Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
71.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Dijital olarak alırsanız Türkçe dublajlı olarak 50 TL.'ye bulursunuz.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Oyun total kaç chapter. 9 dayım bitmedi hala, çabucak 2-3 e geçmek istiyorum.

• Bimekste oyun 130 tl ve 30bipara veriyor sizce fiyat iyi mi?

• İyi fiyat daha doğrusu olması gereken fiyat forumun 2.el kısmınada bi bakın isterseniz daha uyguna bulurusunuz belki.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam. Banada 150 ler 160 lar pahali geliyordu sifir dusunuyorum 30 bi parayla bu fiyat iyi geldi yarin alayim bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Dijital olarak alırsanız Türkçe dublajlı olarak 50 TL.'ye bulursunuz.

store da 100 lira civarı bir fiyatı var kardeşlik ile mi 50 lira diyorsunuz yoksa bilmediğimiz başka kampanya vs filan mı var?
  • hocam o zaman oyun almak filan istersen pm atabilirsin.kardeşlik vb şeyler ile girebiliriz istersen..bende maaş zamanı birkaç oyun almayı düşünüyorum kutulu veya digital uygun nasıl gelirse artık.
  • Arkadaşlar oyunu şu an en uygun nereden aabiliriz kutulu ? Kampanyalarla birleşince neler uygun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Arkadaşlar oyunu şu an en uygun nereden aabiliriz kutulu ? Kampanyalarla birleşince neler uygun ?

Bimeks 128 ama 30 TL çek var 98 TL ye gelir 30 TL yede bi şeyler alırsınız ;)

• Ben çeki göremedim ? Detayları gösteren link var mı ? Çeki sonraki alışverişte mi kuanıyoruz ve alt limit var mı ? Bir de şubelerde de geçerli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 24 Nisan 2016; 21:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Ben çeki göremedim ? Detayları gösteren link var mı ? Çeki sonraki alışverişte mi kuanıyoruz ve alt limit var mı ? Bir de şubelerde de geçerli mi

Bipara olayı büyük ihtimalle. Eğer öyleyse alt limit yok, sonraki ilk alışverişinde kullanabilirsin ve yıl sonuna kadar geçerli. Bayilerde de geçerli oluyor ayrıca.
  • 1 ve 2 yi platinledim.sırada 3 var.yanlız 2.oyun nedir öle ya.resmen sanat eseri.1 den sonra 2 de çok büyük atılım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

1 ve 2 yi platinledim.sırada 3 var.yanlız 2.oyun nedir öle ya.resmen sanat eseri.1 den sonra 2 de çok büyük atılım var

Bende 3 ü platinledim, 1 ve 2 kaldı hızlı bitirme bölümlerine gıcık oluyorum. 2. oyunu harika yapmışlar benim görüşürüm 2 > 3 > 1 şeklinde 4 te harika olacaktır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

1 ve 2 yi platinledim.sırada 3 var.yanlız 2.oyun nedir öle ya.resmen sanat eseri.1 den sonra 2 de çok büyük atılım var

Bende 3 ü platinledim, 1 ve 2 kaldı hızlı bitirme bölümlerine gıcık oluyorum. 2. oyunu harika yapmışlar benim görüşürüm 2 > 3 > 1 şeklinde 4 te harika olacaktır eminim.

hızlı bitirmeleri zorluk seviyesini kolay yapınca hemen yapıorsun.1 çok kolay 2 biraz uğraştırıyor
  • N11 den aldığım oyun geldi bugun sony bandrollu ama kapaği başka değilmiydi? D&R gördüğüm kapakla aynı değil sarımsı arkaplanlıydı sanırım.Bunun ne farki var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giannizzero -- 3 Mayıs 2016; 10:42:11 >
  • Bu oyunun yeni baskılarının kapağı bu şekilde. İlk üretilen sürümle tek farkı kapak resmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eyvallah
  • Üç oyun bir bluray diske nasıl sığmış hayret. Multiplayer yok biliyorum ama yine de gario. Sonuçta PS3'de Blu-Ray kullanıyordu ve oyun boyutları yine 20,30GB civarlarındaydı.

Sanırım PS4'ün disk okuma hızı ve sıkıştırılmış dosyaları ayıklama hızı daha yüksek olduğu için daha fazla sıkıştırmışlar oyunu.
  • Önceki kapak tasarımı daha hoştu. Sony ps3te olduğu gibi platinium kutu kapağı olayına mı gidiyor acaba?

• Orijinal kapaktaki sanat eseri tasarım kimsenin ilgisini çekmemiş demek ki içinde 3 oyun olduğunu milletin gözüne sokmak için böyle dandik bir tasarım yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.