Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar sözümde durup konumu kilitledim.
    Bir Uncharted sever olarak izninizle bu paylaşımı yapmak istiyorum,gördüğüm kadarıyla kimse herhangi bir bilgi paylaşmamış...

İŞTE UNCHARTED:THE NATHAN DRAKE EDİTİON'DAN DETAYLAR

+Uncharted:The Nathan Drake Edition Avrupa'da 7 Ekim,Amerika'da 9 Ekim'de raflardaki yerini alacak.
    +Sadece Single Player desteği verilecek.
    +Koleksiyon paketini alanlar bu yıl Uncharted 4 Betasına katılabilecek,sony tarafından da onaylandı.
    +Oyun 1080P-60 FPS desteğinin yanında aydınlatma,modelleme gibi detaylarda iyileştirmeye görülecek.
    +Ayrıca oyunu ön sipariş verenler Single-Player skinleri,the Golden AK-47 ve Golden 92FS silahlarına sahip olabilecekler.
    +Oyunu dijital sürüm ile alanlar Uncharted:The Nathan Drake PS4 dinamik temasını ücretsiz indirecekler.
    +Son dönemde oldukça popüler olan PhOto Mode oyunda yer alacak.
    +Üç oyununda Trophy'leri yenilenmiş olarak gelecek.
    +Fotoğraf çekiminizi kişiselleştirmek için grafik filtrelerden, kamera kontrolünden ve diğer opsiyonlardan faydalanacak.

İGN-AMAZON.CO.UK

Ön Sipariş edenlere verilenler;

UNCHARTED: Drake’s Fortune Drake skin
    UNCHARTED 2: Among Thieves Drake Skin
    UNCHARTED 3: Drake’s Deception Drake Skin
    Wetsuit Drake Skin
    Nepal Drake Skin
    Golden AK-47
    Golden 92FS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Haziran 2015; 0:22:25 >

• silverygt kullanıcısına yanıt
    Seri ayni kalitede devam ederse , bizim icin mukemmel olur. Umarim oyle de olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Bn o kaygiya bisi demiyorum zaten hocam ama uncharted 4 ile ilgili herhangi bi gecikme olabilecegi soylenmedi ki zaten.Sadece adamlar ellerindeki malzemeden para kazanmaya calisiyo.Benim icin bu kadar basit olay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceki oyunlarda aldigimiz trophy leri yine alabilecekmiyiz arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Amaç bizi düşünmek olsa remake değil Remastered yaparlar.Atıyorum yap ps1 deki syphonların remasteredını oynayalım.Adamların derdi en az emekle cebimizi sömürmek.Vakit çakmak,hayatımızdan, en sevdiğimiz zevkimizden...

almayın hocam o zaman amma tan tan ettiniz. oynamak isteyen kitle var onlarda mı oynamasın istemiyorsunuz sanki ps4'e gelen tek oyun bu gibi yorumlar gelmeye başladı remaster konularına.Yüzlerce oyun geliyor PS4'e. En basitinden son zamanda çıkan Witcher 3, Mortal Kombat X, Bloodborne.

Yani adamlar suç işlemiş gibi yorumlar gelmesi biraz garip . Oyunu oynamak isteyen kitle var ki yapıyorlar.Xbox'tan geçen PC'den geçen hatta PS3'te olup oynamayan kitle,PS3'te oynayıp 1080p 60 fps de asıl keyfini çıkarak oynamak isteyen kitle . Niye bu yorumlar ki.
    Sony sadece remaster oyun yapsa anlayacağım şikayetinizi.1 .5 ay önce en büyük exclerden biri çıktı bloodborne. ondan bir ay önce order 1886 çıktı. bu ay Planetside 2 çıkacak SONY tarafından . Temmuz'da eyvallah Gow remaster saymıyorsunuz ama ağustosta until dawn çıkacak PS4 tarafından.

gayet yeterli oyun yapıyorlar kanımca.

