Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda grafikler iyileşmişken şimdi düşürceklerini sanmıyorum.Oyunu yapan NAUGHTY DOG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 9 Ağustos 2017; 22:35:6 >

• Ne downgrade i şaka mısınız siz hiç mi uncharted 4 oynamadınız?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NARSİL_BERKAY

Naughty Dog yapmaz downgrade ya

Ne olduğu belirsiz siteler hit amaçlı yalandan downgrade videoları çekiyor. Bizim sazanlarda anında burada paylaşıyor. Yabancı sitede bende gördüm ilk aklıma şimdi malum üye koşa koşa DH dede paylaşır dedim, doğru çıktı.

Adamların tarihindeki bütün oyunlar mükemmel grafikle çıkmış. U4 malum. Boşverin yalandan haberleri oynamanıza bakın.
  • Kardeşim nick mesaj uyumu güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Ne downgrade i şaka mısınız siz hiç mi uncharted 4 oynamadınız?!

Kimse buna ihtimal vermiyor ama geliştirme aşamasında ki görüntüler kafa karıştırdı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: NARSİL_BERKAY

Naughty Dog yapmaz downgrade ya

Ne olduğu belirsiz siteler hit amaçlı yalandan downgrade videoları çekiyor. Bizim sazanlarda anında burada paylaşıyor. Yabancı sitede bende gördüm ilk aklıma şimdi malum üye koşa koşa DH dede paylaşır dedim, doğru çıktı.

Adamların tarihindeki bütün oyunlar mükemmel grafikle çıkmış. U4 malum. Boşverin yalandan haberleri oynamanıza bakın.

O videodan anladığım altta yoru lardada yazmıilar birisi 4k birisi düşük görüntü kalitesi.Yukarda attığım gibi U4 te grafik artmışken bunda düşürme ihtimalleri imkansız öyle bi firma değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 11 Ağustos 2017; 11:47:58 >

• Yazan oldu mu bilmiyorum oyun 48 GB boyutunda. Gayet sağlam geliyor hem grafik şöleni hemde uzunluk olarak memnun edecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Yazan oldu mu bilmiyorum oyun 48 GB boyutunda. Gayet sağlam geliyor hem grafik şöleni hemde uzunluk olarak memnun edecek gibi

Boyuta gore oyun kalitesi degerlendirilmez.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    İşin içinde Naughty Dog varsa değerlendirilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Yazan oldu mu bilmiyorum oyun 48 GB boyutunda. Gayet sağlam geliyor hem grafik şöleni hemde uzunluk olarak memnun edecek gibi

Önemli olan boyutu değil.
  • hani oyun 18 ağustosta çıkıyordu dün instagram reklamında gördüm 23 ağustos yazmışlar
  • Ön siparişi verdim beklemedeyim beklentim bütün serisinde olduğu gibi bunda da yuksek

• 23 Ağustos gecesine tamamen kafam rahat ve berrak şekilde gireceğim. ND oyunlarına başlamadan önce böyle bir hazırlık dönemim oluyor

• Ben de ön sipariş çakacağım yakın gelecekte beklediğim oynamak istediğim tek oyun gerçi hellblade'i de dayanamayıp bitirdik ya neyse.
  • Çıkış tarihi niye ertelendi ki
  • Ne ertelenmesi zaten 23 Ağustos.
  • Kısa bir video yayınlanmış.

• Şu kısacık video da bile aksiyonun dibine vurmuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.