Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -IMAX-

oyun kutulu olarakta çıkış yapacak fiyatı 159 tl olarak açıklandı

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

hediye neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

oyun kutulu olarakta çıkış yapacak fiyatı 159 tl olarak açıklandı

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

hediye neymiş?

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

• Önsiparişi geçtim hepsisony'den 21 ağustos'ta kargolanıcakmış bakalım.
  • Ps4 aldim bu seriden hangi oyunla baslayayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Ps4 aldim bu seriden hangi oyunla baslayayim?

Collection şu an indirimde onu alıp 1-2 ve 3. oyunlar ile başlayabilirsiniz sonra 4 ve kayıp miras olarak devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

quote:

Ps4 aldim bu seriden hangi oyunla baslayayim?

Collection şu an indirimde onu alıp 1-2 ve 3. oyunlar ile başlayabilirsiniz sonra 4 ve kayıp miras olarak devam edersiniz.

Turkce olup olmadini arastirdim birazda tam anlayamadim. Turce mi bu uc oyunda?

• Evet TR PSN'den alırsanız tüm Uncharted oyunları Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 28 Temmuz 2017; 3:20:17 >
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection almak isteyen varsa ortak alabiliriz 4 de var bende.

• quote:

Evet TR PSN'den alırsanız tüm Uncharted oyunları Türkçe.

Tr psn dedihiniz yerden oyun almak kutulu oyun almak degil degil mi? Oradmdan indirmek mi oluyor.Hic bilgim yok daha ps ile ilgili.Genclikte pc de cok oyun oynadimda bu ps duntasina daha yeni giriyorum :)

• quote:

quote:

Evet TR PSN'den alırsanız tüm Uncharted oyunları Türkçe.

Tr psn dedihiniz yerden oyun almak kutulu oyun almak degil degil mi? Oradmdan indirmek mi oluyor.Hic bilgim yok daha ps ile ilgili.Genclikte pc de cok oyun oynadimda bu ps duntasina daha yeni giriyorum :)

Merhaba hocam psn den aldiginizda kutulu olarak gelmiyor size dijital indiriyorsunuz oynuyosunuz..

• Uncharted collection indirimde aldim.Eskiden bititmistim hepsini birde 1080p bitirim dedim.serinin 3.oyununu bitirdim.2.ye gectim onunda sonlarindayim almak isteyenler indirim den yararlanabilir bence fiyatida guzel...Lost legacy de on siparis gecicem yakinda merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkKnightTR61

Uncharted collection indirimde aldim.Eskiden bititmistim hepsini birde 1080p bitirim dedim.serinin 3.oyununu bitirdim.2.ye gectim onunda sonlarindayim almak isteyenler indirim den yararlanabilir bence fiyatida guzel...Lost legacy de on siparis gecicem yakinda merakla bekliyorum.

Makine gelsinde daha soracagim cok soru olacak.Nereden acip kapatacagimi dahi bilmiyorum su anda

• Dördüncü oyunda yürüyüp tırmanmadan başka hiç bir şey yoktu. Bir ara çatışmaya girmeden, düşman göremeden oyunu bitecek zannettim ama sonlara doğru üç dört el ateş ettim neyseki! Videodan da biraz kıllandım. Yine arabayla ordan oraya git, yine ordan oraya tırman. Uncharted oyunlarındaki tüm karakterler maymun soyundanmı geliyorlar nedir anlamadımki. Bol bol düşman olsun şu oyunda artık yeter ulan!
  • Ön siparişi Çaktık bekliyoruz şaheseri oyunları en kolayda oynarım pro degilim ama bunda plati almaya çalıcasıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Dördüncü oyunda yürüyüp tırmanmadan başka hiç bir şey yoktu. Bir ara çatışmaya girmeden, düşman göremeden oyunu bitecek zannettim ama sonlara doğru üç dört el ateş ettim neyseki! Videodan da biraz kıllandım. Yine arabayla ordan oraya git, yine ordan oraya tırman. Uncharted oyunlarındaki tüm karakterler maymun soyundanmı geliyorlar nedir anlamadımki. Bol bol düşman olsun şu oyunda artık yeter ulan!

Bol bol düşman ve sırf çatışma istiyorsan Doom veya COD oynayacaksın arkadaşım. Uncharted bu naughty dog oyunu, sadece çatışma olmaz hikaye anlatır senaryo anlatır, evde dolaşmak karına yemek hazırlamak gibi güzel dokunuşlar olur her oyunda TPS de olmayan Sırf boş saf çatışma istiyorsan o tarz oyunlara bakacaksın.

• Oyun icin uncharted ana oyununa gerek var mi?,dlc seklinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Oyun icin uncharted ana oyununa gerek var mi?,dlc seklinde mi?

Gerek yok standalone zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun cikan videolarini izledim. Uncharted fani olarak bende biraktigi his cok cok da olumlu degil. Bana sanki bi oyunu oynayip bitirdikten sonra ikinci oynadiginda ne kadar zevk veriyorsa o kadar bi haz alabilecekmisim gibi bi his verdi. Oyunun her saniyesinde izlerken de ja wu hissi aldim. Yuruyusunde ziplayisinda kosmasinda herseyinde bi bilindiklik var.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Uncharted 5 değil ki yeni bir oyun izlenmi bıraksın?,dlc den hallice bir oyun işte.
  • Güzele benziyor beğendim ben.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.