Evet, PS4'ün ilk exclusive'leri, PS3'ün ilklerinden pek geri değil. Ancak, PS4'ün satış başarısı, mimarisi ve multiplatform oyunların tamamının PC'ye de çıktığı düşünülürse, PS4'te daha çok exclusive beklerdim.
    Benim gibi, PC kullananlar için, konsollar şu aşamada biraz anlamsız duruyor.

2009-10'da, konsola çıkıp PC'ye çıkmayan kaliteli oyunlar:

Demon's Souls -- Killzone 2 -- Infamous -- Uncharted 2 -- Forza 3 -- Tekken 6 -- Final Fantasy XIII -- Bayonetta -- Heavy Rain -- Darksiders -- Dante's Inferno -- GoW3/collection -- Alan Wake -- Halo Reach -- Red Dead Redemption -- Crackdown 2 -- Castlevania: LoS -- Gran Turismo 5

2016-17'de, konsola özel bu kadar oyunun çıkacağını sanmıyorum.

2015-2017'de konsol özel oyunları(Remaster ve Portlar sayılmamıştır)

Bloodborne ,Drive Club,Order,UntilDawn, Tearaway,Ratchet And Clank,Uncharted 4,No Mans Sky,WilD,Everybody back to Rapture,Horizon,Gran Turismo 7, God of War IV,Persona 5, LEVEL5JRPG oyunu, Dissdia Final Fantasy ,Final Fantasy 15, Kingdom Hearts 3,Tomb Raider Rise of Lara Croft,Crackdown,Scalebound,Bayonetta 2,Splatoon,Starfox,Legend of Zelda,Halo 5, Forza6,Street Fighter 5, Mortal Kombat X(PC versiyonu mevcut fakat oyunun yapımcısı tarafından yapılmadığı için çok kötü özellikleri eksik konsol exc bile sayılabilir),Gears of War Coaliton,Phantom Dust,Metroid 4 Prime,Witness,Tekken 7, Soul Calibur 6

Bu oyunların hiç biri PC'de yok . remaster falan eklersek liste artar zaten.Ayrıca oyunların PC'ye portlanması çok kolaylaştı herhangi bir mantıklı oyun yapımcısı oyunu PC'ye getirir zaten getiriyor.Sadece konsol firmalarının para verdiği oyunlar gelmiyor listede olduğu gibi.Eskiden PS3 zamanı oyunları PC'ye taşımak daha zordu.Şimdi konsollar PC ile aynı yapıyı kullandığı için niye çıkarmasın PC'ye PC'de 250 bin kopya satsa bile adama bedavadan para.

"2016-17'de konsola çıkacak oyunlar" dedim ve sadece belli başlı PS360 oyunlarını yazdım. Sen maşallah, PC'ye çıkacak oyunları da yazmışsın(No Man's Sky, Street Fighter 5, Tomb Raider), Wii U oyunlarını da yazmışsın, 2014-15 oyunlarını eklemişsin.

O zaman 2007-8 ve Wii oyunlarını eklemem lazım. Her durumda, eski dönemdeki kaliteli/AAA konsol oyunu sayısı daha fazla olacaktır.

-----

Oyunların PC'ye neden çıktığı, kullanıcının sorunu değil.
    Konsolların PC ile aynı yapıyı kullanması ise, aslında kötü bir durum. Konsol dediğin, egzotik donanımları olan, kendine özgü oyunlarıyla öne çıkan platformlar olmalı.

-----

Not: Benim listede de PC'ye çıkmış oyunlar var; ancak çıktıkları zaman bu konuda bir bilgi yoktu ve Darksiders dışındakiler, 2 yıl sonra çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Haziran 2015; 9:07:54 >

• Hellblade ve SF5 konsol exc olsaydı işler fena değişirdi ama PC artık eskisi gibi es geçilmiyor. Şuanda FF15 Kingdom Hearts DS3 PC ye çıkmayacak deniyor ama bence gelecekler çünkü artık FF oyunları bile geliyor DS3 zaten kaçınılmaz.
    3. partiler her türlü pc ye geliyor o yüzden Sony 1. partilerden farkını ortaya koymalı.
    Seneye Horizon Uncharted 4 GT7 Gow 4 falan gelirse PC ve One ın pek adı geçmez ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Onceki oyunlarda aldigimiz trophy leri yine alabilecekmiyiz arkadaslar?

