZ3xkU
-
Oyun shader cache oluştururken sorun çıkmaması için oynamayın menüde bitmesini bekleyin sağ altta yüzde varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Ekim 2022; 18:34:57 > -
Asagidaki videoya gore PC`de PS5 versiyonundan daha kotu gozukuyormus bazi sahnelerde. Ayrica PS5`tekinin aksine HDR destegi de yokmus pc`de. Acaba PS4 versiyonunu mu itelediler PC portu olarak Ulan kac senelik oyuna 500 lira istiyorsunuz bari ps5 versiyonunu getirseydiniz cok zahmet olacakti ama...
IGNyoutubeUncharted 4: A Thief's End and Uncharted: The Lost Legacy arrive on PC this week and we're putting the Legacy of Thieves Collection through its paces. This is the first time we have seen the Naughty Dog engine outside of PlayStation hardware. With 120fps+ options, improved visuals, ultra-wide display, and much more, there's lots to test. In this IGN performance review, we compare the Iron Galaxy port to the PS5 version, including 4K Fidelity mode, 1440p Performance mode and test out all the graphics settings, DLSS2, FSR2.0, and much more. #IGN #Gaming #Unchartedhttps://www.youtube.com/watch?v=-E91-VeXA_k&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 18 Ekim 2022; 18:43:43 > -
IGN testinde 2 kart var rx6800-rtx2070 ve ps5 ile karşılaştırmada rtx2070 kullanıp karttaki düşük vram dolayısıyla detaylar yüklenmemiş diyor.
Böyle kararları nasıl veriyorlar hayret ediyorum hadi ps5 i rtx2070 ile karşılaştıralım adınada konsol-pc karşılaştırması diyelim.
Güçlü kartla yapda gerçek bir karşılaştırma görmüş olalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Ekim 2022; 19:7:6 > -
i7 7700hq işlemci 1050 GT sahibi olduğumdan en düşük ayarda oynayacağım artık
-
PC sürüm PS dan daha iyi olacak demişlerdi. Eğer öğle değilse cidden rezillik olur. O zaman neden bu kadar geç çıktı PC sürüm diye adama sorarlar.
-
PC versiyonu, en azindan daha iyi olmasa bile PS5 versiyonu kadar iyi olsaydı razıydık hocam. Ama ilk karşılaştırmalara göre Ps4 versiyonu ile aynı görünüyormuş ign videosuna göre. Bir de HDR desteği yok PC`de, multiplayer modu da yok. Yani Ps5 versiyonundan açıkça çok daha kötü bir versiyonu itelemişler. Afiyet olsun. Ben 300 kusur lirayken almıştım iade edeceğim. PC oyuncularını enayi yerine koymalarına çok kızıyorum.
-
Multiplayer modu PS5 te de yok.
-
Grafikler hiç güzel gözükmüyor renkler ışıklandırma falanda berbat kundurayla binaya tırmanılan üstteki 30dk lık video siyah beyaz neredeyse.
Bu grafiklere birde fsr/dlss açarsanız
-
Beğenmeyen iade edebilir. Bu oyunu ps4 pro 30fps de bazı çatışma sahnelerinde efsanevi droplarla bitirmiştim. PCde yüksek fps ile cidden keyif alarak oynayacağıma eminim.
-
Klavye ve Mouse keyfi ve 60fps+ oynamak hâlâ inanamıyorum Sony oyunları peş peşe çıkartıyor oluşu garip geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
High ayarlarda 1080p de 1650 super ile 60fps alınır mı sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TTNet playstore dan alan var mı çıkış tarihi 23 saat sonra diyor halen son dakikaya kadar key falan vermeyecekler herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam ben de pro’da bitirdim. Performansı dışında gözüme batan bir şey olmamıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ona bakmaya gelmiştim hocam. Bende playstore den aldım ama henüz kodu tarafıma iletmediler. Demek ki yalnız değilim bu konuda. Muhtemelen kodları yarın iletirler.
-
Tüh Victoria 3'e de önsipariş geçmiştim oradan neyse bekleyeceğiz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X