Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
71.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Üç oyun bir bluray diske nasıl sığmış hayret. Multiplayer yok biliyorum ama yine de gario. Sonuçta PS3'de Blu-Ray kullanıyordu ve oyun boyutları yine 20,30GB civarlarındaydı.

Sanırım PS4'ün disk okuma hızı ve sıkıştırılmış dosyaları ayıklama hızı daha yüksek olduğu için daha fazla sıkıştırmışlar oyunu.

Multiplayer dosyaları yok, Uncharted 3'teki 3D videolar yok, yapım sürecini anlatan videolar yok. Orijinal sürümündeki içeriklerin neredeyse hepsi kırpılmış.

Nathan Drake paketindeki 3 oyunda aynı kaynağı kullanıyor. Mesela ilk oyundaki ağaçların kaplaması ile diğer oyunlardaki ağaçların kaplaması aynı. Çoğu nesnede bu yöntem kullanılmış. Ayrıca ara videolar özel bir yöntemle sıkıştırılmış. Bu şekilde 3 oyunu tek diske sığdırmayı başarmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2 ve 3 oyunlarının hikayesini nereden bulabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar oyun bugün elime ulaştı.. gg den bir spotçudan sıfır diye aldım oyunu ancak üzerinde ps4 güvenlik şeridi yoktu ve ingilizce ayrı satılamaz yazıyor.. ps4 ile bundle olarak verilen oyunumu bana göndermişler ?
  • Evet bundle paketinin içindeki oyunu göndermiş sıkıntı olmaz bende gg den volkitolki den almıştım aynı şekilde gelmişti. Problem olmaz yani.

• oyunda problem yokta keşke sıfır ürün değilde, bu şekilde bundle dan çıkan oyunu sattıklarını belirtselerdi açıklama bölümünde.. sürekli oradan alışveriş yapıyorum genel olarak memnunum ama bu biraz güvenimi sarstı onlara karşı
  • Şimdi şöyle açıklayım eğer üründe güvenlik şeridi yoksa sıfır olmama ihtimali yüksektir kesin demiyorum dikkat edersen. Ayrıca bundle paketten çıkan oyun sıfırdır zaten ambalajında güvenlik şeritlidir. Ama size gelen oyunda güvenlik şeridi yoksa büyük ihtimalle sıfır değildir. Dediğim gibi bundle paketten çıkan oyun sıfırdır ama satıcı bunun paketini açar ayrı mesele. Yani bu oyun bundle işte bu ikinci el diye bir durum söz konusu değil.

• Evet, PS4 paketinden çıkan oyunu göndermişler. PS4 kutusundan çıksa bile güvenlik şeridi oluyor, yani o oyun 2. el.

• Arkadaşlar su oyunun ne zaman indirime girme şansı olur? Ancak yaz indirimlerinde falan mi?

• Bu 1. Bölüm sonunda bonuslar aaçılmadı bende sebebi nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Arkadaşlar su oyunun ne zaman indirime girme şansı olur? Ancak yaz indirimlerinde falan mi?

3 kez indirime girdi, 89 TL'den satıldı. İleride tekrar indirime girecektir.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sagolun.

• PS4 Metal Gear Solid V Phantom Pain ile takas etmek isteyen var mı? 544 711 15 46
  • Merhaba oyun da guncelleme dosyasi kurulamiyor diyip atiyor oyunu acamiyorum. Hic boyle biseyle karsilasan varmidir

• Digital en uygun nasıl alabiliriz acaba?

• TR PSN'deki kampanyanın bitmesine 2 gün kaldı. 2 günlük veya 14 günlük ücretsiz Plus denemesiyle indirimli fiyattan alabilirsiniz.

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-the-nathan-drake-collection/cid=EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

TR PSN'deki kampanyanın bitmesine 2 gün kaldı. 2 günlük veya 14 günlük ücretsiz Plus denemesiyle indirimli fiyattan alabilirsiniz.

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-the-nathan-drake-collection/cid=EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY

Plus ile 141 lira mı? Sanki çok daha uyguna satılmıştı daha önce

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Plus ile 141 lira mı? Sanki çok daha uyguna satılmıştı daha önce

Plus üyelerine 95 TL. Daha önce 89 TL'ye satılmıştı. Arada 6 TL gibi bir fark var.
  • Oyunu dün aldım ilginç 3 aylık plus verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Oyunu dün aldım ilginç 3 aylık plus verdi

Hocam ben de dün bimeks ten Nathan Drake Collection aldım.Benimkinde de veriyor mu? bu işlerin cahiliyimde.İlk kez ps aldım.
  • Saat tam 15:30 da (bugün) Drake's Fortune ü normal zorlukta bitirdim.

Artıları + :

Hikaye hazine avı yani kulağa sıradan gibi geliyor ama hiç te sıradan değil,

Efsane ve akılda kalıcı karakterler,

Grafikler muazzam ve çok temiz tek sıkıntısı karakterler plastik gibi duruyor o da dönemine göre normal olduğu için hoş karşılıyorum,

Bulmacalar iyi idi, çözünce gerçekten mutluluk hissi veriyordu

Uzunluk tatmin edici

Eksileri - :

İki adım atsan karşına asker ordusu yığılıyor,

Çatışmalardan bıktım,

Bazı çatışmalarda normal zorluk olduğu halde çok zorlandım, ölüp ölüp geçtim,

Oyunun sonlarına doğru çıkan şeyler oyunu biraz saçma hale getiriyor(Oynayanlar bilir),

Bazen bir yere atlayacağım zaman Nathan alakasız yerlere atlıyor ve düşüp ölüyorum

Birazdan Uncharted 2 ye başlayacağım, serinin fanları Uncharted 2 yi hep övdükleri için Uncharted 2 den beklentilerim yüksek

Not: Ps4 ü dün aldım Uncharted 4 bundle olanını.Ps 4 de ilk oynadığım oyun Uncharted Drake's Fortune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahin1905 -- 15 Temmuz 2016; 17:29:44 >

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.