Hayır.Zaten bu oyunun trophyleri tekrar elden geçiriliyor yeni trophyler olacakmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Onceki oyunlarda aldigimiz trophy leri yine alabilecekmiyiz arkadaslar?

Hayır.Zaten bu oyunun trophyleri tekrar elden geçiriliyor yeni trophyler olacakmış

Sagolasin hocam iyi oldu bu trophy lerini seviyorum bu serinin.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    hocam sen de anlamıyorsun ama, ben 5 yıl önce oynadım bitirdim gereksiz diyorsun. karşındaki de diyor ki ben oynamadım o yüzden seviniyorum alacağım diyor. gayet basit aslında nesini anlamadın anlamadım. bu arada istanbulda metroda reklamlarını görürdüm fakat oynayamamıştım bir türlü. ben de alacağım gow'u iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

3. Oyun Türkçe düblaj ve altyazılı gelmişti fakat ne yazıkki diğer 2 oyunu altyazısızdı.
    Hatırlarsanız forumdan gönüllü birkaç arkadaş ilk iki oyunu Türkçeye çevirmişlerdi ve cfw li ps3lerde türkçe oynanabiliyordu. Sony'e toplu bir şekilde bildirsek bence ilk iki oyunun türkçe olma şansı artar, hali hazırda türkçesi var zaten bi kontrolden geçirip oyuna eklerler diye düşünüyorum.

Oyun Türkçe çıkıcakmış.PlayStation Community yoneticisi bizzat bilgi alip bizimle paylasti.
  • Evladiyelik paket vallaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

3. Oyun Türkçe düblaj ve altyazılı gelmişti fakat ne yazıkki diğer 2 oyunu altyazısızdı.
    Hatırlarsanız forumdan gönüllü birkaç arkadaş ilk iki oyunu Türkçeye çevirmişlerdi ve cfw li ps3lerde türkçe oynanabiliyordu. Sony'e toplu bir şekilde bildirsek bence ilk iki oyunun türkçe olma şansı artar, hali hazırda türkçesi var zaten bi kontrolden geçirip oyuna eklerler diye düşünüyorum.

Oyun Türkçe çıkıcakmış.PlayStation Community yoneticisi bizzat bilgi alip bizimle paylasti.

Umarım Türkçe çıkar.

• Güzel kapak tasarımı
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 8 Haziran 2015; 18:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

300 TL olsa bile yok satacak bir paket...

O kadar da abartmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

300 TL olsa bile yok satacak bir paket...

Kendinizi soydurmaya ne kadarda meraklısınız

• 1 ve 2 nin Turkce olma ihtimali varmi acaba arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

Umarım Türkçe çıkar.

Sonucta Ps Store ingiltereye bagli ve bazilarinin dedigi gibi ulkemizden oyunlari Turkce cikicagi belirlenmiyor ingiltere ofisi buna karar veriyor emin olun cunku burdaki sony distribitor alinan kararlara uyarlar ancak.
    Yoneticimiz Turkce diye bahsetti 1-2 muhtemelen alt yazi olabilir yoksa sadece 3. oyun Turkce diy Turkce cikicak bilgisini bize vermezdi dimi.

• Bazı duyumlara göre UNCHARTED: Drake’s Fortune ve UNCHARTED 2: Among Thieves Türkçe altyazı ,
    UNCHARTED 3: Drake’s Deception ise ps3 de olduğu gibi Türkçe Dublaj ve altyazı seçeneği ile gelecek.
    23 Studios 1 ve 2 yi yerelleştiren firma olacak.

• Temennimiz o hocam
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Ilk iki oyun tr altyazili ciksa kafidir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.