Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bunlara laf anlatılmaz, İnfamous, The Order grafiğinde oyun görmemiş PC optimizasyonu ile boğuşan insanlar bunlar

Büyük ihtimalle tek dertleri benchmark oyun oynamak grafik değil içeriktir. Hala anlamıyorlar bunu Crysis 3 e mükemmel diyen adamlar zamanında.. Uncharted, TLOU, Beyond, GOW gibi gerçek oyunları grafikleri için oynamış veya oynamamış adamlar.

Şu E3 gelsin o zaman görcem bunları Sony coşucak coşucak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr altyazılı bir seri olursa alınır.

• Tr altyazılı bir seri olmasa bile alınır, defalarca oynanıp, bitirilir. Arşivliktir. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • İlk iki oyunda Türkçe altyazılı olacak deniliyor ancak resmi olarak bir açıklama yapılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

1 ve 2 nin Turkce olma ihtimali varmi acaba arkadaslar?

Olmama ihtimali var mı sence?
  • sayılı gün çabuk geçermiş ama bu oyun için biraz zor geçecek .. yazın çıkarsalardı ne olurdu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Haziran 2015; 9:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

1 ve 2 nin Turkce olma ihtimali varmi acaba arkadaslar?

Olmama ihtimali var mı sence?

Olursa harika olur acikcasi ama sony tr resmi aciklama yapmadi sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazi yaparsa SONY yapar zaten de benim pek ümidim yok. Belki gow 3 sayesinde ümitlenebiliriz.ona ciktiysa buna da cikar diye.

• emmambo E kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla, GT5'ten beri, Türkçe olmayan Sony oyunu çıkmadı.

GoW3'ten gördüğümüz üzere, bu politika remaster'ları da kapsıyor. UC de kesinlikle Türkçe çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Bildiğim kadarıyla, GT5'ten beri, Türkçe olmayan Sony oyunu çıkmadı.

GoW3'ten gördüğümüz üzere, bu politika remaster'ları da kapsıyor. UC de kesinlikle Türkçe çıkacaktır.

Çıktı. Starhawk, PlayStation All-Stars Battle Royale, yeni Move oyunları ve PS Vita için çıkan The Sly Collection, Jak and Daxter Collection vs. gibi oyunlarda Türkçe dil desteği yok.
  • Remastered furyası zaten almış başını gitmişken bu serinin yenilenmiş versiyonun gelmemesi haksızlık olurdu.

Paket baya iyi olmuş. Üç oyunda mevcut tam arşivlik birde ilk iki oyuna TR altyazı desteği falan gelirse tadından yenmez.
  • Altyazi konusunda sony nin calistigi firmanin adini unuttum simdi ama işini iyi yapan kisa surede çözüme kovusturabilecek güçlü bir kadrosu vardi ekibin. İnsallah 1 ve 2. Oyunuda hallederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Altyazi konusunda sony nin calistigi firmanin adini unuttum simdi ama işini iyi yapan kisa surede çözüme kovusturabilecek güçlü bir kadrosu vardi ekibin. İnsallah 1 ve 2. Oyunuda hallederler.

Yerelleştirmeyi 23 Studios yapıyor. En son God of War 3 Remastered'ı Türkçeye çevirdiler.
  • Uncharted 1, 2 altyazı, 3 Dublaj/Altyazılı olur. Türkçe Community forumunda söylemiş zaten personelden bir arkadaş.
  • ilk 2 oyun da turkce dublaj geliyor

http://www.merlininkazani.com/Uncharted_Nathan_Drake_Collection_Turkce_Dublaj_ile_geliyor-oyun_haber-82301p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 16 Haziran 2015; 12:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

İlk iki oyunda Türkçe altyazılı olacak deniliyor ancak resmi olarak bir açıklama yapılmadı.

artık yapıldı türkçe
  • Fiyat da uygun olsun bir zahmet artık be.
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    tr altyazı gelir diyordum ilk iki oyun.. dublaj olması harika oldu
  • Zaten ps4 alasim vardi. Bu haberleri duydukca iyice gaza geliyorum

• Almak şart oldu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.