Bildirim
Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (12. sayfa)
MSI KATANA 15 B13VGK-1610TR Gaming Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4070 GDDR6 8GB, 1TB SSD Windows 11 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKVJ5R3J
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha önce uncharted 4 deluxe edition aldığım için bedava alıcam oyunu kafam rahat -
-
Umarim en zorda bitir kupasi olur da en zorda oynariz hem oynanis suresi de artmis olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donut kohli olacakmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni video gelmiş özellikle ışıklamdırmalar geliştirilmiş ve çevre daha dolu duruyor.
-
PS4 Pro daki grafik farkları açıklandı mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığı Kayıp Miras olarak güncellesen daha tatlı durur
http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-oyun-uncharted-kayip-miras.html
Vatan'da da ön siparişe açılmış oyun. 158.99 tl den. -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Umarim en zorda bitir kupasi olur da en zorda oynariz hem oynanis suresi de artmis olur.
En zorda bitir kupası olmayan Uncharted oyunu yok. Büyük ihtimalle bu oyun içinde gelenek değişmez -
Arkadaşlar oyunun animasyonları aynı Nate diye yorumlar vardı en son gameplay izleyince gayet kız farklı yüriyor daha zarif atlıyor animasyonlar değişmiş.Naughty Dog yani abartmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
En zorda bitir kupası olmayan Uncharted oyunu yok. Büyük ihtimalle bu oyun içinde gelenek değişmez
Platin kupa da olursa kaçmaz zaten her türlü day1 alacağız gerçi kupasını yemişim oyun akıyor -
Bende ön sipariş vermeyi düşüyom ben genelde en kolay da oynuom 😁 prof gamer asla degilim yanlızca uncharted serisini cok seviyom
Izledigim video da dikkat ettiğim şeyler susturucu silah, o otlar daha uzun yapmışlar uc 4 'de daha kısaydı, makinalı silah da değişik geldi birde
unc4'ü 3 kere bitirip sonunda plat kupa aldım bundada plat kupayi alıcam fakat cok benzer dinamikler var unc 4 ile aralarında . biliyorum aynı oyunun dlc si fakat yinede bu kadar özenilmişken daha farkli dinamikler görmek isterdim açıkcası. unc 4 kadar hiç heycanlandırmıyor beni. -
Drake ve Sully olmayınca insan heyecanlanmıyor normal olarak.Yinede Uncharted Uncharted'dır alıp oynayacaz tabi. -
game of the year edition çıkınca kutulu alırım
zerre heyecan yaratmıyor bende -
Bence daha heycanlı farklı bir hikaye ve dinamiklerde neden yenilik bekliyosunuz ki adamlar DLC yapmak isterken uzun bir oyun olmuş.Yeniden oyun yapmıyorlar ek paket bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
PS4 Pro daki grafik farkları açıklandı mı?
Proyla normal arasında fark mı var ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X