Doku ayarın ortaya al dene. |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (41. sayfa)
-
-
Ben Single oyunlara her daim olumluyum. Hikayeli film tadindaki bütün oyunlari severek oynarim :) Bu model oyunlar asla sıkmaz. Japonlar gercekten oyun dünyasinin Masteri , kimse onlarin eline su dökemez... Merak ediyorum acaba eski sürümleri 1/2/3 Remastered / Remake gelirmi ? Neden olmasın diyorum
-
ben ihitimal vermiyor anca emulatorle işini görürsün
-
Yok malesef olmuyor hangi çözümü denediysem olmadı. Oyunu yarıladım birden bu sorun ortaya cıktı -
Hocam Sony Japon firması fakat Gow geliştiren Stüdya Japon değil. Sony sahibi ama şirket çalışanları Japon değil.
-
Şirket usa da ama caponların bi şekilde projelerde etkisi olduğunu düşünüyorum.
-
Aynı sorun bende chapte 17 de çıktı, bütün çözümleri denedim ama fayda etmedi. Chapterıda başaldan başlasam aynı noktada çökme oluyor.
-
Hey allahım ya. Nasıl çözülecek anlamadım. Bende ikinci oyuna da giremiyorum anlamadım. -
Bende tam bir kayaya atlayınca oluyordu, o kayanın üstüne atlamadan yanına tutnarak başka yere atlayarak ilerledim o noktadaki bugu aştım.
-
Ben oyuna hiç giremiyorum güvenli modda başlatılsın mı diyor evet de hayır da desem ilk yükleme ekranından atıyor. Sanki hiç çözemem bu oyunda böylece hiç olack gibi. -
senin sorunla ilgili daha çok vide fln youtube da bak sitersen bende interntten oyunu bitirmişbirini save ükledim o chapterı atladım youtubdan videosunu izledim.
-
Sanal belleği 10 gb yap düzelir.
-
Tamam hocam bakayım -
Akşam deneyeyim. Sağolun -
32gb ram var sistemde sanal belleği 2gb yaptım oyun açıkken ram kullanımını 26gb a kadar şişirdim sanal bellek kullanımı %0 da kaldı sanal bellekle bir işi yok gibi oyunun.
-
ram kullanımı oyunda maks 11 gb sanal bellek artırmanıın ne faydası var. Orda ram var 7gb kulllansın.
-
Sanal bellek düşükse yükleme ekranında oyundan atıyor. Çözüm sanal belleği artırmak. Yeni sistemlerde bu sorun olmuyor sanırım. Aynısı farcry 6nın korsanındada vardı. Orijinali normal çalışırken korsanı sanal ram düşükse yükleme ekranında oyundan atıyordu.
-
Merhaba Maceraperestler, :)
Uzun bir serüvenin ardından iki oyunu da bitirdim. Öncelikle iki nesil önce olan Efsane X360 vs PS3 savaşında X360 tarafında olduğumu söylemeyelim. Bu yüzden GoW, Uncharted gibi serileri kaçırmış oldum. Neyse bu yıllara kısmetmiş. Umarım ilk üç oyunu da gelir serinin. Aynı temenni GoW serisi için de tabii. :)
Dediğim gibi serinin diğer oyunlarını oynamadım, o yüzden bir kıyaslama yapamayacağım.
Öncelikle A Thief's End isimli dördüncü oyundan bahsedeyim. Oyun Drake hikayesinin kapanışı olduğu için biraz uzun tutulmuş gibi. Ana hikayeyi desteklemek için de sürekli flashback bölümleri koyulmuş. Bir süre sonra beni biraz sıkar oldu fakat karakterlere zaten uzak olduğum için bir sürü bilmediğim şey öğrenmiş oldum. Win - Win durumu yani.
Oyundaki oynanış ve animasyon geçişleri oldukça yumuşak. Bu kalitede işi herhalde birde Rockstar yapabiliyor. Selam olsun RDR 2 klasiğine.. Sony'nin elindeki Stüdyo'lar bu konunda hep başarılıydı.
