Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    yok ama belki gösterebilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli bir yer keşfedelim. Nathan sürpriz yapsın. Easter Egg tarzında bir şey olabilir.
  • oynanış grafikler falan dehşet olmuş be

• Uncharted benim için mutlaka her zaman olması gereken bir oyun. Bunu da dört gözle bekliyorum bakalım...
  • bu seriyi hiç oynamamış veya başlamamış kişiler çok şanslı bütün seri türkçe dublaj ve 1 den başladıgı zaman hepsinin sonunda vay be ne oyunmuş diyebilecek :D

ben ps3 ps4 te bitirmiştim ağustos gelsinde bu oyunuda bitirelim
  • son derece vasat görünüyor.ama yine de oynayacağız tabi.
  • neczer kullanıcısına yanıt
    9 dakikalık videoya bakarak 9 saatlik oyunun vasat olacağını anlamak.

Hmm

• Nadine Ross un seslendirmeni kimdi bilen varöı beyler ?

Chloe Dolunay Soysert buldum ama Nadine kim seslendirmiş bulamadım.

• Bu oyun çok sıkıcı olacağa benziyor. Umarım yanılırım. Oynanış videosun yenilikçi hiçbir şeyi görmedim. Daha önce yaptığımız şeyleri tekrar tekrar yapmak ne kadar keyifli olur ki
  • Şu oyunun 1 2 3 ünü ps3 te oynamıştım sonra satmıştım, şimdi pro ile 4e başladım özlemişim valla oyun budur yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Bu oyun çok sıkıcı olacağa benziyor. Umarım yanılırım. Oynanış videosun yenilikçi hiçbir şeyi görmedim. Daha önce yaptığımız şeyleri tekrar tekrar yapmak ne kadar keyifli olur ki

Uncharted'dan ne kadar büyük beklenti içine girmişsin anlamadım. Film gibi bir oyun işte, aksiyonu bol, karakterleri iyi, mekanlar iyi daha nolsun
  • Uncharted, last of us, god of war bunlar konsol oyununun sözlükteki karşılığıdır bana göre. Gamepad le en rahat oynanan oyunlardır.

• Hocam oyunu gömdünüz mi yücelttiniz mi anlamadım :D Beklenti içine girdim çünkü her oyunda farklı dinamikler ekliyordu oyunlarına 1-2-3-4 ü düşünürsen. Tamam bu sefer aynı oyun motorunu kullanıyor ama aksiyon bakımından çeşitlilik vermesse (örneğin 2. oyunda tren sahnesi 3. oyunda uçaktan düşme sahnesi gibi) bir noktadan sonra adam vur bam bam bam saklan çatışmaya gir yeni yer keşfet falan sıkıcı olur. 4. oyunun fragmanını izleyince insan büyülenmişti ama bu fragmanı izleyince sanki 4. oyunun içindeki sıradan bir bölümü oynuyormuş gibi hissettim.

Tamam ek paket ama artık ek paket olmaktan çıktı bu oyun yapımcılar da aynı şeyi söylüyor. Benim de yeni bir oyun beklentisine girmem normal.
  • bence oyun gayet güzel duruyor, uncharted serisini oynamış olan oyuncular bu oyunu da es geçmeyecektir.
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    1-2-3 oyunların çıkış tarihine bakın. 4.oyunun çıkış tarihine bakın birde dinamik farkı görürürsünüz. Ama 4.oyunla, bu oyun dinamikleri aynıdır. Aksiyonda aynı, üzerine ne gibi değişiklik koyacaklardı düşünüyorum şuan aklıma gelmiyor. Uncharted aksiyon tabanlı bir oyun yani. Taktik maktik yok diyor bam bam bam. Aksiyon size göre değilse, oynamazsınız. Uncharted'ı seviyorsanız oynarsınız elbet. Bizim ilgimizi çeken yönü karakterleri, hikayesi, hepsini farklı bir seviyorduk. Film serisi olarak düşünün, Oyun dünyasında'da Uncharted film gibi.

Bu oyuna DLC demek, ek paketi demek açıkcası yakışı kalmaz zira 10 saatten fazla sürücekmiş tam bir oyun bu bağımsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 23 Haziran 2017; 11:47:31 >
  • Uncharted 4. Oyun hariç saf aksiyondu. 4. Oyunda saf aksiyondan biraz çıktılar ve bu durum canımı sıktı. Demek istediğimi anlamamışsınız. Gameplay videosunda size vay be dedirtecek bir görev var mı?

Film gibi oyun oynamak istesem heavy rain falan oynarım. Heyecanın dorukta olması oyuncuyu şaşırtması uncharted ın ilk koşulu oldu hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukayaz -- 24 Haziran 2017; 0:48:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Uncharted 4. Oyun hariç saf aksiyondu. 4. Oyunda saf aksiyondan biraz çıktılar ve bu durum canımı sıktı. Demek istediğimi anlamamışsınız. Gameplay videosunda size vay be dedirtecek bir görev var mı?

Film gibi oyun oynamak istesem heavy rain falan oynarım. Heyecanın dorukta olması oyuncuyu şaşırtması uncharted ın ilk koşulu oldu hep.

Arkadas tamda benim duygularima tercume olmuş.Tamam Grafik olarak belki gelmis gecmis en iyi oyunlardan ama Unchartedin yapısına aykırı bir tarzi var 4.oyunun.Kendi cizgisinden biraz çıkıp daha cok Adventure-Puzzle tarzina girmiş gibi geldi bana.Normal de aksiyonun daha çok olduğu hikayenin cok iyi anlatıldığı bir durum vardi.4. oyun da yine hikaye on numara ama Saf aksiyondan biraz kacinmis yapımcılar. Benim icin 2.oyun en iyiyiydi.sonra 3.oyun ve en sona da 4.oyunu koyarım. ..Yine de bu benim şahsi görüşüm herkese de saygim sonsuz

• Last Of Us dinamiklerini Uncharted'a yedirmeye çalıştılar. Üçüncü oyun bana göre zirvedir. Tempo hiç düşmüyor. Dördüncü oyun daha çok hikaye odaklı dingin bir oyun olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.