Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 13 Haziran 2017; 5:30:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Beyler ön siparişle verilen Jak&Daxter oyunu nedir? Hd collection tarzı birsey mi?

Evet. HD Collection.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

scorpio da 4k oynatır kesin 12gb ddr5 var kit ile 24'e yükseltme şansımız da varmış tokat manyağı yapar oyunun menü ekranında 300fps açar artık en kötü forza halo malo takılırız artık state of decay 2 felan en sağlam oyun olucak goty alır kesin rahat 300fps alır boru değil kit ile 24gb ddr5 yaptık mı F16 gibi olur

geliştirici kiti 6.6 Teraflop gücünde adam gibi adam spencer da zeka fışkırıyor xbox olalı böyle güç görmedi konsol konsol değil artık pc oldu o bırakın küçük enişteyi donamım kassın

2019'da çıkarsa belki ufak bi şansı olabilir Last of Us ve God of War varken 2018'de hayal kurmayalım goty alır falan diye

• oyun akıyor resmen fiyatı hakeden bir oyun ön-sipariş verildi

• Vay be Naughty Dog dlc'de bile adamlar grafikleri biraz daha iyi geliştirmişler,Uncharted 4 Lost Legacy grafkleri harika gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 14 Haziran 2017; 14:25:29 >
  • Oyunda Türkçe Dublaj'da varmış,bu güzel oldu.Oynanış süresi ne kadar acaba ?
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Ben 8 saat olarak duydum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    12 saat veya üzeri olabilir oynanış durumuna göre değişiyor
  • Uncharted 4 14 saatti hocam o kadar olmaz tahminimce.En az 8-9 saat olursa yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Uncharted serisi hiç bitmesin ya çok güzel. Naughty Dog'un şuan elinde TLOU 2 kaldı ondan sonra ne yapacaklar merak ediyorum. TLOU 3 mü yaparlar acaba? Part II olarak geçiyor Part III'de seriyi bitirirler.
  • Oyunun kutulu sürümü çıkacak mı yoksa sadece digital sürüm olarak mı var ona göre önsipariş yapıcamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

Oyunun kutulu sürümü çıkacak mı yoksa sadece digital sürüm olarak mı var ona göre önsipariş yapıcamda.

Kutulu da çıkacak hocam.
  • quote:

Şu Uncharted serisi hiç bitmesin ya çok güzel. Naughty Dog'un şuan elinde TLOU 2 kaldı ondan sonra ne yapacaklar merak ediyorum. TLOU 3 mü yaparlar acaba? Part II olarak geçiyor Part III'de seriyi bitirirler.

The Last of Us Part II final oyunu olacak biliyorum.Öyle okumuştum biryerde.
    Birinci oyunun kaldığı yerden devam edecek zaten.Last of Us ın ilk oyunu çıkmadan planlanmış bu.
    2 bölüm olacak ve hikaye sonlanacak.

Uncharted serisi belli değil.Ya farklı karakter çıkacak Nathan yerine.Yada o seride sonlanacak.
    Benim fikrim Naughty Dog un planı hazırdır yeni aksiyon IP için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

quote:

Şu Uncharted serisi hiç bitmesin ya çok güzel. Naughty Dog'un şuan elinde TLOU 2 kaldı ondan sonra ne yapacaklar merak ediyorum. TLOU 3 mü yaparlar acaba? Part II olarak geçiyor Part III'de seriyi bitirirler.

Birinci oyunun kaldığı yerden devam edecek zaten.Last of Us ın ilk oyunu çıkmadan planlanmış bu.

Uncharted serisi belli değil.Ya farklı karakter çıkacak Nathan yerine.Yada o seride sonlanacak.

Genelde oyunlar üçlü olur, öyle biter diye biliyorum :) Naughty Dog PS4 neslini daha oyun yapmaz bence PS5 çıkınca ona yapacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Genelde oyunlar üçlü olur, öyle biter diye biliyorum :) Naughty Dog PS4 neslini daha oyun yapmaz bence PS5 çıkınca ona yapacaktır.

Uncharted 4 oldu
    Hikaye ne zaman biterse o zaman bitirirler seriyi
    PS4 Pro ya 2020 ye doğru Naughty Dog un yeni serisinin çıkacağını düşünüyorum.PS4 ün kapanış oyunu olabilir.
    Last of Us ın PS3 ve ardından PS4 e çıkışı gibi olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uncharted 4 oldu
    Hikaye ne zaman biterse o zaman bitirirler seriyi
    PS4 Pro ya 2020 ye doğru Naughty Dog un yeni serisinin çıkacağını düşünüyorum.PS4 ün kapanış oyunu olabilir.
    Last of Us ın PS3 ve ardından PS4 e çıkışı gibi olabilir

İstisna Uncharted işte.

Şimdi Standart PS4 ile Pro kardeş konsol ya. Birinde ayarlar daha düşük, birinde ayarlar daha yüksek. PS5 çıkana kadar bu durum devam eder değil mi? mesela 2 yıl sonra Standart ps4'ü sokak köpeği gibi kenara fırlatıp Pro'yla devam etmezler? gerçi Sony böyle bir şey yapmadı hiç bir zaman ama son zamanlarda teknoloji çok gelişiyor, ne olacağı belli değil güvenemiyorum artık. Ya keşke Normal PS4, Pro gibi olsaydı tek konsolla devam ederdik ne güzel. Pronun çıkması biraz kafa karıştırıyor açıkcası. 2019'dan sonra ne olacağı anlaşılır artık. Oyun yapımcıları yavaş yavaş şu lafı söylemeye başlar aha yazıyorum buraya ''standart ps4'ün gücü artık yetmiyor, oyunumuzu maalesef pro'ya çıkartıyoruz.'' bunu sony oyunlarda geçerli değil, sony oyunları standart ps4'e her zaman gelicektir, sıkıntı yok zaten de diğer oyunlar 2 yıl sonra yavaş yavaş teknolojinin gelişmesiyle birlikte güçsüz gelicek

• dlc mi bu
  • Bu oyuna DLC demek ayıp olur 10 saaten fazla sürücek çünkü. Uncharted serisinin bağımsız bir oyunu diyebiliriz, tabi Uncharted 4 ile bağlantılı olacak mı onu hiç bilmiyorum işte sanırsam olmucak ama.
  • Yeni bir oyun o zaman
  • Aynen öyle Konusu şu ; Meşhur antik Hindistan'ın kutsal eserini geri almaya ve acımasız bir savaştan uzak durmaya çalışan Chloe Frazer, en son Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu'nda görünen paralı asker Nadine Ross'un yardımını almak zorunda.

Birlikte Hindistan'ın dağlarının derinlerine inecek, kutsal eserin gizemini ortaya çıkarmak için birlikte çalışmayı öğrenecek, acımasız rakiplerine karşı savaşarak ilerleyecek ve bölgenin kaosa sürüklenmesine mani olacaklar…
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.