Bir diğer beğendiğim nokta ise hikayesi ve sunumu. Indiana Jones serisinin bir hayranı olarak hikayesini oldukça sevdim. Kaliteli Mizahı sevdiğim için Nathan Drake'in ince göndermeleri çok hoşuma gitti. Film gibi oyun dedikleri yapımlardan işte.
Grafikler ise gayet güzel, oyun motoru güzel iş kotarmış. Seslendirme konusunda ise ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Kaliteli dublajı hep sevmişimdir, belli yapımlar dışında ise asla dizi veya film izlemem dublajlı olarak. Dördüncü oyundaki dublaj çalışması da oldukça kaliteli olmuş. Ege Aydan'ın babacan seslendirmesi, beni yer yer Behzat Ç. tarafına kaydırdı. Bir ara evlat yerine olum Behzat sen beni öldürmek mi istiyorsun diyeceğini sandım.
Olumsuz kısımlar bahsedecek olursak oyun uzun olduğu için bir süre sonra işleyişinden sıkılmaya başladım. Açık alan ilerle / keşif et - Çatışma alanına gir - ara sahne - Boss veya kaçış sahnesi - tekrar başa sar. Boss savaşları ve kaçışlar ne kadar kaliteli olsa da baymadım değil. Bu konuda Lost Legacy daha başarılı geldi, oraya ayrı geleceğim.
Fazla uzatmadan Standalone tarafına geçeyim. Günün sonunda oldukça kaliteli bir oyun olarak Uncharted Drake Saga'sını tamamlamış oldu. Bundan sonra ya yeni hikaye ve karakterlerle devam eder, yada bir süre daha nadasa bırakılır. Umarım ilk üç oyun da Remake Remastered vs olarak PC gelir.
Gelelim Lost Legacy oyununa..
Öncelikle olaya biraz Fransız kaldım desem yeridir. Eşlik eden arkadaşı dördüncü oyundan ana düşmanlardan birisi olarak tanıyoruz, diğerini ise serinin diğer oyunlarından herhalde.
Oyunumuz ana oyuna göre daha küçük bir ölçekte ve Expansion kıvamında desek yeridir. Ama Dördüncü oyundan olumlu olarak ayrılan noktaları oldukça fazla.
Boss savaşları dördüncü oyuna göre zevkli. Stealth ilerleyerek ağır zırhlı aracı patlatmamız gereken bölümde yaklaşık 2 saat uğraştım desem yeridir. Bunda en zor seviyede oynamam veya buna bağlı olarak değiştiğini düşündüğüm düşman hassasiyeti var. Dördüncü oyunda son boss savaşı dışında bu kadar zorlandığım bir kısım olmamıştı. Ki o boss savaşında da pek zevk almamıştım. Bunda ise sinir harbi ile karışık eğlendiğimi söyleyebilirim.
Bunun dışında hikayesi yine güzel, karakterleri az ama öz. Daha sağlam bir ana düşman derken dediğim gibi bazı noktaları ile ana oyundan daha iyi bir oyun olmuş.
Son olarak iki oyun için de olumsuz olarak gördüğüm bir kısım bahsedeyim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Serinin daha önceki oyunlarında Tomb Raider gibi bir süre sonra Supernatural olaylar oluyor diye biliyorum. En azından ilk üç oyunu anlatan videoları izlediğimde bu şekilde görmüştüm. Bu iki oyunda olmaması üzdü açıkçası. Sürekli bir beklenti içerisindeydim. Neden böyle bir karar verilmiş bilen varsa aydınlatsın lütfen. Günün sonunda Nathan Drake'in görkemli kapanışı, ana oyun kadar güzel bir yan hikaye ile güzel bir Collection olmuş paket. Darısı serinin diğer oyunlarına..
Sic Parvis Magna..
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Şubat 2023; 22:0:16 >
-
ilk bölümlerdeki hac çalma görevinde havalandırma da yürürken oyun buga giriyor kamera dönmüyor çıkamıyorum ortamdan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X