Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 2 oyun da tr olarak geliyorsa bizede almak düşer bu saatten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım dublaj haberi doğrudur. Dünden beri bu habere seviniyorum.

• Dublaj aciklamasi resmi mi peki? Tr altyazi bile yeter aslinda ama dublajda olursa offf cok fenaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke daha önce çıksaydı... Ekime zaten bir sürü oyun çıkacak, dile kolay bu pakette de 3 oyun birden var. Baya zaman gerekecek. Ağustosta çıksa eyiydi :)
  • Dublaj olmaz bence.
  • Assassin Creed serisini de çıkarsalar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Dublaj olmaz bence.

Altyazı sevmeyenler isteyebilir; ancak UC gibi serilerde dublaja gerek yok bence. Nathan, Sully gibi karakterleri, orjinal sesinden duymak lazım.

Killzone gibi oyunlarda Türkçe güzel oluyor. Küfürlü konuşmalar havaya sokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2015; 17:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Keşke daha önce çıksaydı... Ekime zaten bir sürü oyun çıkacak, dile kolay bu pakette de 3 oyun birden var. Baya zaman gerekecek. Ağustosta çıksa eyiydi :)

Aynen hocam ekim de çıkmaması lazımdı yoksa iyice iflas etcem :)

• Trophy listesinde öncesinde aldığımız Trophy'leri yeniden alabilecek miyiz ?
  • Tlou remastered'ta alabiliyorduk. Bunda da farklı olmayacaktır.
  • bu oyun ps3 te 90 gb tı collection sürümü rahat 150 gb olacaktır bu durumda kimse tr psnden almaz herkes uygun fiyata almaya çalıaşcak eğer dublaj olayı doğru ise collection çok satacaktır özellikle ps4 yeni alanlar uncharted serisini oynamayanlar için çok önemli bir haber
  • Dublaj hakkında resmi açıklama ya da kaynak yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyleface -- 18 Haziran 2015; 22:20:35 >
  • Merakla bekliyorum. Eğer boyutu 100küsür gb gibi olursa benim de ilk fiziki oyunum olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yazın çıksaydı,oyun yok doğru dürüst

• Artık oyun siteleri e3 değerlendirmelerine başladı.Neredeyse genel kanı tom raiderın çok daha etkileyici olması ve oyun editörlerini heyecanlandırması. uncharted için kötü yorum yok ama beklentilerin altında kaldığı görüşü hakim. Scriptleri 3. oyuna göre azaltılmasının beklentisi. Son videoda grafiklerin ve atmosferin heyecan uyandırmadığı konusu genel görüş.Şuan tom raider şuan açıkcası önde diyebilirizki bu şuan kabul görmüş bir şey. Zaten bende tom raider sunumlarının çok daha iyi olduğunu söylemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Artık oyun siteleri e3 değerlendirmelerine başladı.Neredeyse genel kanı tom raiderın çok daha etkileyici olması ve oyun editörlerini heyecanlandırması. uncharted için kötü yorum yok ama beklentilerin altında kaldığı görüşü hakim. Scriptleri 3. oyuna göre azaltılmasının beklentisi. Son videoda grafiklerin ve atmosferin heyecan uyandırmadığı konusu genel görüş.Şuan tom raider şuan açıkcası önde diyebilirizki bu şuan kabul görmüş bir şey. Zaten bende tom raider sunumlarının çok daha iyi olduğunu söylemiştim.

Hahah git orda eğlen o zaman dostum sen.
  • quote:

Artık oyun siteleri e3 değerlendirmelerine başladı.Neredeyse genel kanı tom raiderın çok daha etkileyici olması ve oyun editörlerini heyecanlandırması. uncharted için kötü yorum yok ama beklentilerin altında kaldığı görüşü hakim. Scriptleri 3. oyuna göre azaltılmasının beklentisi. Son videoda grafiklerin ve atmosferin heyecan uyandırmadığı konusu genel görüş.Şuan tom raider şuan açıkcası önde diyebilirizki bu şuan kabul görmüş bir şey. Zaten bende tom raider sunumlarının çok daha iyi olduğunu söylemiştim.

Uncharted 4 konusuna atacaktın yorumu sanırım, bu konu Drake Collection konusu.

Neyse.

IGN Best of E3 2015 Awards. IGN'de aday bile gösterilmemiş TR. Hangi editörler bunlar?
    http://www.ign.com/articles/2015/06/16/igns-best-of-e3-2015-awards

Bak bu Neogaf Forumları "GAF's Best of E3 2015 Awards" konusu
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1068242

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Gears of war 4 en alt sırada kalmış enteresan.

• quote:

"grafiklerin ve atmosferin heyecan uyandırmadığı konusunu genel görüş" bunu söyleyenler şaka yapıyor olmalı Uncharted 4 hem grafik hem fizikte inanılmaz bir teknoloji sunuyor. TR benimde oynamak istediğim bir oyun TR yi yüceltmek için UC yi yermek gereksiz bunun tersi Uncharted içinde geçerli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 22 Haziran 2015; 16:16:12 >

• Oyunlarda dublajı hiç sevmiyorum, umarım altyazı seçeneğini de eklerler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.